d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official /care Topic
Prev1282128222823282428254765Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 122.92
Nov 22 2017 07:49am
Quote (-joey- @ Nov 22 2017 03:08pm)
Te voltál már a Nyugatiban délutáni-kora esti csúcsidőben?

öszintén szolva elég felesleges kérdés imo bármi is a konkluzio belőle
én nem huzhatom meg a vészféket indokolatlanul ha ez azt is jelenti h aznap nem érek haza, a máv meg nem vihet kirándulásra az akaratom ellen ráadásul a tájékoztatásom nélkül akkor se ha a vezető éppen szülést vezet akkora felfordulás van
Member
Gold: 10.00
Nov 22 2017 07:53am
Quote (cowding @ Nov 22 2017 03:49pm)
én nem huzhatom meg a vészféket indokolatlanul ha ez azt is jelenti h aznap nem érek haza, a máv meg nem vihet kirándulásra az akaratom ellen ráadásul a tájékoztatásom nélkül akkor se ha a vezető éppen szülést vezet akkora felfordulás van

de amig nem jarsz napi szinten vonattal addig nem mind1 mast hova visznek kirandulni?
Member
Nov 22 2017 08:01am
Quote (Coolface @ Nov 22 2017 03:53pm)
de amig nem jarsz napi szinten vonattal addig nem mind1 mast hova visznek kirandulni?

de, szerntem életemben <20x vonatoztam szoval nekem aztán az is kurvamindegy lenne ha nem mennének overall a vonatok, de elméleti sikon beszéltük h én meghuztam volna a féket, le is basztatok némileg jogosan (mert az h ha utána valaki elütteti magát a másik peronon szerintem már rohadtul nem rám tartozik, de valoban vannak veszélyforrásai+nem erre találták ki), ez után elméleti sikon továbbmenve irtam hogy egy normális országban/normális vonattársaságnál ez a tájékoztatás/segítőkészség hiány nem fordulhatna elő lényegtelen milyen csúcsok vannak és talán a hülye utas meg nem huzkodná a vészféket indokolatlanul
Member
Gold: 834.97
Nov 22 2017 08:02am
Quote (cowding @ Nov 22 2017 03:01pm)
de, szerntem életemben <20x vonatoztam szoval nekem aztán az is kurvamindegy lenne ha nem mennének overall a vonatok, de elméleti sikon beszéltük h én meghuztam volna a féket, le is basztatok némileg jogosan (mert az h ha utána valaki elütteti magát a másik peronon szerintem már rohadtul nem rám tartozik, de valoban vannak veszélyforrásai+nem erre találták ki), ez után elméleti sikon továbbmenve irtam hogy egy normális országban/normális vonattársaságnál ez a tájékoztatás/segítőkészség hiány nem fordulhatna elő lényegtelen milyen csúcsok vannak és talán a hülye utas meg nem huzkodná a vészféket indokolatlanul

Nem, nem huztad volna meg csak imadsz itt edgelordekodni. : -)
Member
Gold: 343.00
Nov 22 2017 08:05am
de meg amúgy ez mi lol
MÉG pesten rájövünk, hogy megyünk szolnokra
vagyunk mondjuk 10-15en
nem lehet odamenni a sofőrhöz, hogy hé itt vagyunk ennyien ájj má meg, nekünk erről nem szóltak, leszállnánk
és akkor se kézifék, se farolás, se összetörő nyugdíjasok.. megáll, leszállunk, továbbmegy. vagy mi a pilóta egy robot
az meg hogy nincs utasperon és hülyén ugrik le az álló vonatról vki az meg már az ő baja
Member
Nov 22 2017 08:05am
Quote (cowding @ Nov 22 2017 04:01pm)

ha tomegkozlekedessel utazol gondolnod kell a tobbi utastarsadra is

valassz:
normalis orszag
fidesz 2/3

Quote (Senee @ Nov 22 2017 04:05pm)
de meg amúgy ez mi lol
vagyunk mondjuk 10-15en
nem lehet odamenni a sofőrhöz, hogy hé itt vagyunk ennyien ájj má meg, nekünk erről nem szóltak, leszállnánk
és akkor se kézifék, se farolás, se összetörő nyugdíjasok.. megáll, leszállunk, továbbmegy. vagy mi a pilóta egy robot
az meg hogy nincs utasperon és hülyén ugrik le az álló vonatról vki az meg már az ő baja

felteve, hogy ahol leszallsz onnan tudsz tovabb menni biztonsagosan

This post was edited by Coolface on Nov 22 2017 08:06am
Member
Gold: 5,302.77
Nov 22 2017 08:09am
Quote (cowding @ Nov 22 2017 02:49pm)

