Quote (Rawen @ 28 Jun 2014 10:38)
igen, és ha nem veszi át a valve, akkor még mindig ott járnánk, hogy nézik ezren a gamet és van évente 2 lan $5k prizepoolal, nem lennének normális serverek, nem lenne normális support, semmi
az, meg, hogy meg tudnád csinálni, ok, szerintem fogalmad sincs mivel jár ez az egész, nem is létezne az event a valve nélkül
én nem azt mondom, hogy valve>community, hanem, hogy ez egy kölcsönös dolog és mindkét félnek van beleszólása
True, mar csak ha abba is belegondolok, technikai reszrol szimplan, nem game mechanika/team beleszolasok stb, hogy azt a serverparkot, ami kiszolgalja a dota playereket, azt fenn kell tartani, nem hiszem, hogy olyan sokszor talalkoztal olyannal, hogy nem volt server orakon at, mert befailolt a volvonal es nem javitottak ki (marmint meshnek irom ezt). Elofordulnak neha bugok, nehany eventsnel, amikor 1 oran at keres gamet+servert, kapacitasproblema ez van, majd bovitik.
Masik, hulye hasonlat, de gimiben technikuskodtam es egy rohadt 3 napos gimis unnenapsorozaton is a sok fellepo/tanari igeny/minden szart ossze kellett hangolni technikaval (minden osztalyteremben tv, zart belso halozat, 2-3-4 kamera, kozvetitessel, hangositas, termikrofon, akarmi..) ezzel elotte 1-2 hetig 5 diak elvolt delutanonkent, hogy bokkenomentesen lefuthasson, ha kontaktiha van, mert kablerelep valami gyoker a kameraknal, akkor legyen csere, etc. Na ezt most kepzeld el tobbtizezer emberrel, rakas csapattal, raadasul ugy, hogy ameddig egy gimis kis szarban ha baki volt, akkor max csunyan neztek a tanarok, ha itt az van, akkor lehet kirugjak azt, aki egy komolyabbat vetett (technikusgardabol).
Tobb millas technikat kell popecen osszerakni a rendezvenyre, helyet berelni, megoldani a kajaltatas, pialtatast, szallast, szponzorokat keresni. Mert szerintem hiaba dobott bele ennyit a community, akkor is kurvasokba kerul ez es sokat azelott ki kellett fizetniuk, mielott kidobjak a ticketeket a piacra.
Ettol fuggetlenul szerintem az olyan nyilvanvalo esetekben, amikor a jatekosnak egeszsegugyi problemai vannak, sztem nem artana a standin policyn modositani kicsit, de ha meg managereket nezzuk, tuti ezzel is visszaelnenek. Lefizetnenek orvost, vagy nem tudom, hogy irjon egy igazolast, hogy
nyomorult, agyhalott lett a team tagja 2 honapig, must need a standin. Bar ha ilyet irnanak, az tuti funn1k meg envyrol szolna pl. 8DDD