Quote (Anarkin @ Sep 5 2012 06:49pm)
és mi van ha én nem akarok azzal játszani ? (csak tegyük fel, igazából bírom a wizardot, hc-ban rohadtul élveztem / élvezem ha oda kerül a sor, megcsinálom a harmadikat is)
a felső 2% engem is kikészít, mi sem vettük a goldot, csak az bosszant Téged hogy 3 hónap alatt lett meg ami van -- a 98%-nak meg 4-12 hónap alatt lesz meg, húha
erről szól a játék mióta ismerem (mármint úgy a diablo általában), hosszútávról...
Nem bosszant engem, csak hajlamosak vagytok kissé elszállni, és a ti szemszögetekből nézni a dolgokat. Amikor kijött a game, én pl. csak első nap tudtam játszani, utána 3 napig folyamatosan dolgoztam. Akinek napokig semmi dolga nem volt, csak játszani, az azért elég durván el tudott húzni, és azóta is ott van, mert mindent az elsők között szerzett meg. Ezzel nincs amúgy semmi gond, csak nem kell leszólni azt, akinek töredék ideje van, de ugyanúgy fizetett ezért a szarért, és ugyanúgy sikerélményre vágyik. És nem fog 100 milliókat költeni egy buildre, mert szimplán nincs annyi neki. Nem is lesz, mert nincs ideje, ezért le van maradva x lépéssel. Na az ilyenek miatt vannak a low budget buildek. Ez teljesen jó dolog, mert mindenkinek megvan a sikerélmény.
This post was edited by -joey- on Sep 5 2012 11:57am