d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official /care Topic
Prev1281328142815281628175001Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 3,000.00
Mar 20 2011 09:22am
Quote (ace07 @ Mar 20 2011 04:20pm)
családjának?

Azért alkalmatlan az életre mert nem esik le neki, hogy 1,6 millát megspórolhatna ha használt autót vesz.

:D
Member
Gold: 5,390.00
Mar 20 2011 09:23am
Quote (Christine21 @ Mar 20 2011 04:11pm)
Irányítani kell őket úgy, hogy hasznára legyenek a társadalomnak.
Van akinek meg kell mondani mit csináljon mert nem tud élni a demokrácia lehetőségeivel.
Ennyi erővel visszavezethetnénk, hogy ledobálunk mindenkit a Kékestetőről, tajgetoszi mintára.

Mindenki hasznára lehetne a társadalomnak, ha erre az életüket tennék azok akik arra hivatottak, hogy vezessenek minket.. és ha erre törekednének nem is sajnálná senki tőlük az x millió fizetést. /idealista shit

Amit már rég be kellett volna vezetni pl. hogy a rabok a börtönben járjanak ki dolgozni, maguknak megteremtve ezzel azt, hogy fedél lehet a fejük felett és kapnak enni. Ezen is lehetne spórolni és talán az is változna, hogy nem csak bent vannak a cellában, gyúrnak meg még inkább antiszociálisak lesznek és amikor esetleg kijönnek akkor meg kezdődik minden előröl, sőt, még büszkék is arra, hogy börtönben voltak.

erre most elkezdtem írni egy walloftext replyt, de már egyszer kifejtettem hogy butának tartalak, nem akarom többször
Member
Gold: 15.00
Mar 20 2011 09:24am
Quote (jarabekg @ Mar 20 2011 03:17pm)
bump balagernek mert ostoba

ennek ellenére igaza van
Member
Gold: 1.21
Mar 20 2011 09:24am
Quote (jarabekg @ 20 Mar 2011 17:15)
kinek tesz rosszat, meséld már el nekem /magán kívül/, és miért alkalmatlanok az életre?

először jó az autógyárnak mert eladásra került egy autó amit legyártott
először jó a faszparasztnak - a továbbiakban faszparasztként fogok utalni az erőn felül hitelt felvevőre is, és arra is, aki nem érti, hogy ez miért baj - mert autó van a segge alatt
aztán faszparaszt rájön hogy nem tudja fizetni a törlesztőt, mert jön az a kurva csekk minden hónapban, dehát valahogy nem marad pénz már a kocsira amellett hogy bizony etetni kell a gyereket is meg ugye most vettünk új mobiltelefont, előfizusat, mert az olcsóbb
aztán jön a csúnyagonoszbank és elveszi az autót, és elárverezteti, de nevetséges összegért lehet már csak eladni ezeket az autókat, a különbözetet még mindig be kell fizetni faszparasztnak
faszparaszt elkezd sírni, hogy őt a bank átbaszta, mert neki senki nem mondta, hogy rá lehet bsazni a CHF hitellel. ja hogy benne van MINDEN hitelszerződésben, és nem is apróbetűvel? ugyan... faszparaszt bátor
faszparaszt ha esetleg mégiscsak rájött, hogy el fogja bukni az autóját, akkor nem vigyázott a kocsira, mondván már minden mindegy, esetleg ha tehette, még ki is lopkodott belőle dolgokat. ezek az autók nyilván rosszabb állapotban kerülnek a használtpiacra, aki megveszi őket használtan, azok rábasznak vele, csak a gond van a kocsival, mélyrepülésben emiatt az autógyár renoméja, merthát ő a hibás a szar termékért
végeredmény: a bank fut a pénze után, faszparasztéknál még mindig nincs pénz rendes ennivalóra, a használtautópiac a béka segge alatt, az autógáyraknak meg már nem fasza, mert hirtelen senki nem akar autót venni
Member
Mar 20 2011 09:27am
Quote (ace07 @ Mar 20 2011 04:20pm)
családjának?

Azért alkalmatlan az életre mert nem esik le neki, hogy 1,6 millát megspórolhatna ha használt autót vesz.

