[QUOTE=Bendeguz,23 Apr 2012 23:12][QUOTE=Cpt_Ghost,Apr 23 2012 10:11pm][QUOTE=Bendeguz,23 Apr 2012 23:09][QUOTE=Cpt_Ghost,Apr 23 2012 10:02pm][QUOTE=Bendeguz,23 Apr 2012 22:57][QUOTE=GoreKnight9,Apr 23 2012 09:55pm]Ajjaj, arab/orosz maffia, esetleg egy cigánycsorda?[/QUOTE]
army
ARMY_HUN[/QUOTE]
Szerintem inkább extazzzy multija a srác, az szövegelt anno a nagy hátteréről.
De amúgy szerintem elég szánalmas amit írt,
ha az embernek problémája van valakivel intézze el azt egyedül.[/QUOTE]
tbh ebben igazad van, de azért irl nem fog odamenni kötöszködni huszonfaszomhány éves embereknek valószínűleg 15 évesen.
De egyébként te jöttél elő azzal, hogy majd
jól belebaszol mindenkit a betonba, ha belédkötnek, de azért a másik a szánalmas.[/QUOTE]
???
Csak megemlítettem, hogy az ilyen tevetava féle emberek, akiket anno ledobtak volna spártában a hegyről, elküldöm az anyjukba ha pofáznak irl, ennyi az egész.[/QUOTE]

[QUOTE=Bendeguz,23 Apr 2012 22:44]Ja, nem is olvastam mi van szellemkapitány képe alá írva, azt hittem csak magáról postolt, túl nagy volt a kép nem vettem észre.
Amúgy minden keménykedést félretéve, ha ilyen komoly külsejű vagány srácok mint te vagy tevetava kötözködnek/kóstolgatnak
IRL annak általában csúnya vége szokott lenni.inb4 de kemény vagy stb.[/QUOTE]
gondolom mennyire a szívére venné ha elküldenéd az anyjába![/QUOTE]
Hát értelemszerűen ha ezek után sem hagyja abba, beletaposnám a kibaszott szemüveget a pofájába. De ne bonyolítsuk túl a dolgokat. 8D[/QUOTE]
hát ezt lementem :DDDD