Quote (Anarkin @ 17 Jan 2015 15:36)
amúgy igen.. általános iskolám keresztény lett 5. osztályra - ott maradtam, 5-ös hittan, még élveztem is az újdonságot, stb - de kiderült hogy ilyen full szekta az egész és csoportosan el kellett h vándoroljunk
sokkal gonoszabbak ott az emberek a szó szoros értelmében és ezt a munkám kapcsán is hallottam később ugyanezekkel a szavakkal, pont tavaly (iskolák körül dolgoztunk)
múltkor mondta ringi, hogy ez nem is így van, mert csak az emberek mennek oda - vagy ez azóta történt?
Par hete volt a nagy bejelentes. Orvendezzetek !!!
Quote (ZaturekManfred @ 17 Jan 2015 15:36)
Felületes vagy, azért mondasz ilyeneket.
Meg sem akarod ismerni a másik oldalt, így miért kellene elfogadnom azt, amit állítasz.
Elmondásod szerint nem volt semmilyen hitbéli tapasztalatod, egyházi igen, mert jártál templomba etc. de nem érintett meg. Az én családomon belül már a helyzet, ezért nem adhatok neked igazat, mert én másképp tapasztaltam. És észrevenném, ha nem változott volna meg semmi. Ennyi.
Mi az, hogy hitbeli tapasztalat? Mikor az agymosas utat tor es lyukat ut a racionalis logikan?
A multkor lealltam az Orson beszelgetni egy hitteritovel mig cpt-re vartam es o is ezt magyarazta, hogy elment valami szeklebegtetos szeanszra es ott latta, hogy letezik termeszetfeletti.
Ugye erted, hogy szkeptikus vagyok, mikor ilyesmirol beszelsz? Termeszetesen azt se irod le, hogy mi volt ez a hitbeli elmenyed ami megvaltoztatta a nezeteid.
Igy eleg nehez vitatkozni.