d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Diablo Ii Remastered
Prev12728293031473Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 5,302.77
Feb 24 2021 11:52am
Quote (smokingcanrevealhiddenlasertraps @ Feb 24 2021 06:51pm)
ami valojaban tortent = nornalis discussion folyik a topikban, csak meg lett emlitve, hogy a hozzad hasonlo emberek velemenye miatt nincs pgem stack, ami egyebkent meg csak nem is negativum, elotte en le se irtam a nevedet a topikban, de erre neked megis elpattant az agyad elegge :wacko:
de barki visszaolvashatja a topikot

egyebkent nekem eszembe nem jutni felmenni a d2r discordra anyazni fuggetlenul attol, hogy mi van ott, ugyanezt miert is varnam el masoktol....

auto kits

/e Vismajor, ezt ne csak reportold, hanem írd is meg PM-ben a modnak, hogy ez egy anagramma, különben nem fogja érteni.

This post was edited by -joey- on Feb 24 2021 11:59am
Member
Gold: 10,257.50
Feb 24 2021 12:00pm
Quote (XxX_matthewkukaca_XxX @ 24 Feb 2021 17:43)
amugy en vagyok az egyetlen aki a jatek felet mar kb elfelejtette? nem tudnek normalisan osszerakni 1 buildet, ilyen fcr meg fhr breakpointok teljesen eltuntek a memoriambol
mondjuk vagytok itt paran akik azota is walkoltak, de en nem inditottam el a d2t kb 12-13 eve

Tessék.

Member
Gold: 6,352.66
Feb 24 2021 12:02pm
jo a topic, amugy ez a joey vs rici vita hany evre nyulik vissza?
en ertem, hogy joeyt zavarja a dolog, mert ketsegtelen, hogy rici autokit, de sztem ha joey tenyleg full ignoreolna 1 ideig (oke, biztos sok ido lenne az emlitett betegseg miatt), akkor sztem elmulna az egesz.
sztem rici se azert csinalja, mert utalja joeyt, vagy vmi baja van vele / mavval stb, hanem mert ugrik ra, es ennyi
az is felmerult bennem, hogy miert nem thx genthorozik pl folyamatosan? vagy akarki mas?
neha mast is cseszeget, de kb easy 50-70% joey, a maradekon meg osztozik vagy 10 ember, de azok mind vastagon leszarjak - igy rici is latja, ohgy ennek nincs ertelme
Member
Gold: 0.00
Feb 24 2021 12:07pm
Quote (bazdmegmarnemtudom @ Feb 24 2021 07:02pm)
en ertem, hogy joeyt zavarja a dolog, mert ketsegtelen, hogy rici autokit, de sztem ha joey tenyleg full ignoreolna 1 ideig (oke, biztos sok ido lenne az emlitett betegseg miatt), akkor sztem elmulna az egesz.
sztem rici se azert csinalja, mert utalja joeyt, vagy vmi baja van vele / mavval stb, hanem mert ugrik ra, es ennyi
az is felmerult bennem, hogy miert nem thx genthorozik pl folyamatosan? vagy akarki mas?
neha mast is cseszeget, de kb easy 50-70% joey, a maradekon meg osztozik vagy 10 ember, de azok mind vastagon leszarjak - igy rici is latja, ohgy ennek nincs ertelme

azert legyel oszinte
ilyen baromsagokat, mint pl hogy "a virus megvarta, amig orban bejelenti a masodik hullamot" senki nem irt a hunsubon a kalleren kivul :D
Member
Feb 24 2021 12:08pm
Quote (bazdmegmarnemtudom @ Feb 24 2021 07:02pm)

Ha hónapokig ignorálod, akkor sem hagyja abba. Az elmúlt 15 évben hányszor jött be ez a taktika?

Janó pl. évente jó ha egyszer szól hozzá, mégis megy a tanározás etc. Mesh is már vagy fél éve elment.

Legutóbb, amikor 40%-on volt és eltakarodott vagy 2 hónapra, az volt az első postja, miután visszajött, hogy kaller. Ezt a multiját is onnan ismertük fel, hogy kb. a 10. hozzászólása Janónak ment. Addig bírta ki.

