olvasom ezt a cikket:
http://index.hu/belfold/budapest/2011/03/23/egyszer%5Fbirsagoltak%5Feddig%5Fdohanyzasert/Erről jutott eszembe, hogy múltkor felbasztam az agyam egy epikus nemistudom, magyarország

Zuhogott az eső, 49es villamos tétényi úti megállójában voltam egy osztálytársammal, nem túl népes megálló, 4-5en álltak a "váróban" az eső elől bebújva rajtunk kívül. Egy csöves ofc ott ült az egyik "széken". Rendőrautó fékez mellettünk a forgalomban, villogót kikúrja, kiszáll társával együtt, magas csávó és szőke csaj, megkerülik a kocsit, átlépik a korlátot és odaballagnak a csöveshez. Na mondom, végre kezdenek velük vmit(és látom is) mert utálom őket mint a szart. Erre kiderül, hogy ők egy másik csövest keresnek rajta, és hogy ők úgyis tudják, hogy ő tudja, hogy hol van(az egész ilyen filmes józsaru rosszzsaru szituban játszodott le, a hajléktalannál semmi papír de azér ő nem csinált semmit). A faszi kérdezgette a csövit, a csaj hátrébb húzódva figyelt. Pont a csaj mögött volt geci nagy piros matrica, hogy anyád napjától a dohányzás szigorúan tilos a megállóban. A csávó a "váró" másik falának volt dőlve, szóval ha pont elnéztem az arca előtt, a csaj feje felett láthattam a viritó matricát. Epikus kép volt, meg is jegyeztem magamban. Na, most jött a feketeleves, a rendőrfaszi magyarázás közben akkurátusan elővesz egy doboz cigit, gyújtót, és a maga szertartás jellegével rágyújt. Én :OO. Ugye, mint mondottam zuhogott az eső, 6an álltak kb még rajtunk kívűl a "váróban", tehát nem volt vmi szellős a terep, ő meg ott pöfékel. Természetesen én meg azt látom, hogy felizzik a parázs a cigije végén ahogy beleszív, és ahogy leengedi a kezét kiélesedik a háttérben lévő kép: DOHÁNYZÁS SZIGORÚAN TILOS, A TÖRVÉNY BÜNTETI
Sírtam magamban, itt élünk mi...