d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Diablo Ii Remastered
Prev1283284285286287473Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Dec 3 2021 05:10am
Quote (Anarkin @ 2 Dec 2021 22:05)
https://i.imgur.com/WJub3Vd.png

A 99 nem egy ember érdeme... csapatmunka, mert 98-on segítség kell (ha azt nézzük h belefektett energia vs ...). Főleg assának, aminél talán csak a druid rosszabb br-re. "A három" közül, ami kell 98-ra (nila, dp, bp) az assa azon kevesek egyike, aki csak egyet tud megszerezni önerőből, ráadásul a legbénábbat. Tényleg-normális teler mellett nem mindig megy a CS időben, nem éri meg hosszútávon. Na és akkor kikötünk ott, hogy van egy "noob" D2R playerbase (leavelnek baal előtt, stb.), chatbug, joinbug, nincsenek br channelek, 33 éves vagy munkával, és nincs egy aktív friendlisted sem 12 év kihagyás után.
Nekem ez a 99 végig arról szólt, hogy networking, ismerkedés, barátkozás, community építés. Közös fight a bugok ellen. Született is 2 quality community, de ők még mindig nem fedték le a teljes napot, tehát hogy bármikor tudjak játszani, amikor éppen lehetőségem van rá, random időpontban. Enter Süni. <Süni section> Süni egy állat, ő önmagában a harmadik community-t kiteszi. Teler javazon, cleaner, lasthitter. Úgy telézik azzal a fos fcr bpvel, mint a sorcok és barbok. Egyik CSer se bírja tartani a tempót mellette, alig érünk vissza.</Süni section>. Ezen felül párom azt mondta h támogatja a játékfüggőségemet _egy bizonyos ideig_, ez a segítség sem ártott. :D

Én élveztem, szerintem zseniális ahogy a közös célért csapatokba szerveződtünk / szerveződünk, és küzdünk a mindenappi kihívásokkal (blizzard/10). Aki szerint ez a baalrunról szól nekünk, az téved. Sokat nem aludtam mondjuk :]

https://i.imgur.com/MbT94q3.jpg

Grat! Valami következő cél D2R-ben?
Member
Gold: 5,302.77
Dec 3 2021 05:45am
Quote (Fej @ Dec 3 2021 12:10pm)

Lehetne ugyanez HC-ban. :D
Member
Gold: 3,747.73
Dec 3 2021 06:15am
Quote (Anarkin @ Dec 2 2021 10:05pm)

A 99 nem egy ember érdeme... csapatmunka, mert 98-on segítség kell (ha azt nézzük h belefektett energia vs ...). Főleg assának, aminél talán csak a druid rosszabb br-re. "A három" közül, ami kell 98-ra (nila, dp, bp) az assa azon kevesek egyike, aki csak egyet tud megszerezni önerőből, ráadásul a legbénábbat. Tényleg-normális teler mellett nem mindig megy a CS időben, nem éri meg hosszútávon. Na és akkor kikötünk ott, hogy van egy "noob" D2R playerbase (leavelnek baal előtt, stb.), chatbug, joinbug, nincsenek br channelek, 33 éves vagy munkával, és nincs egy aktív friendlisted sem 12 év kihagyás után.
Nekem ez a 99 végig arról szólt, hogy networking, ismerkedés, barátkozás, community építés. Közös fight a bugok ellen. Született is 2 quality community, de ők még mindig nem fedték le a teljes napot, tehát hogy bármikor tudjak játszani, amikor éppen lehetőségem van rá, random időpontban. Enter Süni. <Süni section> Süni egy állat, ő önmagában a harmadik community-t kiteszi. Teler javazon, cleaner, lasthitter. Úgy telézik azzal a fos fcr bpvel, mint a sorcok és barbok. Egyik CSer se bírja tartani a tempót mellette, alig érünk vissza.</Süni section>. Ezen felül párom azt mondta h támogatja a játékfüggőségemet _egy bizonyos ideig_, ez a segítség sem ártott. :D

Én élveztem, szerintem zseniális ahogy a közös célért csapatokba szerveződtünk / szerveződünk, és küzdünk a mindenappi kihívásokkal (blizzard/10). Aki szerint ez a baalrunról szól nekünk, az téved. Sokat nem aludtam mondjuk :]

Ez durva. Tudod hány ezer run volt? Beteg.