Én nem fogok úgy tenni, mintha ez az ember nem lenne egy elmebeteg állat, ha egyszer az.
Member
Gold: 6,352.66
Feb 24 2021 12:31pm
Quote (smokingcanrevealhiddenlasertraps @ 24 Feb 2021 19:07)
azert legyel oszinte
ilyen baromsagokat, mint pl hogy "a virus megvarta, amig orban bejelenti a masodik hullamot" senki nem irt a hunsubon a kalleren kivul :D

nem ezert kallerozol, te is pontosan tudod.

Quote (-joey- @ 24 Feb 2021 19:08)
Ha hónapokig ignorálod, akkor sem hagyja abba. Az elmúlt 15 évben hányszor jött be ez a taktika?

Janó pl. évente jó ha egyszer szól hozzá, mégis megy a tanározás etc. Mesh is már vagy fél éve elment.

Legutóbb, amikor 40%-on volt és eltakarodott vagy 2 hónapra, az volt az első postja, miután visszajött, hogy kaller. Ezt a multiját is onnan ismertük fel, hogy kb. a 10. hozzászólása Janónak ment. Addig bírta ki.

Én nem fogok úgy tenni, mintha ez az ember nem lenne egy elmebeteg állat, ha egyszer az.

de megis teged cseszeget minden 2. postjaval.
miert nem janout?
nem kell hozzaszolni, ilyen kurva egyszeru
ha magatol cseszeget, akkor meg ignore

Member
Feb 24 2021 12:48pm
Quote (bazdmegmarnemtudom @ Feb 24 2021 07:31pm)
nem ezert kallerozol, te is pontosan tudod.

pedig de, nekem tenyleg fajdalom latni, mikor valaki ennyire magabiztosan ennyire ostoba postokat ir, es azert dzsonak eleg sok ilyen postja van tematol fuggetlenul
ilyesmiket pl tenyleg masfel perc lenne kiguglizni, hogy az eszaki felteke kb mindegyik kibaszott orszagaban ugyanakkor kezdodott a masodik hullam, de szerintem o tenyleg elhiszi, hogy soros es orban osszefogtak es meghamisitjak globalisan az adatokat

tbh, ebben a topikban en d2rol szerettem volna beszelgetni, azt hinnem hogy a remake legalabb majd osszehozza az embereket :D
Member
Feb 24 2021 12:54pm
Quote (smokingcanrevealhiddenlasertraps @ Feb 24 2021 07:48pm)
pedig de, nekem tenyleg fajdalom latni, mikor valaki ennyire magabiztosan ennyire ostoba postokat ir, es azert dzsonak eleg sok ilyen postja van tematol fuggetlenul
ilyesmiket pl tenyleg masfel perc lenne kiguglizni, hogy az eszaki felteke kb mindegyik kibaszott orszagaban ugyanakkor kezdodott a masodik hullam, de szerintem o tenyleg elhiszi, hogy soros es orban osszefogtak es meghamisitjak globalisan az adatokat

Igen erről van szó, amikor szándékosan kiforgatod, amit az ember ír, utána pedig hónapokon át ismételgeted, mert egy ilyen aljadék féreg ember vagy.

Az a rész külön tetszett a covid topicban, amikor Cpt beírta valami olyasmit, hogy inkább x ezerrel több halott, mint a szétbaszott gazdaság (ha nem szó szerint ez volt, akkor sry), ti pedig Anarkinnal lazán elmentetek mellette, mert hát csak azt kell olvasni, amit én írok (és lehetőleg jól szétcincálni).

This post was edited by -joey- on Feb 24 2021 01:00pm
Member
Feb 24 2021 12:56pm
Quote (-joey- @ Feb 24 2021 07:54pm)
Igen erről van szó, amikor szándékosan kiforgatod, amit az ember ír, utána pedig hónapokon át ismételgeted, mert egy ilyen aljadék féreg ember vagy.

igen
ezt multkor is megkaptam, mikor szo szerint ideztelek :D
Member
Feb 24 2021 12:59pm
Quote (smokingcanrevealhiddenlasertraps @ Feb 24 2021 07:56pm)
igen
ezt multkor is megkaptam, mikor szo szerint ideztelek :D

Értelmezni is kellene amit az ember ír, nem csak idézgetni.

Én is bele tudok magyarázni sok mindent egy mondatba, ez csak merő rosszindulat kérdése.
Go Back To Magyar Topic List
Prev12728293031473Next
Add Reply New Topic New Poll