d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Gyúrós Topik > Minden Ami Testedzéshez Kapcsolódik
Prev12842852862872881257Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 355.92
Oct 14 2012 04:04am
Quote (TresholdOfUniverse @ Oct 14 2012 11:42am)
Azert az adottsagok se lenyegtelenek.

Nekem kb mindegy hogyan edzek, rohadt nagy darab vagyok, es relative konnyen szedek fel izmot magamra. Ha valami csoda folytan leszalkasitanek, akkor se neznek ki tul atletikusnak. Eleg jol lefogytam ~ fel ev alatt(-14-15kg), de igy is vagyok kereken szaz kilo.

én is elég könnyen izmosodom, a karom is elég gyorsan meg szokott nőni, viszont nem masszív sportoló bicepszet szoktam növeszteni, hanem ilyen naposimos disznócomb karom van mindig :(

feelsbadman

itt ~2 hónap súlyzós edzés + kb. 2 kiló jumbo pro után

ez meg 2.5 hónap boxolás + fehérje

a boxolós/szálkásabb izomzattal sokkal jobban éreztem magam, mint a jumbós zömökséggel

inb4 rici

This post was edited by Saenchai on Oct 14 2012 04:05am
Member
Gold: 2,650.01
Oct 14 2012 05:08am
Quote (Saenchai @ 14 Oct 2012 12:04)
én is elég könnyen izmosodom, a karom is elég gyorsan meg szokott nőni, viszont nem masszív sportoló bicepszet szoktam növeszteni, hanem ilyen naposimos disznócomb karom van mindig :(

feelsbadman

itt ~2 hónap súlyzós edzés + kb. 2 kiló jumbo pro után

http://4.imgland.net/h18yMe0.png

ez meg 2.5 hónap boxolás + fehérje

http://1.imgland.net/3ZNEawr.png

a boxolós/szálkásabb izomzattal sokkal jobban éreztem magam, mint a jumbós zömökséggel

inb4 rici

te is olyan vagy mint én, 60kg és tiszta ám de sok kajával máris zsírosodsz :D
mondjuk nekem ennyire nem szokott vizes lenni a karom, inkább a derekamra jön a dzsuva

Quote (TassassinHc @ 13 Oct 2012 20:24)
edzel rendesen és egy süti hazavág :DDDDDDD

vagy te csinálsz valamit szarul, vagy ilyen nem kell épeszű embernek.

én is zabáltam már be úgy hogy rosszul voltam, simán be lehet

Quote (Xrd @ 13 Oct 2012 19:25)
amúgy ezzel csak én vagyok egyedül, hogy annyira nem tud érdekelni, ha valamit fűszeresen eszek, vagy éppen ha lecsúszik egy kis süti, ilyenek. mármint annyira nem bírnám azt csinálni, hogy 2féle kaját eszek x hónapon keresztül, fűszerek nélkül, kimérve grammokra a kaját stb? én vagyok a defektes, vagy ez csak nekem nem norma?

olyan fűszert kell a csmellre tenni amiben nincs cukor, elég könnyű már ilyet találni, de ha mégis van benne mondjuk 5% nem teszel a kajára napi 100g fűszert

This post was edited by Akizk on Oct 14 2012 05:19am
Member
Oct 14 2012 05:26am
Quote (Akizk @ Oct 14 2012 01:08pm)
te is olyan vagy mint én, 60kg és tiszta ám de sok kajával máris zsírosodsz :D
mondjuk nekem ennyire nem szokott vizes lenni a karom, inkább a derekamra jön a dzsuva

ezért kéne úgy csinálnom, hogy most télen feltömegelni magam amennyire csak tudom, nyár előtt meg nyomni egy lepucolós diétát, azt még a boltba is félcsupaszon mennék

csak az a baj, hogy hamarabb meg szoktam unni a kondizást, minthogy egy ilyet végigcsináljak :(

amúgy ettől a Bladetől naponta 5x járok kulázni

This post was edited by Saenchai on Oct 14 2012 05:41am
Member
Gold: 0.00
Oct 14 2012 05:43am
most gondoltam bele h a kurva ünnepnap meg a szülnapom már elbassza a diétám elejét :/
Member
Gold: Locked
Oct 14 2012 05:46am
Quote (Saenchai @ Oct 14 2012 12:26pm)
ezért kéne úgy csinálnom, hogy most télen feltömegelni magam amennyire csak tudom, nyár előtt meg nyomni egy lepucolós diétát, azt még a boltba is félcsupaszon mennék

csak az a baj, hogy hamarabb meg szoktam unni a kondizást, minthogy egy ilyet végigcsináljak :(

amúgy ettől a Bladetől naponta 5x járok kulázni

ezt sose értettem
valaki tömegel mint az állat, egy vizes zsíros disznó lesz belőle
utána meg a diétával szenved
nem igaz, hogy gyúrás+kardio+helyes táplálkozás nem megy együtt...
Member
Gold: 13,045.00
Oct 14 2012 05:56am
Quote (fahrii @ Oct 14 2012 12:43pm)
most gondoltam bele h a kurva ünnepnap meg a szülnapom már elbassza a diétám elejét :/

