Quote (cowding @ 4 May 2019 12:37)
azért van némi korreláció aközt h egy game jó meg h milyen az economy benne, meg tökmindegy ki kinek a seggébe van az ő konceptjük miatt lett ilyen sikeres a poe és biztos kevesebb releváns tapasztalatod/statisztikád van náluk
diablo3ban azert tobb player volt ahval (igen, 1 resze bot volt, de /care, akkoris volt eleg aktiv player)
wowban van ah, megis van parmillio sub.
nem hiszem, hogy ah hianya miatt van ennyi player
sztem gaz, hogy offline playertol meg se probalok itemet venni (ah lenne, mar nalam lenne), qualitys gemet meg se probalok venni,inkabb lv1x 0q gemre rabaszok 20gcpt 90%ban
mapot venni is ugy szoktam, hogy megnezem mibol kell 3t osszetenni, vagy adott esetben 9t, mer tudom, hogy gyorsabb lel, ha nincs mas , akkor addig spammolok, amig valaki ERDEMBEN valaszol (gyk : nem labban van, nem rotazik, nem sold, nem akad fent azon, hogy en csak 1 mapot mereszelek venni)
van hogy 20-30 pm utan se vagyok erre kepes.
ja az kimaradt, hogy guildben bekerdezek, hogy van-e vkinek ilyen olyan map
Quote (Karan2_Returned @ 4 May 2019 12:45)
Lehet hülyeseget mondok, de ha korlatolt lenne a tranzakciok szama (pl 2 trade orankent), az nem oldana meg a botos problemat?
valami hasonlo kene, lehetne jo systemet kitalalni, hogy ne jarjon jol a flipbot, de a legit player meg igen
This post was edited by bazdmegmarnemtudom on May 4 2019 04:50am