Quote (My_Acc_Is_Bazur @ May 21 2014 10:35am)
arányaiban nyilván
bár utánaolvastam, évtizedek óta svájcban élnek, lehet tényleg igazságosan elfelezték a vagyonát
nyilván valami gyanús privatizálással kezdte a kilencvenes években, mint az orosz oligarchák nagy része (néha egy kis bűnüzői múlt / kapcsolatok se ártottak ofc)
hamvaipgfanclub
amugy a vagyonelfelezésben mi az igazságos? a nőnek valszleg igazából semmi köze nem volt ahhoz hogy meggazdagodott a csávó, gondolom 1 percet nem dolgozott miután meggazdagodtak csak shoppingolt meg lakberendezett meg ilyenek, kétlem hogy akár egyszer is elmosogatott volna vagy takarított volna mert biztos volt 10 bejárónő, meg a gyereknek is volt dajkája etc, szóval mi köze van a vagyonhoz ami miatt ennyi pénzt kéne kapnia? nyilván nem lehet kibaszni az utcára 0 forinttal, de ez akkoris túlzás szerintem, meg a gyereket is ő kapja ofc, fuck feminism.
azis felbasz hogy a nő nyilván foggal körömmel harcolt meg pereskedett azért amit ő biztos a JOGOS TULAJDONÁNAK gondolt, miközben igazából semmi köze nincs hozzá azon kívül hogy házasságban volt 1 olyan emberrel aki rohadt sok pénzt keresett. de ha a nő kapcsolatai vagy nemtudommii is közrejátszottak a milliárd dolláros vagyon összeszedésében, akkor nem szóltam lel
mondjuk gondolom ez az oligarcha se becsületes kétkezi kemény munkával szerezte a vagyonát szóval nem sajnálom, de ez egy jó példája annak hogy a házasság 1jó nagy hülyeség a mai világban, és aki megházasodik bármilyen szerződés meg etc nélkül az elég nagy hibát követ el, főleg hogy hány és hány rossz példát lát az ember, jót meg arányában sokkal kevesebbet. de persze mindenki ilyen rohadt egoista hogy HÁT VELEM BIZTOS NEMFOG EZ MEGTÖRTÉNNI MEG JAJ AZ ÉN TÜNDÉRBOGARAM NEM SZEDNÉ EL MAJD A PÉNZEM MER ÉN KÜLÖNLEGES VAGYOK, MEG Ő IS, biztos ez az orosz is ezt gondolta, aztán rájött hogy 20 év alatt annyira megutáljátok egymást hogy a tisztelet teljesen kiveszik a másik iránt és simán átmegy szociopatába kipereli az egész vagyonod lelkiismeretfurdalás nélkül, elveszi a gyerekeid etc.
/rant
This post was edited by BmA_BeMyAngel on May 21 2014 03:53am