Ez így eléggé komolytalannak tűnik.
Member
Oct 14 2012 05:59am
Quote (A122 @ Oct 14 2012 01:46pm)
ezt sose értettem
valaki tömegel mint az állat, egy vizes zsíros disznó lesz belőle
utána meg a diétával szenved
nem igaz, hogy gyúrás+kardio+helyes táplálkozás nem megy együtt...

eredmény szempontjából nem mindegy szerintem, de ilyen bontottat (először tömegelés aztán szálkásítás) még sosem csináltam
Member
Gold: 3.03
Oct 14 2012 06:01am
Quote (fahrii @ 14 Oct 2012 13:43)

csak sütit ne, mert megbassza a cukrodat, hogy leszédülsz a székről... :D

Quote (DioKVP @ 14 Oct 2012 13:56)

ugyan ugyan!

excuse.txt csak.
és különben is
ünnep>célok
Member
Gold: 0.00
Oct 14 2012 06:01am
Quote (DioKVP @ 14 Oct 2012 12:56)

elkezdeni elkezdem csak szuper lesz h 4 napig baszhatom otthon a rezet, végülis aerob ugye megoldható csak a súlyzós edzés nem
szülinap mondjuk nem problémás csak asszony akar nekem tortát csinálni és nem bírja felfogni h én nem akarok ilyesmit enni... (ígyis vérig sértettem már miatta :D)

Quote (TassassinHc @ 14 Oct 2012 13:01)
csak sütit ne, mert megbassza a cukrodat, hogy leszédülsz a székről... :D

ugyan ugyan!

excuse.txt csak.
és különben is
ünnep>célok

Szeretnem veled kozolni hogy, semmilyen formaban nem kivanok veled tovabbi kommunikaciot illetve konverziot folytatni, se semmilyen informacio illetve eszme cseret vegrehajtani illetve fenntartani ezen a szegeny kommunikacios csatornan, se sehol, mivel egyszeruen nem szeretnek primitiv emberekkel tarsalogni.
Ne haragudj, felre ertes ne essek, de a primitiv nem serto szo illetve nem sertesre letrehozott, illetve krealt karakterek osszesege, amely alkotja a primitiv karakterlancot, hanem mindossze egy kategorizalo jelzo amivel iletni kivanlak teged, tovabba egy nulla intellgienciaval rendelkezo agy definicioja, amivel teged illetve a szellemi szintedet definialni szandekozom.
Szeretnem veled ismertetni illetve kozolni, hogy az alacsony szintu informaciok, amelyeket felem kozvetitettel illetve sugaroztal, az serteni kivanta az elmemet, tovabba lehuzni az intelligencia szintemet, amit nem engedtem meg, mert mint tuzfalat a szamitogepen ugy vedoburkot alkalmaztam ellened az eletben annak erdekeben hogy elkeruljem a te elkorcsosult primitiv szellemi szintedre valo lesulyedest.
Hogy jossz te ahhoz, hogy irrealis eszkozokkel szemelyesits meg engem illetve szubjektiv szurrealis alternativ valosaggal implementálj es reprezentalj, illetve demonstralj engem masok fele, ami tulajdonkeppen egyszeruen serteni kivanja az en szemelyes kepemet masok szemeben.
Nem gondolkoztal el azon hogy ha valakit folyamatosan baszogatnak azzal, hogy a szemelyisegi valojanak az ellentetjet hiresztelik rola az fokozatosan kiboritja a masik idegrendszeret?
nincs jogod lehetoseget nyujtani masoknak viccbol arra, hogy eliteljenek engem.
esetleg te indukalod ezt a folyamatot illetve procedurat?
Velemenyem szerint a te hazadra sem a nap sut, hanem a primitivseg sotet, de megis fajdalmas vakito sugara...
Nem varok toled valaszt, illetve nem igenylem a viszont kommunikació fenntartasat, mivel a kozolni valad, ugy sem lenne valami magasszintu informacio, mindossze valami alacsony szintu megnyilvanulas, amelyet nem neveznek informacionak, a limitalt mentalis kepessegednek koszonhetoen.
Alkalmazz magyarertelmezo keziszotart ezekutan legyszives...
Teged kb. igy lesajnalak.
Goodbye.

This post was edited by fahrii on Oct 14 2012 06:05am
Member
Gold: 13,045.00
Oct 14 2012 06:06am
Quote (fahrii @ Oct 14 2012 01:01pm)
elkezdeni elkezdem csak szuper lesz h 4 napig baszhatom otthon a rezet, végülis aerob ugye megoldható csak a súlyzós edzés nem
szülinap mondjuk nem problémás csak asszony akar nekem tortát csinálni és nem bírja felfogni h én nem akarok ilyesmit enni... (ígyis vérig sértettem már miatta :D)

Ezért jó a schönherz, sosincs zárva :)
Go Back To Magyar Topic List
Prev12842852862872881257Next
Add Reply New Topic New Poll