Quote (Calypsol @ Sat, 28 Feb 2009, 09:10)
GW-ben pl. tök jól eltalálták ezt a ládás-kulcsos rendszert. Minden nagyobb területnek megvan a maga ládatípusa, amihez kulcsot a területen lévő bármely városban megtalálható merchantoktól tud venni az ember. 1 kulcs 1 ládát nyit. Ezen kívül van még lockpick, ami bármit nyit, jó drága, és bizonyos eséllyel beletörhet a zárba (a zárat akkor is kinyitja, csak mínusz 1 lockpick). Ez volt normal mode, hard mode-ban pedig csak locked chestek vannak, amit csak lockpickkel tud az ember kinyitni. És most jön az, hogy miért is jó ez a ládanyitogatás. Minden, olyan láda kinyitása, amelyhez 600 goldnál drágább kulcs kell, ad 1 pontot a "Treasure Hunter" title-be. Minél magasabb ez a title, annál nagyobb az esély, hogy nem törik bele a lockpick a ládába.

Szerintem elég jól összehozták ezt a rendszert.
D2-ben megszoktam hogy mindig van nálam tome of tp, tome of id és kulcs, de örülnék ha d3ban nem kellene még ilyenekkel is húzni az időt
részemről nn kulcs
Quote (Anarkin @ Mon, 2 Mar 2009, 01:15)
Bashiok a fegyver effektekrőlBashiok rövid kommentben részletezte az elementális erővel bíró fegyverek megjelenítési módjait:
Röviden, a fegyver elementális sebzésétől függően fog ennek az effektnek az erőssége változni, tehát egy fagy sebzésűnél, 1-10 sebzésnél csak kéken fénylik, 11-25-nél már nyújtottabb ez az effekt, 25-50-nél már erőteljesebb (fagyos), 51 dmg fölött pedig már folyamatos erőteljes fagyos kinézete lesz (ahogy azt a gameplay demo-ban már láthattuk). Bashiok szerint még korántsem véglegesek az effektek, szerinte van még mit javítani rajtuk, jelenleg pedig amiket a gameplay demo-ban láthattunk, azok a jelenlegi legerőteljesebb effektek.
___
Meni meni detail és kiismerni való cucc

Elég lenne az effect a mobokon, vagy lehetne más színű a cucc, mint d2-ben
Engem zavarni fog ha ég a kezemben a maul