Quote (bazdmegmarnemtudom @ Feb 24 2021 07:02pm)
jo a topic, amugy ez a joey vs rici vita hany evre nyulik vissza?
en ertem, hogy joeyt zavarja a dolog, mert ketsegtelen, hogy rici autokit, de sztem ha joey tenyleg full ignoreolna 1 ideig (oke, biztos sok ido lenne az emlitett betegseg miatt), akkor sztem elmulna az egesz.
sztem rici se azert csinalja, mert utalja joeyt, vagy vmi baja van vele / mavval stb, hanem mert ugrik ra, es ennyi
az is felmerult bennem, hogy miert nem thx genthorozik pl folyamatosan? vagy akarki mas?
neha mast is cseszeget, de kb easy 50-70% joey, a maradekon meg osztozik vagy 10 ember, de azok mind vastagon leszarjak - igy rici is latja, ohgy ennek nincs ertelme
Ha hónapokig ignorálod, akkor sem hagyja abba. Az elmúlt 15 évben hányszor jött be ez a taktika?
Janó pl. évente jó ha egyszer szól hozzá, mégis megy a tanározás etc. Mesh is már vagy fél éve elment.
Legutóbb, amikor 40%-on volt és eltakarodott vagy 2 hónapra, az volt az első postja, miután visszajött, hogy kaller. Ezt a multiját is onnan ismertük fel, hogy kb. a 10. hozzászólása Janónak ment. Addig bírta ki.
Én nem fogok úgy tenni, mintha ez az ember nem lenne egy elmebeteg állat, ha egyszer az.