Grat.
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Dec 3 2021 08:52pm
Quote (Fej @ 3 Dec 2021 12:10)

azt már nem tudnám itthon eladni -- meg nem is akarom :D szóval nincs
annyi van, hogy pallert felhúztam és most azzal cs-zek (vagy telézek) a többi—immár—97 98nak, hogy valamit visszaadjak -- de ezt nyilván már úgy h best effort

Quote (Jancsipapa @ 3 Dec 2021 01:11)
Grat!

Nincs valamilyen oldal/jsp szekció ahol láthatod, hányadikként érted ezt el?

szerintem nincs
4 99ről tudok (3 pala 1 sorc), de biztos van sok másik is
az mondjuk érdekelne h assából van-e

Quote (Jancsipapa @ 3 Dec 2021 01:11)
Grat!

Nincs valamilyen oldal/jsp szekció ahol láthatod, hányadikként érted ezt el?

Quote (-joey- @ 3 Dec 2021 12:45)
Lehetne ugyanez HC-ban. :D

well
96-on haltam 1x IASBUG fanamightfrenzyakármi death lordok miatt, de nem is látszott h ütnek, és azt már patchelték azóta elvileg
azon kívül nem, szóval pont assával HCban is menne ugyanúgy szerintem, kb. ráfoghatjuk h ment is :D (ha azt nézzük h a progress mekkora része van 96 után, + bugged eset volt az is); többi class-al persze már közel sem merném ezt kijelenteni

--
azért gyarló emberként csak beteszem a sigembe :/

This post was edited by Anarkin on Dec 3 2021 09:03pm
Member
Gold: 2,017.00
Dec 4 2021 09:05am
Quote (Anarkin @ 2 Dec 2021 22:05)

Gz Ani !!!!!!!!!!!!44
Member
Gold: 10,257.50
Dec 4 2021 11:27am
Quote (Anarkin @ 4 Dec 2021 03:52)
azt már nem tudnám itthon eladni -- meg nem is akarom :D szóval nincs
annyi van, hogy pallert felhúztam és most azzal cs-zek (vagy telézek) a többi—immár—97 98nak, hogy valamit visszaadjak -- de ezt nyilván már úgy h best effort

szerintem nincs
4 99ről tudok (3 pala 1 sorc), de biztos van sok másik is
az mondjuk érdekelne h assából van-e

well
96-on haltam 1x IASBUG fanamightfrenzyakármi death lordok miatt, de nem is látszott h ütnek, és azt már patchelték azóta elvileg
azon kívül nem, szóval pont assával HCban is menne ugyanúgy szerintem, kb. ráfoghatjuk h ment is :D (ha azt nézzük h a progress mekkora része van 96 után, + bugged eset volt az is); többi class-al persze már közel sem merném ezt kijelenteni

--
azért gyarló emberként csak beteszem a sigembe :/

Member
Gold: 14,756.31
Dec 4 2021 01:32pm
egyre gyakoribb a kibaszott chatbug
nagyobb bizalom kell a tradekhez
Member
Gold: 1,700.00
Dec 4 2021 01:35pm
Quote (bamboo @ Dec 4 2021 08:32pm)
egyre gyakoribb a kibaszott chatbug
nagyobb bizalom kell a tradekhez

Mi az a chatbug?
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Dec 4 2021 01:40pm
Quote (csak_a_kommenteket_jottem_olvasn @ 4 Dec 2021 20:35)
Mi az a chatbug?

hat egyik gameben sem tudod h eppen mikor latja valaki h irsz
Member
Gold: 14,756.31
Dec 4 2021 01:58pm
Quote (csak_a_kommenteket_jottem_olvasn @ Dec 4 2021 08:35pm)
Mi az a chatbug?

egyikőtök sem látja ingame h a másik mit ír
Go Back To Magyar Topic List
Prev1283284285286287473Next
Add Reply New Topic New Poll