d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Gyúrós Topik > Minden Ami Testedzéshez Kapcsolódik
Prev12832842852862871257Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Oct 13 2012 03:15pm
Quote (TassassinHc @ Oct 13 2012 09:08pm)
szerintem van értelme.
van eredmény is. bár nem 100%-ban követem a CC-ben leírtakat

tehát annak, hogy mondjuk alapokról elindulsz és végül megcsinálsz 50 egykezes fekvőtámaszt annak nem lesz küllembeli vonzata?
értjük.
amúgy, ha kinézetre mész, akkor a súlyzós edzéssel lesz csak Mr. Olimpia szerű külsőd, az igaz.
de ha megnézek egy átlag calisthenic / street workout videót, akkor azért nem sírnám el magamat, ha elérném azokat a külsőket.

Xrd:
az biztos, hogy súlyzós edzéssel gyorsabban lehet izmokat fejleszteni és könnyebb áttörni a határokat, könnyebb növelni a terhelést.
mind a kettővel lehet funkcionálisan edzeni.
mind a kettővel lehet egészségesen edzeni. (szerintem ha csak magadtól edzel, akkor a saját súlyos edzések biztonságosabbak. vagy lehet úgy is nézni, hogy külső súlyokkal könnyebben lehet hibázni. szerintem.)
calisthenic ingyen van és nem kell hozzá terem / felszerelés. max valami amin tudsz húzódzkodni, meg két összefordított szék háttámlája, amin tudsz tolódzkodni.
azt csináld amelyiket szereted, amelyik vonzó számodra.
eleinte mindegyik fog eredményt adni.
hosszú távon meg csak az fog eredményt adni, amelyiket nem hagyod abba.
súlyzós edzéseknél, ha nem figyelsz a kajádra könnyebben kerül rád felesleg / zsír.
ha a saját súlyodat mozgatod, akkor a tested optimalizál, hisz nem akar egy gramm felesleget sem megmozdítani.

menj el
és ne gyere többet vissza
Member
Gold: 834.97
Oct 13 2012 03:29pm
itt: tassassin azt hiszi hogy ért bármihez is
Member
Gold: Locked
Oct 13 2012 03:49pm
Quote (TassassinHc @ Oct 13 2012 11:08pm)
szerintem van értelme.
van eredmény is. bár nem 100%-ban követem a CC-ben leírtakat

tehát annak, hogy mondjuk alapokról elindulsz és végül megcsinálsz 50 egykezes fekvőtámaszt annak nem lesz küllembeli vonzata?
értjük.
amúgy, ha kinézetre mész, akkor a súlyzós edzéssel lesz csak Mr. Olimpia szerű külsőd, az igaz.
de ha megnézek egy átlag calisthenic / street workout videót, akkor azért nem sírnám el magamat, ha elérném azokat a külsőket.

Xrd:
az biztos, hogy súlyzós edzéssel gyorsabban lehet izmokat fejleszteni és könnyebb áttörni a határokat, könnyebb növelni a terhelést.
mind a kettővel lehet funkcionálisan edzeni.
mind a kettővel lehet egészségesen edzeni. (szerintem ha csak magadtól edzel, akkor a saját súlyos edzések biztonságosabbak. vagy lehet úgy is nézni, hogy külső súlyokkal könnyebben lehet hibázni. szerintem.)
calisthenic ingyen van és nem kell hozzá terem / felszerelés. max valami amin tudsz húzódzkodni, meg két összefordított szék háttámlája, amin tudsz tolódzkodni.
azt csináld amelyiket szereted, amelyik vonzó számodra.
eleinte mindegyik fog eredményt adni.
hosszú távon meg csak az fog eredményt adni, amelyiket nem hagyod abba.
súlyzós edzéseknél, ha nem figyelsz a kajádra könnyebben kerül rád felesleg / zsír.
ha a saját súlyodat mozgatod, akkor a tested optimalizál, hisz nem akar egy gramm felesleget sem megmozdítani.

Alapokról elindulsz és megcsinálsz 50 egykezes fekvőtámaszt, ok szerintem nem 10 év múlva akar eredményeket, MrOlympia külseje meg nem az edzéstől lesz, a többi baromságot már el se olvasom
Member
Gold: 3.03
Oct 13 2012 03:57pm
Quote (xGurke @ 13 Oct 2012 23:15)
menj el
és ne gyere többet vissza

Quote (BmA_BeMyAngel @ 13 Oct 2012 23:29)
itt: tassassin azt hiszi hogy ért bármihez is

kérlek, soroljátok, hogy mivel nem értetek egyet!

