Quote (BmA_BeMyAngel @ Nov 22 2017 04:02pm)
Nem, nem huztad volna meg csak imadsz itt edgelordekodni. : -)
lol lebuktam a bro science ezt is megfejtette
Quote (Senee @ Nov 22 2017 04:05pm)
de meg amúgy ez mi lol
MÉG pesten rájövünk, hogy megyünk szolnokra
vagyunk mondjuk 10-15en
nem lehet odamenni a sofőrhöz, hogy hé itt vagyunk ennyien ájj má meg, nekünk erről nem szóltak, leszállnánk
és akkor se kézifék, se farolás, se összetörő nyugdíjasok.. megáll, leszállunk, továbbmegy. vagy mi a pilóta egy robot
az meg hogy nincs utasperon és hülyén ugrik le az álló vonatról vki az meg már az ő baja
ezt a részt meg el is felejtettem, hogy hogy a kurva annyába nem áll meg ha már basztak tájékoztatni etc hanem forceol engem szabálysértés elkövetésére ha le akarok szállni mert mondjuk anyám haldoklik és jó lenne odaérnem
Quote (Coolface @ Nov 22 2017 04:05pm)
ha tomegkozlekedessel utazol gondolnod kell a tobbi utastarsadra is
valassz:
normalis orszag
fidesz 2/3
utastársakra vonatkozoan irtam már h egyrészt többen is leszálltak volna, másrészt ahogy sene irta meg lehet állitani azért a vonatot betonfal nélkül, + előző oldalon joey segitségével megfejtettük h kb 10 percet jelent megállni - elidulni, miközben már alapbol fél órás késés van szerintem 50 embernek +10 perc megér annyit h 50 embernek ne legyen +5 óra ( vagy mennyi)
ja hát az országra meg nem tudok reagalni mindenki tudja h fos
Quote (-joey- @ Nov 22 2017 04:09pm)
Nem jársz napi szinten vonattal, de azért kijelented, hogy felesleges a kérdés. Rendben. :D
Eleve kizárt dolognak tartom, hogy nem volt tájékoztatás arról, hogy az adott vonalon baleset miatt fennakadás van a közlekedésben és egyes vonatok kerülő útirányon közlekednek. Én megvárnám a MÁV közleményét is, mielőtt egy darab blogger véleményét tényként kezelek. Minden állomási hangosbeszélőn adott és vett közleményt rögzítenek, így elég könnyen megállapítható, hogy adtak-e erre vonatkozó információt. Ha pedig bemondták onnantól kezdve az utasnak ugyanúgy felelőssége tájékozódni mielőtt felszáll egy vonatra, hogy az hova megy és milyen útirányon.
továbbra is elméleti sikon beszélek a dologról és további információ hiányában azzal a verzioval amit a blogger közzétett
ha ez nem igy történt és az utas hibája akkor persze az ő kurva annya ahogy a barcelonás példában le is irtam (bár ha még bp-n belül szóltok 20-an a vezetőnek h ti leszállnátok ha lehet továbbra is csak lenne módja a dolognak ha egy egészkicsit megerőltetné magát akitől ez függ imo )
This post was edited by cowding on Nov 22 2017 08:12am