d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Diablo 3 > Discuss
Prev12842852862872884114Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 6,440.13
Feb 19 2009 09:13am
Quote (ButUCItsNotMeItsNotMyFamilyInUrH @ Thu, Feb 19 2009, 04:12pm)
es 2x ennyi expet kaptal thumbsup.gif

2x ennyi expet? ^^ Nem igazán. Ráadásul épp nemrég csökkentették le az exp penaltyt is.
Member
Gold: 133.70
Warn: 100%
Feb 19 2009 09:14am
Quote (beni @ Thu, Feb 19 2009, 04:13pm)
2x ennyi expet? ^^ Nem igazán. Ráadásul épp nemrég csökkentették le az exp penaltyt is.

en jatszottam regen....
egy sima mob is 4x et adott neha, most meg annyit mar wellmob semad -.-
Member
Gold: 0.00
Member
Gold: 2.70
Feb 20 2009 10:58am
Quote (Saou @ Fri, 20 Feb 2009, 16:47)

szerintem tök korrekt hogy van ázsiai beütése a varázsló kasztnak. ha azt nézzük a távol-kelet mindig is misztikus volt az európai ember számára.
Member
Gold: 4.19
Warn: 10%
Feb 20 2009 11:07am
Quote (Xundu @ Fri, Feb 20 2009, 04:58pm)
szerintem tök korrekt hogy van ázsiai beütése a varázsló kasztnak. ha azt nézzük a távol-kelet mindig is misztikus volt az európai ember számára.

sztem így jobban felkeltik az ázsia játékosok figyelmét, WOW-ban is volt ilyen, ott a panda kaszt bevezetésén ment a vita, végül azért nem tették be mert épp japán és kinai farmerek rontják nekik az üzletet
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Feb 24 2009 03:27pm
Bashiok a charmokról

Kedvenc blueposterünk újabb infomorzsával "kápráztatta el" a nagyérdeműt, azonban nem az információ tartalmával, hanem inkább annak módjával. Ugyanis arról kérdezték Bashiokot, hogy lesznek-e charmok a Diablo 3-ban, erre ő eléggé vicces módon felelt. Szerintem egy "Jelenleg még nem tudjuk, hogy benne lesznek-e a charmok a játékban." is jobban megtette volna. (Mikor először olvastam a postot, nem találtam annyira viccesnek.)

Charms? Maybe. Probably not. Could be! No. Well…

Az egyik rajongó azonban leszólta "vidámsága" miatt, amire ő nyomban reagált is. Amíg türelmesen várakozunk kell valami kevéske szórakozás is . Amúgy meg egész jó postokat rakok ki, bár tudom nem mindegyik arat osztatlan sikert - nyilatkozta a blueposter.

“Aww don’t be like that. It’s just not a topic I can really go into, and granted I could just as easily not post as act goofy, but we’re all here to talk about a game. I think I’ve made some very nice posts, not all of them are gold but I don’t think it’s fair to pass judgment that I’m just posting crap all the time. There’s time to have some fun while we wait.”

Lényeg a lényeg: A Diablo 3-ban még nem tudni, hogy lesznek-e charmok.Abban igazat adok Bashioknak, hogy néha tényleg kell egy kis szórakozás is míg türelemesen várakozunk, bár én nem ilyennek képzeltem a szórakozást, inkább valami vicces fanart, vagy valami hasonlónak jobban örültem volna.Szerintem a charmok ugyanúgy megállják majd a helyüket, mint a D2-ben, ha esetleg bekerülnek a játékba.
___

Ez az első felvetés ami nem szimpi. sad.gif Charmok igen is kellenek!
Member
Gold: 4.20
Feb 24 2009 03:29pm
Quote (Anarkin @ Tue, 24 Feb 2009, 22:27)
Bashiok a charmokról

Kedvenc blueposterünk újabb infomorzsával "kápráztatta el" a nagyérdeműt, azonban nem az információ tartalmával, hanem inkább annak módjával. Ugyanis arról kérdezték Bashiokot, hogy lesznek-e charmok a Diablo 3-ban, erre ő eléggé vicces módon felelt. Szerintem egy "Jelenleg még nem tudjuk, hogy benne lesznek-e a charmok a játékban." is jobban megtette volna. (Mikor először olvastam a postot, nem találtam annyira viccesnek.)

Az egyik rajongó azonban leszólta "vidámsága" miatt, amire ő nyomban reagált is. Amíg türelmesen várakozunk kell valami kevéske szórakozás is  . Amúgy meg egész jó postokat rakok ki, bár tudom nem mindegyik arat osztatlan sikert - nyilatkozta a blueposter.

