Quote (Coolface @ 7 Jun 2019 13:02)
elder addok shockolnak, szoval ha nincs shock immunity valahonnan akkor 7.5-8k kell hogy ne bukjad el a runt mert neha hibazol.
persze ha sose talalnak el mert top tier jatekos vagy akkor eleg 2k hp is
gondolom basalt - curse flaskot lecseréled sapphire/silver - shock flaskra és úgy annyira nem gáz
Quote (Baleee @ 7 Jun 2019 13:38)
cold flask, uj Immortal call, ((((((kesobb lorewave)))))))), ((eleinte 1% max resist node)),shock/freeze/bleed/curse immunity egyebkent is alap szerintem en ezeket megszokasbol nem is veszem kulon mar kb.
20% less cold dmg flask
30-34% less ele dmg uj IC (tovabbra is a selfcast-inc dura partjan allok), pontosan azert mert akkor valamennyire tudod kontrollalni, hogy mikor legyen rajtad
76% cold/lgt resist
10% less lightning dmg (lightningra min, coldra max uncappelt) wise oak, de mondjuk volt olyan ligam, amiben taste of hatevel kalkulaltam egyelo max resisteket, hogy mindre megkapjam a dmg/reductiont is. xD (Nem erte meg azert annyira..)
Amugy ha ubert akarsz farmolni, imo a Taste of hate bis, amilyen gyorsan ki tudod farmolni. Azert a 10-12k Raw phys nem rossz, amikor convertalod coldba es a rakas resi, meg ele reductionod mitigateli. Mondjuk IC uj phys damredje, meg a nemi armoroddal, eleg jol lehet az elleni vedekezni.
annyi új gem van hogy sztem pure physnek lesz a legjobb menni amivel tudsz, innentől a wise oak/ToH elég felejtős imo
meg amúgy mi sebez annyi physt shapernél hogy ennyire mitigálni kell?
This post was edited by MarcusD on Jun 7 2019 06:40am