Quote (jarabekg @ 24 Sep 2013 20:44)
ez nem a playereken múlik szerintem, hanem a metan
assasin midlanerbol meg van osszesen 4 viable, azon felül nem nagyon tudnak mit pickelni
valóban nem lehet azt mondani, h egy emberen ment el az egész, de miért pickel olyat, amivel soha nem játszott még és nem is tud? már nem emlékszem a bannokra, lehet kennen-t nem tudta volna pickelni, de még egy TF vagy jayce pick is jobb lett volna gragasnál. ok ez az első game. aztán meg végig ugyan azokat bannolják... egyet kicserélhettek volna kassára, amikor látták, h nem tudnak ellene csinálni szart se. meg a vlad picket se érettem. tudom, h jó, viable, etc., de egyáltalán nem illik a stílusukhoz (shen se nagyon, de talán még inkább). LCS alatt sztem max hai splitpusholt zeddel, most meg össze-vissza pickeltek. ezért is mondtam amellett, h sztem hai poolja kicsi, h úgy éreztem nem vették elég komolyan a dolgot. talán kicsit elszálltak attól, h best ever stattal nyerték lcs-t vagy h bye-t kaptak, nemtom, de ezt éreztem. mind1, most kiszoptak, kíváncsi vagyok, h képesek-e lesznek köv split-ek során is uralni NA-t vagy eltűnnek.
ok, most jöttem rá, h nem is c9 postomra reagáltál, hanem az általánosra

szóval ok értem, h 4 viable assa van, de azzal már nem feltétlen értek egyet, h csak ezekkel lehet játszani.
mondjuk mik jöhetnek szóba midre? ahri, zed, fizz, kassa, karthus, ori, jayce (? nem követtem, h miért tűnt el ?), tf, kennen, liss, gragas, de láttunk jó syndra meg nida playeket is. ez 13, lehet vmit kihagytam, lehet olyan is van, ami már nem jó, de sztem, ha vki profi mides és tudja, h kemény mid fókuszú bannok bármikor jöhetnek, akkor fel kell készülnie arra is. persze NA-n sztem soha nem fókuszolták ki, ezért nem is nyert ellenük csak vul 2x meg clg 1x... fnt meg rájött a gyenge pontra, vagy úgy voltak vele, h ilyet még senki nem csinált, próbáljuk ki! és működött..