d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Dota2 Topic
Prev1288028812882288328844683Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Jun 28 2014 02:30am
Quote (BmA_BeMyAngel @ 28 Jun 2014 10:16)
bekaphatja a valve a faszt, hogy többtízmillió dollárt keresnek a community meg a csapatok miatt az internationalon, és akkor még itt cigánykodnak meg nekik áll feljebb. kb semmi beleszólásuk nem kéne hogy legyen onnantól a dolgokba hogy a community adja a nyeremény 9/10-edét, max csinálhatnának 1 pollt a compendiumban hogy játszhasson-e excaliburral a fnatic vagy ne, de leginkább instant megkéne engedniük és nem pofázni.

ez azért elég erős, akkor a community csinálja meg a gamet meg az egész eventet szervezze meg
okuk van arra amit csinálnak, igaz, hogy ebben az esetben én sem értek velük egyet de attól még érthető, hogy a playereket akarják védeni ezzel a no standin policyval, ne az legyen, hogy valaki 8-10 hónapig ott van a teamben aztán meg a TI előtt hirtelen kiszórja a management
ez a dota rákja volt elég sokáig, hetente változtak a teamek, most már annyira nem vészes, általában a el van intézve minden TI után 1-2 hónapon belül, utána nagyjából együtt maradnak a teamek
de ha már ennyire case-by-case dolgot akarnak akkor nézzék meg itt a körülményeket és ne azzal foglalkozzanak, hogy majd később erre fognak egyesek hivatkozni, ha most hagyják a váltást
Member
Gold: 834.97
Jun 28 2014 02:35am
Quote (Rawen @ Jun 28 2014 09:30am)
ez azért elég erős,akkor a community csinálja meg a gamet meg az egész eventet szervezze meg
okuk van arra amit csinálnak, igaz, hogy ebben az esetben én sem értek velük egyet de attól még érthető, hogy a playereket akarják védeni ezzel a no standin policyval, ne az legyen, hogy valaki 8-10 hónapig ott van a teamben aztán meg a TI előtt hirtelen kiszórja a management
ez a dota rákja volt elég sokáig, hetente változtak a teamek, most már annyira nem vészes, általában a el van intézve minden TI után 1-2 hónapon belül, utána nagyjából együtt maradnak a teamek
de ha már ennyire case-by-case dolgot akarnak akkor nézzék meg itt a körülményeket és ne azzal foglalkozzanak, hogy majd később erre fognak egyesek hivatkozni, ha most hagyják a váltást

tulajdonképpen ez egy community által csinált/fejlesztett/promotált game (tudom hogy icefrog csinálta de akkoris), amit a valve "lenyúlt" persze engedéllyel. az event megszervezése meg biztos nem nehéz ha kerestél 50millió dollárt 2 hónap alatt a community support miatt, szerintem énis megbírnám csinálni

és ha az összes többi versenyen oké az hogy standinek vannak, akkor nem értem miért lenne akkora tré az internationalon, ha tényleg komoly ok van rá

This post was edited by BmA_BeMyAngel on Jun 28 2014 02:35am
Member
Jun 28 2014 02:38am
Quote (BmA_BeMyAngel @ 28 Jun 2014 10:35)
tulajdonképpen ez egy community által csinált/fejlesztett/promotált game, amit a valve "lenyúlt" persze engedéllyel. az event megszervezése meg biztos nem nehéz ha kerestél 50millió dollárt 2 hónap alatt a community support miatt, szerintem énis megbírnám csinálni

és ha az összes többi versenyen oké az hogy standinek vannak, akkor nem értem miért lenne akkora tré az internationalon, ha tényleg komoly ok van rá

igen, és ha nem veszi át a valve, akkor még mindig ott járnánk, hogy nézik ezren a gamet és van évente 2 lan $5k prizepoolal, nem lennének normális serverek, nem lenne normális support, semmi
az, meg, hogy meg tudnád csinálni, ok, szerintem fogalmad sincs mivel jár ez az egész, nem is létezne az event a valve nélkül
én nem azt mondom, hogy valve>community, hanem, hogy ez egy kölcsönös dolog és mindkét félnek van beleszólása
Member
Gold: 834.97
Jun 28 2014 02:44am
Quote (Rawen @ Jun 28 2014 09:38am)
igen, és ha nem veszi át a valve, akkor még mindig ott járnánk, hogy nézik ezren a gamet és van évente 2 lan $5k prizepoolal, nem lennének normális serverek, nem lenne normális support, semmi
az, meg, hogy meg tudnád csinálni, ok, szerintem fogalmad sincs mivel jár ez az egész, nem is létezne az event a valve nélkül
én nem azt mondom, hogy valve>community, hanem, hogy ez egy kölcsönös dolog és mindkét félnek van beleszólása

akkor átvette volna valami másik cég, és az gazdagodott volna meg belőle. te úgy állítod be ezt mintha a valve valami isteni csodát művelt volna, közben semmi ilyesmiről ninscen szó szerintem. a riot is megbírta csinálni simán 1 szar dotacopyval meg pár jó ötlettel, az S2 games is megbírta csinálni hogy kurvanagy sikereket ért el 1 dotacopyval pedig az csak 1 szar sufni cég. (legalábbis amíg ki nem jött az eredeti copy)

lehet hogy jó üzletpolitikát folytattak és csináltak jól dolgokat, pl hogy megcsinálták az internationalt "saját pénzből", de valószínűleg tudták hogy többszázszorosan megfog térülni, szóval nem ilyen messiásként kéne rájuk tekinteni, csak 1 ugyanolyan cég mint bármelyik másik. és kétlem hogy bármit nyernének azzal hogy itt cigánykodnak. ha az összes többi versenyen oké a standin akkor itt mi az istenért kell ennyire szigorúnak lenni, értelmetlen
Member
Gold: 411.00
Jun 28 2014 02:45am
gondoltam, hogy valami ilyen volt az eras email mogott mar a valveos post utan :x
en meg minig azon vagyok, hogy mindenki sirni fog, es a vegen volve beadja a derekat
Member
Gold: 69.85
Jun 28 2014 02:48am
Quote (Rawen @ 28 Jun 2014 10:38)