/e tegyük fel nem mérnök az illető hanem gyári munkás nettó 80-ért

más egy új autót venni, mint egy használtat trololo... én biztos vagyok benne, hogy ezt általában ők is mérlegelik, de új autó az állapota, az illata, meg minden miatt, ha egy gyári munkás úgy véli, hogy simán kijön mindenestül havi 50 kból perpillanat, és mehet 30 törlesztésre, akkor miért ne tegye? (ez így mondjuk nyilván sarkos nem létező példa) ha elveszti az állását, az már nem az ő hibája
Member
Gold: 0.00
Mar 20 2011 09:27am
The-Westezik innen valaki?
Member
Gold: 1.21
Mar 20 2011 09:28am
Quote (jarabekg @ 20 Mar 2011 17:27)
más egy új autót venni, mint egy használtat trololo... én biztos vagyok benne, hogy ezt általában ők is mérlegelik, de új autó az állapota,  az illata, meg minden miatt, ha egy gyári munkás úgy véli, hogy simán kijön mindenestül havi 50 kból perpillanat, és mehet 30 törlesztésre, akkor miért ne tegye? (ez így mondjuk nyilván sarkos nem létező példa) ha elveszti az állását, az már nem az ő hibája

az autó egy eszköz. beleülsz valahol és kiszállsz belőle máshol. erre egy szakadt 20 éves swift is alkalmas, nem kell hozzá 0 kilóméteres SX4

also: 30k-s havi törlesztővel kb 120 hónapig kell törlesztenie. nem egyszer esik ki 30k a kasszából, hanem 10 éven keresztül

ne legyél már ennyire egyszerű

This post was edited by bbaallaaggee on Mar 20 2011 09:30am
Member
Mar 20 2011 09:30am
Quote (bbaallaaggee @ Mar 20 2011 04:24pm)
először jó az autógyárnak mert eladásra került egy autó amit legyártott
először jó a faszparasztnak - a továbbiakban faszparasztként fogok utalni az erőn felül hitelt felvevőre is, és arra is, aki nem érti, hogy ez miért baj - mert autó van a segge alatt
aztán faszparaszt rájön hogy nem tudja fizetni a törlesztőt, mert jön az a kurva csekk minden hónapban, dehát valahogy nem marad pénz már a kocsira amellett hogy bizony etetni kell a gyereket is meg ugye most vettünk új mobiltelefont, előfizusat, mert az olcsóbb
aztán jön a csúnyagonoszbank és elveszi az autót, és elárverezteti, de nevetséges összegért lehet már csak eladni ezeket az autókat, a különbözetet még mindig be kell fizetni faszparasztnak
faszparaszt elkezd sírni, hogy őt a bank átbaszta, mert neki senki nem mondta, hogy rá lehet bsazni a CHF hitellel. ja hogy benne van MINDEN hitelszerződésben, és nem is apróbetűvel? ugyan... faszparaszt bátor
faszparaszt ha esetleg mégiscsak rájött, hogy el fogja bukni az autóját, akkor nem vigyázott a kocsira, mondván már minden mindegy, esetleg ha tehette, még ki is lopkodott belőle dolgokat. ezek az autók nyilván rosszabb állapotban kerülnek a használtpiacra, aki megveszi őket használtan, azok rábasznak vele, csak a gond van a kocsival, mélyrepülésben emiatt az autógyár renoméja, merthát ő a hibás a szar termékért
végeredmény: a bank fut a pénze után, faszparasztéknál még mindig nincs pénz rendes ennivalóra, a használtautópiac a béka segge alatt, az autógáyraknak meg már nem fasza, mert hirtelen senki nem akar autót venni

imo meg max a használtautó piacnak rossz, mert senki nem akar majd használtautót venni, az meg max a környezetnek tesz rosszat, ha soka roncs, a bank mindig megkapja a pénzét, aki meg a kockázatot vállalta azt pedig senki se sajnálja, mert az ő hibája az egész ofc
Member
Gold: 343.00
Mar 20 2011 09:30am
Quote (jarabekg @ Mar 20 2011 03:23pm)
erre most elkezdtem írni egy walloftext replyt, de már egyszer kifejtettem hogy butának tartalak, nem akarom többször

Igen, kifejtetted már a hunsub moderációs topicban is, ahol többszöri elolvasás után is eléggé-igencsak nekem van igazam.
Inkább vagy Te a buta, mint én, bár "minden hülye másokat hibáztat a nyomoráért".
Member
Gold: 3,000.00
Mar 20 2011 09:31am
Quote (bbaallaaggee @ Mar 20 2011 04:28pm)
az autó egy eszköz. beleülsz valahol és kiszállsz belőle máshol. erre egy szakadt 20 éves swift is alkalmas, nem kell hozzá 0 kilóméteres SX4

es a gatyad ramegy a szervizre

inb4 a szuzukiban nemmerul le az aksi, nem kopik el a fekbetet, es ugy altalaban semmilyen muszaki baja nem lesz soha
Go Back To Magyar Topic List
Prev1281328142815281628175001Next
Closed New Topic New Poll