Telorol nem tudok rendesen kvotolni, a csajt aki ismerosom megnezni, a baleset meg muszaki hiba volt, 2->3 valtottam, kanyarodas kozben olyan 20 al (osvat utcabol a keleti fele kanyarodtam ki) leugrott a lanc, leblokkolt a hatso kerek es erosen elkezdett imbolyogni a motor, probaltam megfogni de lattam h nem fog menni ezert mielott elestem elloktem magamtol a motirt h ne legyen bajom, csak a jobb labam nyujtva maradt es radolt a motor es csuszott 1-2 metert
A motornak semmi baja mert a kormany vazara meg a 2. Utas labtartojara esik, a tukor meg kiengedi magat es elfordul
Mas bajom nincs, full gerrinc, vall, kar protector+ buko volt rajtam, vegig eszmeletemnel voltam a mutetig es mondtam h mi bajom etc, kaptam egy csovet a csontba, 2 ev mulva kiveszik
Olyan fel 9 korul mutottek, folyadek aztan altatogazzal, kurvajo erzes volt, mutet utan felkeltettek koszontem apameknak h minden ok aztan visszaaludtam es most 4 kor keltem
Horkolnak a kurva szobatarsaim

Kb 6 het gyogyulasi ido, par napig v varratszedesig tartanak bent
Jo kis tlde lett es sry a tipoert, meg mindig be Vagyok drogozva picit hala az egnek
Jah meg kaptam (ranezesre kb fel-1 cent) morfiumot de nem ereztem semmit, pedig remenykedtem h jol elrepulok tole