Quote (BmA_BeMyAngel @ May 25 2014 08:37pm)
hát ez elég szarul hangzik, mondjuk nem mondhatom azt hogy fájó szívvel fogom itthagyni ezt mert elég sokat cigánykodnak. kösz az infot!
implikálsz, 100k nettóért senee már körbeszopná magát
en ertem, de ha a mernok masterrace senee igenyeivel rendelkezik akkor azert annyira megse masterrace

Quote (Makkertest @ May 25 2014 08:40pm)
tfw másik szakon bsc gyakornokin 180kt keres a haver
vannak jó szakok és ótvarfosok is
az inkabb vmi igen jo gyakornoki munka, elvegre akkor is ott dolgozna, ha nem fizetnenek erte
Quote (Saenchai @ May 25 2014 08:45pm)
amúgy egyre inkább így látom én is
már most rosszul vagyok attól, ha belegondolok, hogy mikor végzek, akkor majd nekem kell könyörögni a buta paraszt szakmunkásoknak (és nem azért, mert úgy gondolom, hogy minden szakmunkás faszparaszt tard, hanem sajnos a jó szakmunkások kimennek külföldre, itthon meg marad a "selejt", aki ráadásul még bunkó is), hogy ugyan csinálja már meg azt, ami ki lett neki adva, utána meg hallgathatom, hogy takarodjak a kurva anyámba, meg hallgathatom a hülye kifogásaikat, hogy miért baszták el a munkadarabot/miért nem dolgoznak
fuck dat shit
figyu man teso hat ennyi pezer' te sem tenned kereszbe a faszodat se ha' nem tesa, na figyu man mennyit keresel te? annyibol pon kijon egy sor a fiuknak nem? na eza beszed kosz tesa