Quote (vtibor @ 13 Nov 2017 20:19)
Egy kicsit az jon le, hogy te se tudod pontosan mit szeretnel :)
alabb kifejtettem. normalis munkakornyezetben szeretnek dolgozni, ahol kell is, de cserebe legalabb megbecsulnek.
Quote (Anarkin @ 13 Nov 2017 19:47)
aranyos h így kívülről minden második cég "állommeló", aztán a valóságban 3 nap alatt fel akarsz mondani :D
erre azert tudnek reagalni is.

tudom, hogy nincs kolbaszbol a kerites, de a jelenlegi cegnel gyakorlatilag unatkozom. A nemet resze alommelo, viszont van egy magyar vonatkozasa is, ahol a fonoknek nem jo napottal koszonsz (gyakorlatilag mar szar ember vagy, mert az ertelmes emberek reggel heti koszonnek jo reggelttel), az atlageletkort a 30 evemmell 46,5-rol sikerult letolni 44-re es meg sorolhatnam, pl. amikor masodik napodon bemesz es meglepodnek a kollegaid, es megkerdezik, te meg bejottel? nem ertem aztt a reszet a hszednek, hogy egybol fel akarok mondani 3 nap utan. belevalasztottam egy rosszba, innen menni akarok, mert nem tesz jot, es lattam mar eleget, hogyan akarjak lehuzni az atlag embereket.
alommelo szamomra az a kifejezes, ahol jo a kornyezet (ertelmesegi fiatalok), rugalmasan kezelik a munkaidot (teljesitmenyt varnak el), es ne legyen elbaszott helyen es lehessen fejlodni is. valoszinuleg eloszor azt kellett volna definialnom, hogy mi az alommelo es akkor ti is jobban megertitek a szenvedesem gocpontjait.
Quote (miertvagyokilyenjokerdojel @ 13 Nov 2017 19:51)
hányadik álommeló ez az elmúlt hónapban btw?
nem tudom, de a slusz poen, hogy a csajt elbasztam, aki szinten tul jo volt.

vagyis igazabol o offolta be az egeszett, nem rendezte le meg teljesen az elozo 8 eves kapcsolatat magadban.
This post was edited by ecneB on Nov 13 2017 12:56pm