Quote (jarabekg @ Jul 6 2012 07:19pm)
ennek ellenére érezhetem úgyhogy totálisan overrated, és nincs rá igazán szükségem nem?
sok lány szeretett, rengeteg barátnőm lehetett volna, de ennek ellenére, amikor arra került a sor, teljesen feleslegesnek éreztem az egészet. nagyon kevés lányt "szerettem", de azok ofc ilyen teljesen elérhetetlen őrültségek voltak, és ha arra került volna a sor, akkor ők sem kellettek volna.
nekem az a hozzáállás tetszik, az emberektől akiknek szokott lenni barátnője, vagy épp megvan neki az első xx hónapja, hogy akkor mindenki más akinek nincs barátnője az ostoba balfasz aki még csak hozzászólni sem mer nőkhöz. ez nem igaz. kapcsolatban élni a világ legegyszerűbb dolga, egyedül megtalálni saját magad, több párhuzamos kapcsolatot fenntartani egyszerre sokkal több képességet igényel, mint egy monogám kapcsolat
megint csak idáig tudtam elolvasni igazából, semmi értelme amiről beszélsz, ez olyan mint ,hogy életedben nem értettél az autókhoz de autótszerelnél.
te imo (flém nélkül) csak pofázol meg okoskodsz a nagyvilágba úgy hogy fogalmad sincs az egészről.
meg a végén ez a "kapcsolatban élni könnyü" mondom, full közöd nincs az egészhez, beszélsz arról amiröl fogalmad sincs, semmi értelme nincsen annak amit irsz
egyedül élnibe mi a nehéz? én nekem volt hozzá szerencsém kollégistaként ,hogy dugni ezt azt élni a nagyvilágba, hát az aztán kibaszott nehéz volt.
This post was edited by rapiddani on Jul 6 2012 01:31pm