d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Path Of Exile Topic
Prev1279928002801280228033310Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 122.92
May 4 2019 05:54am
Quote (vtibor @ May 4 2019 01:45pm)
Itt oké hogy csak engem érint ez a része, de 100-150 milliós játékos bázisra nyitottak úgy hogy tulkepp konkurens nem nagyon van, mert az irányításon hasalna el a legtöbb port, amit azért egész jól megoldottak.
A mikrotranzakciokat előbb utóbb meg valamilyen formában biztos igénybe veszik az emberek, és már megérte pocsolniuk vele. Úgy is erről szól az egész.
Ez csak ilyen mellékszál nem a tradehez szól, csak arra hogy nem valószínű hogy elengednek ezt a vonalat pláne hogy a PS csak most élesedett.

nem érted hogy amig nincs ah addig inkább ne is egyenek ?!?
Member
Gold: 6,352.66
May 4 2019 05:55am
Quote (vtibor @ 4 May 2019 13:45)
Itt oké hogy csak engem érint ez a része, de 100-150 milliós játékos bázisra nyitottak úgy hogy tulkepp konkurens nem nagyon van, mert az irányításon hasalna el a legtöbb port, amit azért egész jól megoldottak.
A mikrotranzakciokat előbb utóbb meg valamilyen formában biztos igénybe veszik az emberek, és már megérte pocsolniuk vele. Úgy is erről szól az egész.
Ez csak ilyen mellékszál nem a tradehez szól, csak arra hogy nem valószínű hogy elengednek ezt a vonalat pláne hogy a PS csak most élesedett.

hat pc utan annyira lomha, hogy az valami botrany. egyszeruen konzolhoz ez tul bonyolult sztem.
gtara, fifara, tombraiderre, barmilyen autoversenyre hibatlan a konzol, de ilyenre sztem nem.
ez a 100-150milla meg jol hangzik, de sztem jo ha 1% fogja kiprobalni, es kb 0.01% fog aktivan jatszani (es esetleg penzt kolteni), de lehet annyi se.

Quote (cowding @ 4 May 2019 13:54)
nem érted hogy amig nincs ah addig inkább ne is egyenek ?!?

ahtol fuggetlenul szar konzolon, ezen felul maga ez a trades system is szar (1 kenyszer megoldas, mert ugye nincs chat, nincs whisper, stb)
anelkul meg 1 single player game lenne az egesz

This post was edited by bazdmegmarnemtudom on May 4 2019 05:57am
Member
May 4 2019 06:00am
remelem kiadjak telefonra is + okosorara is, dont u have iwatches guys?
vr szemuveg kimaradt

sot, lehetne poe go is, maszkalsz a varosban, es pl hosok teren van 2 museum map is dXDDXDSDSADFAS

This post was edited by bazdmegmarnemtudom on May 4 2019 06:03am
Member
Gold: 10.00
May 4 2019 06:10am
Quote (bazdmegmarnemtudom @ May 4 2019 02:00pm)
remelem kiadjak telefonra is + okosorara is, dont u have iwatches guys?
vr szemuveg kimaradt

sot, lehetne poe go is, maszkalsz a varosban, es pl hosok teren van 2 museum map is dXDDXDSDSADFAS

nem is ertem miert nincs meg millio dollaros ceged
Member
May 4 2019 06:14am
Quote (Coolface @ 4 May 2019 14:10)
nem is ertem miert nincs meg millio dollaros ceged

milliard chfes van csak
Member
Gold: 10.00
May 4 2019 06:15am
Quote (bazdmegmarnemtudom @ May 4 2019 02:14pm)
milliard chfes van csak

gondolom egyutt a lapos foldert polokat arulsz vilagszerte
Member
May 4 2019 06:17am
Quote (Coolface @ 4 May 2019 14:15)
gondolom egyutt a lapos foldert polokat arulsz vilagszerte

uzleti titok
Member
Gold: 31,062.36
May 4 2019 06:20am
Quote (bazdmegmarnemtudom @ 4 May 2019 13:55)
hat pc utan annyira lomha, hogy az valami botrany. egyszeruen konzolhoz ez tul bonyolult sztem.
gtara, fifara, tombraiderre, barmilyen autoversenyre hibatlan a konzol, de ilyenre sztem nem.
ez a 100-150milla meg jol hangzik, de sztem jo ha 1% fogja kiprobalni, es kb 0.01% fog aktivan jatszani (es esetleg penzt kolteni), de lehet annyi se.

ahtol fuggetlenul szar konzolon, ezen felul maga ez a trades system is szar (1 kenyszer megoldas, mert ugye nincs chat, nincs whisper, stb)
anelkul meg 1 single player game lenne az egesz

