Quote (-joey- @ 5 Sep 2012 19:59)
Plusz itt nem téged állítottak választás elé, mert te megteheted, hogy azzal játssz, amivel akarsz. Itt azzal basznak ki, aki nem teheti meg.
dehogy tehetem meg, mert ezzel akartam játszani az eleje óta
2 hétig ültem act2 bejárata előtt, ábrándozva arról hogy nem vág le az első lacuni akármi, szóval szerintem tudom milyen szarban lenni
de tudtam hogy 2 hét múlva (not), 2 hónap múlva, jövő karácsonyra menni fog, szóval......
Quote (-joey- @ 5 Sep 2012 19:56)
Nem bosszant engem, csak hajlamosak vagytok kissé elszállni, és a ti szemszögetekből nézni a dolgokat. Amikor kijött a game, én pl. csak első nap tudtam játszani, utána 3 napig folyamatosan dolgoztam. Akinek napokig semmi dolga nem volt, csak játszani, az azért elég durván el tudott húzni, és azóta is ott van, mert mindent az elsők között szerzett meg. Ezzel nincs amúgy semmi gond, csak nem kell leszólni azt, akinek töredék ideje van, de ugyanúgy fizetett ezért a szarért, és ugyanúgy sikerélményre vágyik. És nem fog 100 milliókat költeni egy buildre, mert szimplán nincs annyi neki. Nem is lesz, mert nincs ideje, ezért le van maradva x lépéssel. Na az ilyenek miatt vannak a low budget buildek. Ez teljesen jó dolog, mert mindenkinek megvan a sikerélmény.
hát akkor tessék játszani érte, vagy most wtf, nem erről szól az egész?
FPS-nél ezt megértem, azért kellett abbahagynom CS-t mert elkezdtem az eltet és 1 hónap alatt elmúlt a 'sikerélmény' amikor leültem játszani -- de könyörgöm itt csak kattingatni kell
This post was edited by Anarkin on Sep 5 2012 12:09pm