Quote (-joey- @ 5 Sep 2012 21:28)
Kb. 50 milliót elköltöttem a wizemre, és még nem érzem teljesnek. Ha naponta pár millát össze tudok harácsolni, az nekem sikerélmény tekintve, hogy mennyi időm van foglalkozni vele. És ezzel a tempóval hetek alatt jutok el oda ahova szeretnék. Pl. még 1.0.3-ban hetekig farmoltam act2-t, hogy legyen annyi lóvém, vagy essen olyan cucc, amivel feljebb vihetem a damot, mert akárhogy számoltam, 23k dps-sel nem tudtam megölni Belialt annyi idő alatt, hogy el ne kezdjen enragelni, ami instant halál volt. Szal, amikor ~2 hét farm után végre sikerült +10% critet és 10k damot összehozni, és továbbmehettem Act3-ra, az sikerélmény volt. Nyilán nem akkora fain, mint nálad egy 100 millás drop, de casual szintem, low-budgetben így megy.
D2 amúgy szerintem nem volt jó hasonlat, mivel ott sokkal inkább érvényesült a low-budget vagy a skill>gear elv. Egy HF-dropból felcuccolt 5k damos hammerdinnel végig lehetett vinni Hellt, minden különösebb nehézség nélkül, vagy említhetném a summoner necet, amihez még gear se kellett.
-> ha naponta össze tud mindenki szedni pár millát, úgy hogy "tekintve mennyi idejük van rá", akkor a pár milla gold az pár k goldot érne... elég logikus hogy ugyanott tartana a dolog
-> most is ez a szitu, mi a baj vele, hajrá ugyan így, ha eddig élvezted -- csak most már nem lehetsz olyan erős tized annyi farmal mint más karakter
-> ahha, úgy előttem van mikor 97 assával lementem duelezni kb. életemben először azzal a karival, és levágtam ricit meg talán kem-et elsőre -- tényleg az én érdemem volt.. vagy most pvm-ről van szó, és arról hogy necro cuccok nélkül végigvitte? vagy ahogy orb sorc mind lodban mind classicban? kellett skill ám

Quote (Vismajor @ 5 Sep 2012 21:38)
Anarkin, csak azért azt is vedd bele, hogy az olcsóbb karival szarabb is játszani. Mármint te "most is 1hiteltem egy packot trololololol" én meg örülök, ha halál nélkül legyakok egyet. Jön egy szarabb kombó, és van jó 80-90% esélyem, hogy megdöglök, és sétálhatok a kibaszott checkpointtól 1283698163 kilométert. Vagy amikor posztolod, hogy vettél 50milláért egy sojt(most mind1 mennyiért), és hogy milyen überjó lett a kari. Én meg nem tudok fejleszteni a karin, mert van 30 millám, és abból kb 3 itemet tudnék venni mint ami jobb mint ami most van, és azok se ANNYIVAL durván jobbak.
És mfelni sem lehet vele annyira hatékonyan, mivel megdöglök, és folyton szaladgálni kell. Most kipróbáltam, lenyomtam pince lvl 1-2-3 viszonylag könnyen, de volt, ahol meghaltam, és fél mapot mászhattam végig... aztán ofc core of arreatnál meg jött egy molten-arcane-jailer-frozen szirének, amik amúgyis 1hiteltek, szal kiléptem a picsába, mert lenyomtam 1 runt, kurva lassan, és 3x kellett javitanom ami -80k.
Úgyhogy én speciel örülnék, ha nem beszélnél olyan faszságokat, hogy "legyen minden kari egyenlő hurrdurr". Ez egy olcsó kari, de nagyon sokat lehet vele szopni, sok a buktatója, de legalább túléli acthármat. A te karid meg félmilliárdos, és úgy mész végig act3on mint kés a vajon. Most példával élve, te veszel egy ferrarit, én meg egy honda nsx-et, a honda kb tized annyiba kerül mint a ferrari, de ezis körbe tud menni a pályán, csak lassabb, szervízigényesebb, etc.
Most elkezdenél pampogni, hogy vagy gyűjtsön ferrarira az ember, vagy menjen vissza a közutakra? Nonszensz.
arról volt szó hogy egy build ne kerüljön tized annyiba mint az összes többi
vagy akkor legyen minden karinak olyanja
nyílvánvalóan blizz is így gondolja, de én vagyok a hülye..
amúgy meg ne tegyél úgy mintha én így születtem volna, 1.5 hónapig meg sem bírtam mozdulni még a2-n sem egyedül
This post was edited by Anarkin on Sep 5 2012 01:49pm