Lényeg a lényeg: A Diablo 3-ban még nem tudni, hogy lesznek-e charmok.Abban igazat adok Bashioknak, hogy néha tényleg kell egy kis szórakozás is míg türelemesen várakozunk, bár én nem ilyennek képzeltem a szórakozást, inkább valami vicces fanart, vagy valami hasonlónak jobban örültem volna.Szerintem a charmok ugyanúgy megállják majd a helyüket, mint a D2-ben, ha esetleg bekerülnek a játékba.
___

Ez az első felvetés ami nem szimpi. sad.gif Charmok igen is kellenek!

ja hogy megvedd a spagetti skines skillerem mert csak az jo az assadra biggrin.gif
Member
Gold: 85,930.00
Feb 24 2009 05:26pm
Bashiok a kulcsokról

Having keys that are dropped for specific uses, that have more story and questing elements tied to them are definitely possible. In a general 'designery' way Leoric's crown was essentially a key used to unlock the boss fight in the BlizzCon demo. So I don't think it's out of the question to then have a literal key be used for more quest-centric chest unlocking purposes.

That's of course completely separate from the generic dropped keys and their ability to open randomly spawned 'locked' chests. We don't currently have keys and locked chests, but... we're not completely opposed to them either.

Something I posted about a long time ago, which were just ideas being thrown around internally, is the idea of having multiple tiers of chests with subsequently lower spawn rates, and subsequently increased chances for dropping better and better items. At that point keys sort of become this unnecessary burden, because you already had the amazing luck of having the rarest chest type in the game spawn, it's probably not all that cool to then also say "Now find a key for it!""

Bashiok a Battle.net fórumon írt a jelenlegi lehetséges "kulcsrendszerrel" kapcsolatban.

Elmondása szerint a játék jelenleg olyan kulcsokat tartalmaz, melyek küldetésekhez, továbbjutáshoz szükségesek. Erre remek példa a BlizzCon demóban látható Leoric koronája, ami szükséges volt ahhoz, hogy a főellenséggel való csatát elkezdhessük.

A véletlenszerű kulcsokat, melyek a Diablo 2-ben az általános ládák kinyitására használhattunk, jelenleg nem tartalmazza a játék. Nincs teljesen elvetve az ötlet, de egyelőre úgy néz ki, hogy ezekre nem lesz szükség.

Hivatkozva egy korábbi postjára, ahol a különböző szintű ládákról mesélt Bashiok, elmagyarázta, hogy miért is nem jó ez a kulcsosdi azzal a rendszerrel.
Éppen elég nagy szerencse és öröm az, ha az ember talál egy ritka ládát, nem feltétlenül felemelő érzés azt zártan otthagyni, ha az adott szintű ládához épp nincs még kulcsunk, s mehetünk azt keresgélni.

This post was edited by Floodban on Feb 24 2009 05:27pm
Member
Gold: 133.70
Warn: 100%
Feb 24 2009 05:30pm
Quote (Floodban @ Wed, Feb 25 2009, 12:26am)
Bashiok a kulcsokról

Bashiok a Battle.net fórumon írt a jelenlegi lehetséges "kulcsrendszerrel" kapcsolatban.

Elmondása szerint a játék jelenleg olyan kulcsokat tartalmaz, melyek küldetésekhez, továbbjutáshoz szükségesek. Erre remek példa a BlizzCon demóban látható Leoric koronája, ami szükséges volt ahhoz, hogy a főellenséggel való csatát elkezdhessük.

A véletlenszerű kulcsokat, melyek a Diablo 2-ben az általános ládák kinyitására használhattunk, jelenleg nem tartalmazza a játék. Nincs teljesen elvetve az ötlet, de egyelőre úgy néz ki, hogy ezekre nem lesz szükség.

Hivatkozva egy korábbi postjára, ahol a különböző szintű ládákról mesélt Bashiok, elmagyarázta, hogy miért is nem jó ez a kulcsosdi azzal a rendszerrel.
Éppen elég nagy szerencse és öröm az, ha az ember talál egy ritka ládát, nem feltétlenül felemelő érzés azt zártan otthagyni, ha az adott szintű ládához épp nincs még kulcsunk, s mehetünk azt keresgélni.

nemteccik sad.gif
vagyis tetszik
nemtudom
^^
dugni akarok
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Feb 24 2009 05:35pm
Kulcsok a ládákhoz eddig is hülyeség volt, jó hogy nem teszik bele. tongue.gif

Viszont kulcsokat vadászni questekhez mégrosszabb. wacko.gif Az olyan szürke -- minden gameben azt kell
Go Back To Magyar Topic List
Prev12842852862872884114Next
Closed New Topic New Poll