True, mar csak ha abba is belegondolok, technikai reszrol szimplan, nem game mechanika/team beleszolasok stb, hogy azt a serverparkot, ami kiszolgalja a dota playereket, azt fenn kell tartani, nem hiszem, hogy olyan sokszor talalkoztal olyannal, hogy nem volt server orakon at, mert befailolt a volvonal es nem javitottak ki (marmint meshnek irom ezt). Elofordulnak neha bugok, nehany eventsnel, amikor 1 oran at keres gamet+servert, kapacitasproblema ez van, majd bovitik.

Masik, hulye hasonlat, de gimiben technikuskodtam es egy rohadt 3 napos gimis unnenapsorozaton is a sok fellepo/tanari igeny/minden szart ossze kellett hangolni technikaval (minden osztalyteremben tv, zart belso halozat, 2-3-4 kamera, kozvetitessel, hangositas, termikrofon, akarmi..) ezzel elotte 1-2 hetig 5 diak elvolt delutanonkent, hogy bokkenomentesen lefuthasson, ha kontaktiha van, mert kablerelep valami gyoker a kameraknal, akkor legyen csere, etc. Na ezt most kepzeld el tobbtizezer emberrel, rakas csapattal, raadasul ugy, hogy ameddig egy gimis kis szarban ha baki volt, akkor max csunyan neztek a tanarok, ha itt az van, akkor lehet kirugjak azt, aki egy komolyabbat vetett (technikusgardabol).

Tobb millas technikat kell popecen osszerakni a rendezvenyre, helyet berelni, megoldani a kajaltatas, pialtatast, szallast, szponzorokat keresni. Mert szerintem hiaba dobott bele ennyit a community, akkor is kurvasokba kerul ez es sokat azelott ki kellett fizetniuk, mielott kidobjak a ticketeket a piacra.

Ettol fuggetlenul szerintem az olyan nyilvanvalo esetekben, amikor a jatekosnak egeszsegugyi problemai vannak, sztem nem artana a standin policyn modositani kicsit, de ha meg managereket nezzuk, tuti ezzel is visszaelnenek. Lefizetnenek orvost, vagy nem tudom, hogy irjon egy igazolast, hogy nyomorult, agyhalott lett a team tagja 2 honapig, must need a standin. Bar ha ilyet irnanak, az tuti funn1k meg envyrol szolna pl. 8DDD
Member
Jun 28 2014 02:49am
Quote (SummertimeClothes @ 28 Jun 2014 10:45)
gondoltam, hogy valami ilyen volt az eras email mogott mar a valveos post utan :x
en meg minig azon vagyok, hogy mindenki sirni fog, es a vegen volve beadja a derekat

nem hiszem, hogy lesz akkora nyomás, redditen fnaticot szidják ezerrel
Member
Gold: 69.85
Jun 28 2014 02:50am
Quote (tevetava @ 28 Jun 2014 10:49)

A sok c9/navi/allianka fanboi fel a konkurenciatol. HUEHUEHUE

This post was edited by Baleee on Jun 28 2014 02:50am
Member
Gold: 411.00
Jun 28 2014 02:51am
Quote (tevetava @ 28 Jun 2014 10:49)

rofl?
Member
Jun 28 2014 02:52am
Quote (BmA_BeMyAngel @ 28 Jun 2014 10:44)
akkor átvette volna valami másik cég, és az gazdagodott volna meg belőle. te úgy állítod be ezt mintha a valve valami isteni csodát művelt volna, közben semmi ilyesmiről ninscen szó szerintem. a riot is megbírta csinálni simán 1 szar dotacopyval meg pár jó ötlettel, az S2 games is megbírta csinálni hogy kurvanagy sikereket ért el 1 dotacopyval pedig az csak 1 szar sufni cég. (legalábbis amíg ki nem jött az eredeti copy)

lehet hogy jó üzletpolitikát folytattak és csináltak jól dolgokat, pl hogy megcsinálták az internationalt "saját pénzből", de valószínűleg tudták hogy többszázszorosan megfog térülni, szóval nem ilyen messiásként kéne rájuk tekinteni, csak 1 ugyanolyan cég mint bármelyik másik. és kétlem hogy bármit nyernének azzal hogy itt cigánykodnak. ha az összes többi versenyen oké a standin akkor itt mi az istenért kell ennyire szigorúnak lenni, értelmetlen

és ha egy másik cég vette volna át akkor nekik lenne beleszólásuk de valve tette meg
nem érdemes összehasonlítani a TI-t meg bármilyen más lant, kb mintha a megye 2-t meg a vb-t hasonlítanád össze a fociban, ekkora nyeremények miatt teljesen máshogy állnak a teamek mindenhez
ja és egyébként pont a TI miatt nem nagyon vannak standinek máshol sem meg csapatváltogatás, legalábbis ahhoz képest ami régen volt, mert ez kihat mindenre

This post was edited by Rawen on Jun 28 2014 02:54am
Go Back To Magyar Topic List
Prev1288028812882288328844683Next
Add Reply New Topic New Poll