Quote (Coolface @ 4 Jun 2019 13:12)
eleg erdekes felteves, hogy 6-8k es eleg endgame
Ha nem akarsz mindent facetankolni, akkor miert ne lenne?
Az ES csak 1 def layer. Ha csak arra fokuszalsz, akkor lesz az 12k, ahogy te irtad, de relevans evasion/dodgeval, plane a gyorsabb mobility skillekkel, amivel el tudsz ugralni..
Errol mindig csak azok jutnak eszembe, akik ilyen CI 1 life meg lvl25(?) buildekkel toltak shapert es uber eldert. Persze az mar megint egy masik allat, meg a tempestes csavo metronommal tolta, hogy ritmusba legyen uber eldernel, de ettol figgetlenul, ha alapbol nem arra mesz, hogy elviseld az uteseket, hanem, hogy be se nyeld, akkor total mas a helyzet.
Ennyi erovel ott van a teamben 147k(?) es buildje deminek (jo, mondjuk az csak fun volt, 0 dam) de relevans buildek, dammal, siman 15-17k-t ertek el, ami _szerintem_ irrelevans. Amikor mar endgamebe voltam a blight/soulrende, akkor volt 10,6k ES-em, azzal mar literally lehetetlen volt lehalni tricksterkent, extra damos bossokon se kb.
Endgame az relativ, ha endgame contentet 8k ES-el is le tudod nyomni kenyelmesen, akkor minek koltenel +8kra meg hozza? Arrol nem is beszelve, ha tenyleg csak egy def layert huzol fe magadra, ugyanugy meg tudnak csapkodni konnyen.
Amugy a manifesto/baeclast/etc utan nekem az az erzesem van, hogy az armor stackeles eddig is egyre gyengult, de most kb meg szarabb lesz es meginkabb az a legjobb ha dodgeolod a hitek 99,9%-at, amit bekapsz, azt meg reduceolod dmg conversion itemekkel, flaskel, stb. majd az eredmenynek megfeleloen felraksz kis rahagyassal annyi lifeot, hogy ne 1 hiteljen, hiszen ugy is 0,73s alatt regeneled vissza a 237,2 aps-el, meg 237582 life/es on hit cuccokkal.
Mondjuk a wl mark csak attackra hatasa azert eros nerf, de vannak cserebe spell es leechek, amik adtak speed/dmget is vmilyen modon, mondjuk probaltam azokat is kiszedni es eleg gyengenek tuntek a wlhez kepest, pedig % alapjan nem szabadott volna. Mondjuk masik elony a wl-be ugy ott volt, hogy a cwdt-ic legalabb folyamatosan 3 enudrance chargera castolt kb, es igy hosszabb volt.
Life/es/eva/dodge/block etc.-bol van elegseges szint, ha azt elered onnantol hatar a csillagos eg.
Tricksterte visszaterve pl, a ghost shroudbol kapott cast/attack speed nerfelve lesz, de a defre nem irtak semmit.. lassabban regenel vissza, ha leutik... nem tudom, hogy milyen gyakran esett le rolam, nincs ertelmes infom rola, de erzesre kb mindig 3 layeren voltam. CI-kent is vertexet hasznaltam, mert a 800 eva-ra, amit adott, rajott meg a 300 az ES utan, es lehet buktam ES-t vele egy hubrishoz kepest, de a shroud layer vesztes utan a magas eva miatt visszatoltott ES meg kurvasok volt.
This post was edited by Baleee on Jun 4 2019 07:23am