Quote (putincykavodka @ Mar 21 2014 03:59pm)
Nem hanyagolom, legjobb hely, csak leirtam a velemenyem, de azert kosz a tanacsot
A lenduletmegmaradas torvenye egesz mast jelent, itt eppen csak annyit, hogy a felvett lenduletet surlodas utjan leadod a talajnak, az meg atveszi, tehat sok ertelme nincs dobalozni a ebben a szituban, ( persze ha nem tudod mit jelent egyebkent sincs, de ez most mindegy) ezzel a szoval. Azt hogy a te sebesseged ugyanakkora maradjon, mint a motor, nem biztositja semmi, csak az hogy kapaszkodsz, aminek lenduletmegmaradashoz persze megint nem sok koze van. Probalj meg egyszer 150rol fekezni autoval ugy hogy kapaszkodsz, valoszinu, hogy elrepulsz a picsaba ha tovig nyomod a feket, ov nelkul persze. Na, gondolom hasonlo a helyzet motornal is, attol eltekintve, hogy ott azert mas helyzetben vagy es konnyebb rajta maradni mibt egy ov nelkuli kocsin. Ettol persze meg mindig lehet, hogy az auto fektavja hosszabb kis sebessegnel pl, amit a motoron meg el tudsz birni, varosi kozlekedesnel lehet. Az csak az en velemenyem, hogy ez nem igy van, nem kell szentirasnak venni
igen kapaszkodsz, szoktak motorozas kozben, illetve fogod a kormanyt is, es mikozben a motor lendulete csokken a tied is fog
MIVEL CSOKKEN A MOTOR LENDULETE, FOGOD A KURVA KORMANYT ES NEM AZ ELSO FEKET HUZOD BE = NEM REPULSZ LE A MOTORROL
ha szerinted a felvett lenduletnek annyi a jelentosege ebben a szituacioban hogy mekkora a surlodas akkor kulon gratulalok, gl az audinal, egeszen biztosan fel fognak venni, szerintem mar oda is motorral menj
/e: es hogy minden tiszta legyen, a lendulet megmaradas torvenyet azert hoztam fel, mivel azt az irdalmatlan baromsagot irtad, ha motorral ugyanakkora sebessegrol, ugyanakkora fektav alatt akarsz megallni mint egy autoval, akkor siman lerepulsz
This post was edited by Fej on Mar 21 2014 09:51am