Quote (championmath @ 13 Oct 2012 23:49)
Alapokról elindulsz és megcsinálsz 50 egykezes fekvőtámaszt, ok szerintem nem 10 év múlva akar eredményeket, MrOlympia külseje meg nem az edzéstől lesz, a többi baromságot már el se olvasom

nem hinném, hogy 10 év kellene hozzá, de szerintem a lényeg érthető volt.

a Mr. Olimpia, mint egy ideál kép mondtam a konditermi edzéshez. saját súllyal nem hinném, hogy bármikor is elérheti azt, vagy hasonló szintet, ha az a célja.
reméltem, hogy mellé bírja rakni, hogy azonos táplálkozás, kiegészítők, pihenés esetén.
bár lehet, hogy Xrd-nek sikerült csak neked nem :unsure:
Member
Gold: 1,080.60
Oct 14 2012 01:38am
Quote (fahrii @ 13 Oct 2012 18:48)
sok ido utan ma ettem eloszor sutit(dieta elotti utolso kicsapongas) ugy megbaszta a vercukromat azthittem leszedulok a szekrol
szal az nem fog hianyozni, az se igaz h 2 fele kaja...
a grammra kimeres egyedul ami kicsit tenyleg defektesnek tunhet elsore

ez olyan lehet, mint hogy van egy nagyon meki ellenes ismerősöm
egyik buli után kajásak voltunk, mekibe mentünk, más nem volt, kénytelen volt ő is venni 1 sajtburgert
és kb elsírta magát közben meg utána tök szarul volt
azt mondta, hogy minden egyes falatnál szó szerint érezte, ahogy tömődnek el az erei a zsírtól
Member
Gold: 355.92
Oct 14 2012 02:41am
Quote (farki @ Oct 14 2012 09:38am)
ez olyan lehet, mint hogy van egy nagyon meki ellenes ismerősöm
egyik buli után kajásak voltunk, mekibe mentünk, más nem volt, kénytelen volt ő is venni 1 sajtburgert
és kb elsírta magát közben meg utána tök szarul volt
azt mondta, hogy minden egyes falatnál szó szerint érezte, ahogy tömődnek el az erei a zsírtól

hát azért amíg fahrii vércukorszintje még érthető is, az ismerősöd mekisokkját magának magyarázta be :D

még szerencse, hogy nem szívrohamra paráztatta rá magát éreltömődés helyett :D
Member
Oct 14 2012 02:44am
Quote (championmath @ Oct 13 2012 09:30pm)
Olvastad a fegyencedzést? Egyetlen cél a mesterlépések elsajátítása, ha kinézetre mész akkor hagyd a picsába.

Erősödni fogsz tőle, de kinézetben túl nagy változás nem lesz, ha kinézetre mész akkor súlyzós edzés>

nekem 2 hónap fekvőtámasz + box (húzódzkodni nem volt lehetőségem) kombóval simán sikerült olyan kinézetet összehoznom, hogy megdicsérték az ismerőseim, mikor 1 nyár kihagyás után találkoztunk
Member
Gold: 1,080.60
Oct 14 2012 02:46am
témához
Member
Oct 14 2012 03:03am
Quote (farki @ Oct 14 2012 10:46am)
témához
http://i.imgur.com/beCP9.png

mondjuk ez célfüggő is szerintem, én személy szerint sokkal jobban preferálom az atlétikus kinézetet, mint a "2 ajtós szekrény" formát, van, aki meg leszarja a kinézetet, csak az számít neki, hogy minél nagyobb súlyokat legyen képes megmozgatni

Member
Gold: 2,496.00
Oct 14 2012 03:42am
Quote (Saenchai @ Oct 14 2012 10:03am)
mondjuk ez célfüggő is szerintem, én személy szerint sokkal jobban preferálom az atlétikus kinézetet, mint a "2 ajtós szekrény" formát, van, aki meg leszarja a kinézetet, csak az számít neki, hogy minél nagyobb súlyokat legyen képes megmozgatni

Azert az adottsagok se lenyegtelenek.

Nekem kb mindegy hogyan edzek, rohadt nagy darab vagyok, es relative konnyen szedek fel izmot magamra. Ha valami csoda folytan leszalkasitanek, akkor se neznek ki tul atletikusnak. Eleg jol lefogytam ~ fel ev alatt(-14-15kg), de igy is vagyok kereken szaz kilo.
Go Back To Magyar Topic List
Prev12832842852862871257Next
Add Reply New Topic New Poll