Quote (bbaallaaggee @ Mar 20 2011 04:38pm)
erre mondtam én az elején, hogy akassza fel magát.
krisztin nekemjött hogy MIAZHOGYAKASSZAFELMAGÁTLÁDKSAJDLKSAJDLSADLKSAHDLASKHDÉAJSHDLKJSADJASLJDSAKHLJK
nem lenne ezzel semmi baj, felőlem mindenki úgy bassza el az életét ahogy akarja, csak leírtam pár sorban, hogy nem csak magával baszik ki. az a te bajod, hogy ezt nem fogod fel
a bank meg az autógyár jól jár, ahol rengetegen dolgoznak, adózás miatt az állam is jól jár, ami úgyszint közérdek, csak a hülye jár szarul /meg aki ilyen használt autót vesz, de ő sem követ el nagyobb hibát, mint aki új autót vesz, felelős megfontolásból hoz gazdasági döntést/
és én továbbra is úgy gondolom, hogy aki úgy véli, hogy képes törleszteni egy autót, az igenis vegyen, menjen el pénzügyi szakértőhöz/tanácsadóhoz, aki ezt meg tudja mondani neki, hogy érdemes e belevágni vagy sem. kell az iparnak a megrendelés, mert csak akkor van munka, munka meg kell, az adózásról nem is beszélve... ez meg a te bajod ha nem fogod fel...
de az autó is csak 1 példa, ott lehetne még példának a bútor vagy a ruha, ami teljesen hasonló