Quote (Epiphone @ Mar 9 2011 04:06pm)
te viszont egy istsnkirály vagy mi xDDDD
hagyjál már, nem vagyok ostoba, egyszerűen nem is akarok közétek beilleszkedni

csak páran ebben a tévhitben vannak. pedig max pár embert csipkedni járok ide fel xd jézusom lassan rossz nézni ahogy sírtok. már az lesz, hogy én skizofrén vagyok és elmebeteg ja és meg kéne ölnöm magam... ohhh sry ezek már mind elhagzottak ezer meg ezer könny társaságában xDDD
szerintem tényleg skizofrén vagy... minden egyes alkalommal amikor új multiddal idetévedsz a következő játszódik le: eleinte kedves vagy mindenki, sűrűn még donolgatsz is, teljes mértékbe tagadod, hogy te lennél greendaypeti... persze az emberek nagy része le is szar, mert senkit nem érdekel a nyomorod, de aztán egy két oldfag csak beszól (texxasnak asszem épp oli, most meg sondor meg gurke) és erre nálad kiborul a bili és álmokfutásba kezdesz (itt már általában csak azt nem írod le h multi vagyok, mert akkor bannolnak)... amikor már látványosan felhívtad magadra a figyelmet, és már mindenki azt szeretné, hogy eltakarodj, akkor bújik elő a barlangjából a "trollpetike", aki nyitja ezt a mérhetetlen mennyiségű szar topikot, meg telefossa subot, ilyenkor tökre elhiszed magadról, hogy jobb troll vagy mint ptdk vagy csokottreturned, de igazából csak úgy viselkedsz, mint egy hiperaktív 12 éves...
eddig ez 3 személyiség volt, de számatalan másikat is elő szoktad adni, téged minimum megerőszakolt gyerekkorodba egy ritkánlátott nagybácsi