Megpróbálom levezetni, hogyan fog ez a cc resist kinézni nekem a gyakorlatban. Ugye azt tervezik, hogy minden egyes cc spell másodpercenként 10% cc resistet ad a mobnak.
Első körben elnyomok egy frost novát, ami 3 secig fagyaszt. A mob kap 3x10% cc rest
Második körben elnyomom a frost novát, ami 2.1 secig tart. A mobnak lesz újabb 21% resistje, összesen 51%
A harmadik körben elnyomott frost nova 1.47 secig tart majd, + 66% resist
Negyedik frost nova 1.02 sec, +76% resist
Ötödik nova 0.7 sec, +83% resist
Hatodik nova 0.5 sec, +88% resist
Az eliteken eddig is volt cc-cap, ami Infernon 65%, ha ehhez nem nyúlnak hozzá, vagyis ehhez nem fog még stackelődni a további cc resist, akkor annyira nem durva a helyzet. Ha náluk is stackelődni fog, az már elég kemény, mert már az első frost nova után 75% resistje lesz, a harmadik nova pedig már csak fél secig tart. Ranged elitek ellen semmit nem fog érni a fél sec freeze, úgy szaladnak félre ahogy akarnak.
Szerintem sima mob esetében fenntartható lesz a permafreeze, főleg nagyobb csoportoknál, bár érezhetően többet fognak "megmozdulni". Meg egy sima mob packot, szerintem 2-3 novából meg is lehet ölni, csak nem kell állat módjára nyomogatni a gombot, hanem kicsit időzíteni. Ha elég crit chance van, akkor kb. másodpercenként recastolható a frost nova. Bossoknál és eliteknél viszont már kellemetlen lesz, ha ott is összeadódik a resist. Vagy inkább használhatatlan.
Quote (rapiddani @ Sep 6 2012 07:15am)
fixeltem neked, tldrre
c|_|
This post was edited by -joey- on Sep 6 2012 12:18am