Nem jársz napi szinten vonattal, de azért kijelented, hogy felesleges a kérdés. Rendben. :D

Eleve kizárt dolognak tartom, hogy nem volt tájékoztatás arról, hogy az adott vonalon baleset miatt fennakadás van a közlekedésben és egyes vonatok kerülő útirányon közlekednek. Én megvárnám a MÁV közleményét is, mielőtt egy darab blogger véleményét tényként kezelek. Minden állomási hangosbeszélőn adott és vett közleményt rögzítenek, így elég könnyen megállapítható, hogy adtak-e erre vonatkozó információt. Ha pedig bemondták onnantól kezdve az utasnak ugyanúgy felelőssége tájékozódni mielőtt felszáll egy vonatra, hogy az hova megy és milyen útirányon.
Member
Gold: 343.00
Quote (Coolface @ Nov 22 2017 03:05pm)

felteve, hogy ahol leszallsz onnan tudsz tovabb menni biztonsagosan

hát ha még a városban rájöttek és ott megállna akkor jó, nem?
nem a bokrok közt kell menni
vagy idk
Member
Quote (BmA_BeMyAngel @ Nov 22 2017 04:02pm)
Nem, nem huztad volna meg csak imadsz itt edgelordekodni. : -)

lol lebuktam a bro science ezt is megfejtette

Quote (Senee @ Nov 22 2017 04:05pm)
de meg amúgy ez mi lol
vagyunk mondjuk 10-15en

ezt a részt meg el is felejtettem, hogy hogy a kurva annyába nem áll meg ha már basztak tájékoztatni etc hanem forceol engem szabálysértés elkövetésére ha le akarok szállni mert mondjuk anyám haldoklik és jó lenne odaérnem

Quote (Coolface @ Nov 22 2017 04:05pm)
ha tomegkozlekedessel utazol gondolnod kell a tobbi utastarsadra is

valassz:
normalis orszag
fidesz 2/3

utastársakra vonatkozoan irtam már h egyrészt többen is leszálltak volna, másrészt ahogy sene irta meg lehet állitani azért a vonatot betonfal nélkül, + előző oldalon joey segitségével megfejtettük h kb 10 percet jelent megállni - elidulni, miközben már alapbol fél órás késés van szerintem 50 embernek +10 perc megér annyit h 50 embernek ne legyen +5 óra ( vagy mennyi)

ja hát az országra meg nem tudok reagalni mindenki tudja h fos

Quote (-joey- @ Nov 22 2017 04:09pm)
Nem jársz napi szinten vonattal, de azért kijelented, hogy felesleges a kérdés. Rendben. :D

Eleve kizárt dolognak tartom, hogy nem volt tájékoztatás arról, hogy az adott vonalon baleset miatt fennakadás van a közlekedésben és egyes vonatok kerülő útirányon közlekednek. Én megvárnám a MÁV közleményét is, mielőtt egy darab blogger véleményét tényként kezelek. Minden állomási hangosbeszélőn adott és vett közleményt rögzítenek, így elég könnyen megállapítható, hogy adtak-e erre vonatkozó információt. Ha pedig bemondták onnantól kezdve az utasnak ugyanúgy felelőssége tájékozódni mielőtt felszáll egy vonatra, hogy az hova megy és milyen útirányon.

továbbra is elméleti sikon beszélek a dologról és további információ hiányában azzal a verzioval amit a blogger közzétett
ha ez nem igy történt és az utas hibája akkor persze az ő kurva annya ahogy a barcelonás példában le is irtam (bár ha még bp-n belül szóltok 20-an a vezetőnek h ti leszállnátok ha lehet továbbra is csak lenne módja a dolognak ha egy egészkicsit megerőltetné magát akitől ez függ imo )

This post was edited by cowding on Nov 22 2017 08:12am
Member
Nov 22 2017 08:10am
Quote (-joey- @ Nov 22 2017 04:09pm)

az mas kerdes, hogy teljesen erthetetlen az a hangosbeszelo
Go Back To Magyar Topic List
Prev1282128222823282428254765Next
Add Reply New Topic New Poll