Persze világos, nyilván amiatt is kevés az atportolt játék mert nehéz megoldani hogy a működése élvezhető kategórián belül maradjon. Olyan "finom" irányítás mint pl a D2 teleportja elképzelhetetlen.
Viszont Poet megoldották amennyire csak lehetett, az inv kezelés ill a flask használat okoz csak némi problémát amit szokni kell ill megtanulni hogyan használja az ember. (Persze mindig lassabb lesz egérhez képest)
Ellenben mivel konzolra ez nekik sikerült, aki online szerepjátékot akar az nem tudja innentől elkerülni pláne hogy ingyenes és ha mást nem tabokat mindenképp venni fog az ember még az is aki egy szezonra kapcsolódik be, mert pont a nehézkes leltarozas miatt kurva nagy előny akár egy maptab.
(Én például kerülök minden mikrovasarlast mert a faszomnak se kellenek skinek pénzért sose vonzottak az ilyesmik, de már 10-15kt biztos elkoltottem csak a tabok miatt)

Chatet a későbbiekben amúgy simán el tudok képzelni, PS vonalon ugyan még nem, viszont Xbox már támogatja az egér+billt bizonyos játékoknál, a billentyuzettel meg most lehet írni keresesnel ingame, meg whispernel. Köv generációnál már szerintem mind a két fronton támogatott lesz ez a része.
Amúgy az ingame trade annyiból szar csak hogy szukiteni az item alapon kívül nem lehet, csak kifejezéssel tudsz raszurni. Egy részletesebb kereső mint amilyet webesen linkeltel nem lenne lehetetlen átírni rá. Meg ugye mivel jóvá kell hagyni minden tranzakciót nem biztos hogy 2 perc alatt hozzajutsz a cuccodhoz, nekem is volt hogy másnapra fogadták el és login után kaptam meg.
Member
May 4 2019 06:25am
Quote (vtibor @ 4 May 2019 14:20)
Persze világos, nyilván amiatt is kevés az atportolt játék mert nehéz megoldani hogy a működése élvezhető kategórián belül maradjon. Olyan "finom" irányítás mint pl a D2 teleportja elképzelhetetlen.
Viszont Poet megoldották amennyire csak lehetett, az inv kezelés ill a flask használat okoz csak némi problémát amit szokni kell ill megtanulni hogyan használja az ember. (Persze mindig lassabb lesz egérhez képest)
Ellenben mivel konzolra ez nekik sikerült, aki online szerepjátékot akar az nem tudja innentől elkerülni pláne hogy ingyenes és ha mást nem tabokat mindenképp venni fog az ember még az is aki egy szezonra kapcsolódik be, mert pont a nehézkes leltarozas miatt kurva nagy előny akár egy maptab.
(Én például kerülök minden mikrovasarlast mert a faszomnak se kellenek skinek pénzért sose vonzottak az ilyesmik, de már 10-15kt biztos elkoltottem csak a tabok miatt)

Chatet a későbbiekben amúgy simán el tudok képzelni, PS vonalon ugyan még nem, viszont Xbox már támogatja az egér+billt bizonyos játékoknál, a billentyuzettel meg most lehet írni keresesnel ingame, meg whispernel. Köv generációnál már szerintem mind a két fronton támogatott lesz ez a része.
Amúgy az ingame trade annyiból szar csak hogy szukiteni az item alapon kívül nem lehet, csak kifejezéssel tudsz raszurni. Egy részletesebb kereső mint amilyet webesen linkeltel nem lenne lehetetlen átírni rá. Meg ugye mivel jóvá kell hagyni minden tranzakciót nem biztos hogy 2 perc alatt hozzajutsz a cuccodhoz, nekem is volt hogy másnapra fogadták el és login után kaptam meg.

ha van bill + eger, akkor mar jo
iranyitas + ui az kb a nincs lo, jo a szamar is eset. en fel perces video alatt is ereimet vagdostam

This post was edited by bazdmegmarnemtudom on May 4 2019 06:26am
Member
Gold: 21,598.00
May 4 2019 06:37am
Quote (SteelMeetsSteel @ 4 May 2019 10:55)
barmilyen ervet felhozhattok ellene, lehetne ugy AHt csinalni hogy ne csinalhassak ki a botok

fix fee, korlatozott tranzakciok szama (amit mondjuk map bossok megolesevel bovithetsz), sok kicsi AH cluster, bonyolitott hozzaferes(pl egy act Xes quest utan fersz hozza) etc.

nyilvan nem oldja meg teljes mertekben, de megneheziti annyira a dolgukat hogy mukodjon a rendszer mellette

en szemely szerint barmilyen megoldassal kibekulnek de legalabba currencyk es a mapok tradelesere legyen valamilyen megoldas.

a currency AHt én se ellenezném
a map AH meg szerintem felesleges és meg van az esélye hogy csak rossz lenne a játéknak overall
imo csak buffolni kéne az early league atlas progresst, és az emberek nem lennének rákényszerülve hogy 20 különböző mapot vegyenek mert kurvára nem esik
Go Back To Magyar Topic List
Prev1279928002801280228033310Next
Add Reply New Topic New Poll