Quote (CyberPunk666 @ Jun 11 2012 08:11pm)
Szó volt a megtekintésen arról, hogy sokan rosszabbat írtunk, mint amit tudunk, csak a vizsgán nem sikerült amit máskor röhögve csinálunk meg, mire a tanár elmeséli, hogy egyszer ő is kapott egy négyest az egyetemen és pont abból amit a legjobban tudott a matek szigorlaton...
Ennek az embernek elte ttk matekon egy négyese volt, és minden más ötös... ^^ te jó kurva isten, ilyen emberek léteznek... ^^
szamárgecit is innék ilyen eredményért...
Van egy gyerek BME-VIK mérnök infón, első félévben valami 4x kreditet vett fel, mindenből ötös lett. Második félévben 50 körüli kreditet vett fel, felvette a harmadik féléves valszámot a rendes A2 mellé, és az egyik haveromnak elmondta, hogy valószínűleg beadja a jelentkezést ELTE matekra.
Beteszek két képet róla azért:
http://www.berzsenyi.hu/~c05/kepek/palincza.jpg0-24 ebbe a vegyvédelmi szemüvegbe jár. Utcán, egyetemen, étteremben, gólyatáborban mindenhol
PS.: ja és bár lehet olyan a post, de annyira nem nevetem ki a gyereket. Tisztelem, de nem hiszem hogy cserélnék vele. Így sincs életem, hát még úgy mennyi lenne. Így se vagyok társasági ember, hát még úgy mennyire nem lennék az.
De kellenek ilyen emberek is, mert imo nagy részben ők viszik előre a fejlődésünk.
This post was edited by HunIndex on Jun 11 2012 01:05pm