Quote (Baleee @ 5 Sep 2012 22:18)
Sok itt a hurdurr faszság amúgy szerintem.
Monk, wd 1 millából lehet olyan szintén, ami viszi már a1-et infen, monk már előző patchben is lehetett 1 misiből olyan. Most a2-re 2 millas wd szintén elég imo. Monknal mondjuk, ami viszi a2, arra kell mondjuk mar olyan 7-10 misi kozott, de azt meg imo siman ki lehet termelni a1-ben, ha mas nem essence, gem, meg aprosagok eladasbol (legalabb is en igy csinaltam).
DH-ra kell imo a legtöbb, hogy normálisan jatszható legyen, mert kell neki a disc, vagy is nem art.
Barbot nem kommentálom, van az is 60-as, játszottam 5 órát vele, de annyira nem az én világom, hogy az valami hihetetlen. Mást meg látom, hogy öl vele, nah mindegy.
Wizem nem volt egyedül még, arról nem tudok nyilatkozni
Szerintem faszság mondjuk tényleg ez a duma, hogy nem lehet összeszedni egy normális karira valót AH-zás nélkül. DH-nál az volt a mákom, hogy eleinte tudtam Szabika, meg öccsével, meg Intel, meg Patrikkal menni és akkor szar-hugyból el tudtam már ott ölögetni. De ha már akkor monkot kezdek, akkor lehet nekem is csilliós eq.ben lenne, mert akkor előbb kezdhettem volna a3 farmolni még régi patchben, nem ment volna el csillió gold javításra, meg fölösleges cuccokra.
azért a sötét középkorban nem ilyen volt meleevel - te kezdted inkább jó időben, mert csak jó tapasztalatod van róla

nem poénból nem látsz kettőnkön kívül monkot itt
~pontosan olyan cuccokban ami rajtad van (kisebb dps fegyók, több dex de emlékszem h 25-30 között volt), a2-n levágott az első mob
de ezt csak úgy mondom, nem a témához szól
-- iFeel az én emberem