Quote (-joey- @ Nov 25 2021 11:29am)
Ha már van Ber rúnád, akkor imo érdemesebb kirakni egy Enigmát.
Maxblock mellett nem annyira fontos tényező a DR. Nyilán jó, ha van, de ugye physical damage esetén a védelem első vonala mindig a defense és a block. A sucubbik kis piros lövedéke szintén physical damage, ami blokkolható. Dollok robbanása is 100% physical damage, ez is blockolható.
25% DR (Shako + SoE/Dungo) 75% block mellett már elég kell, hogy legyen.
De ha nagyon tank palát akarnék csinálni, és lóvém is lenne rá, akkor nálam ez lenne a setup:
https://d2.maxroll.gg/d2planner/ue0106uqEz rettenetes!!!😀
Guardian angelbe ber? Ne viccelj már!
75 FCR pala tetülassú.
Stormshieldet feletsd el😀
125/86 a minimum. Verdungo és Shako(BER?) 33/41 DR. Szerintem fontosabb, mint a def. Max block alap.
Egyedül a Hoto-t tartom Wizzyre feláldozhatónak FCR amu függvényében.
Wizzy/hoto+spirit+trang gloves+2xfcr ring. COA BERBER vagy shako ber, Verdungo.
Ha hoto akkot 10 FCR amu, ha wizzy, akkkor mara, vagy rising sun(csbe).
max light rest ad passive, 10+ pont az aurára, cipőnek mehet WW, Hotspur, Sand, aldur(rising sun amu mellé nem kell fire res a cipőre). Eztel a setuppal 33-50+ DR 125/86 3.5k+ life elérhető.
Pár skiller(lifeal) és 18+life res sc és nem igazán lesz ami kihívást jelent.
Coa 20fcr amu hoto verdu 7xpc 39+ life 20-10/20/5sc palám volt.
98-on 5k life (20str, 15dex life crafted ringem volt, és az amu is adott lifeot), 15k dmg. Amply fana+might deathlordok manaburnnel tudtak csak annyi kihívást nyújtani, hogy nem abból ált a kill, hogy rájuk teléztem 3s hamhamham, hanem manát kellett innom, de reju nem fogyott. Nyilván ilyen build forintba átváltva is fáj. SC-n már összerakható.
Stack rest convi+lower res sem szedte le
This post was edited by csak_a_kommenteket_jottem_olvasn on Nov 25 2021 01:09pm