Quote (bazdmegmarnemtudom @ 4 May 2019 13:55)
hat pc utan annyira lomha, hogy az valami botrany. egyszeruen konzolhoz ez tul bonyolult sztem.
gtara, fifara, tombraiderre, barmilyen autoversenyre hibatlan a konzol, de ilyenre sztem nem.
ez a 100-150milla meg jol hangzik, de sztem jo ha 1% fogja kiprobalni, es kb 0.01% fog aktivan jatszani (es esetleg penzt kolteni), de lehet annyi se.
ahtol fuggetlenul szar konzolon, ezen felul maga ez a trades system is szar (1 kenyszer megoldas, mert ugye nincs chat, nincs whisper, stb)
anelkul meg 1 single player game lenne az egesz
Persze világos, nyilván amiatt is kevés az atportolt játék mert nehéz megoldani hogy a működése élvezhető kategórián belül maradjon. Olyan "finom" irányítás mint pl a D2 teleportja elképzelhetetlen.
Viszont Poet megoldották amennyire csak lehetett, az inv kezelés ill a flask használat okoz csak némi problémát amit szokni kell ill megtanulni hogyan használja az ember. (Persze mindig lassabb lesz egérhez képest)
Ellenben mivel konzolra ez nekik sikerült, aki online szerepjátékot akar az nem tudja innentől elkerülni pláne hogy ingyenes és ha mást nem tabokat mindenképp venni fog az ember még az is aki egy szezonra kapcsolódik be, mert pont a nehézkes leltarozas miatt kurva nagy előny akár egy maptab.
(Én például kerülök minden mikrovasarlast mert a faszomnak se kellenek skinek pénzért sose vonzottak az ilyesmik, de már 10-15kt biztos elkoltottem csak a tabok miatt)
Chatet a későbbiekben amúgy simán el tudok képzelni, PS vonalon ugyan még nem, viszont Xbox már támogatja az egér+billt bizonyos játékoknál, a billentyuzettel meg most lehet írni keresesnel ingame, meg whispernel. Köv generációnál már szerintem mind a két fronton támogatott lesz ez a része.
Amúgy az ingame trade annyiból szar csak hogy szukiteni az item alapon kívül nem lehet, csak kifejezéssel tudsz raszurni. Egy részletesebb kereső mint amilyet webesen linkeltel nem lenne lehetetlen átírni rá. Meg ugye mivel jóvá kell hagyni minden tranzakciót nem biztos hogy 2 perc alatt hozzajutsz a cuccodhoz, nekem is volt hogy másnapra fogadták el és login után kaptam meg.