d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Path Of Exile Topic
Prev1278627872788278927903310Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 21,598.00
Apr 15 2019 04:20pm
Quote (Sup3RN0Va @ 15 Apr 2019 22:01)
ugy dontottem annulozok
lement a crit + dex

free mirror minden kommentelonek

akkor sztem folytathatod is azzal h leannulozod a bloodthirstyt és ráslamelsz egy tyrannicalt

jk, de azért wtf az az annul luck, így még simán 3-4ex pluszban vagy multimod után
Member
Gold: 6,352.66
Apr 16 2019 12:03am
Quote (MarcusD @ 15 Apr 2019 22:59)
tabula farmolásról volt szó, nem mapozásról te kutya

minek tabula, 1. mobbol a gem melle kiesik a +4gemlevelfaszomsetudja milyen chest 6linkkel
Member
Gold: 31,062.36
Apr 16 2019 04:48am
Na este jobb szeriam volt, 2 ora alatt sikerult kifarmolni a tabulat.
Mapokon t4-ig bezarolag jo vagyok, csak nem akarnak esni es eddig zsido voltam a currencyket elkolteni ra.
Eleg faszan gyilkolnak a totemek, csak a life ami karcsu egyelore.

CI kariknal hogy szoktatok fejlodni? Elso celok egyike hogy meglegyen? Csak mert ha kimaradnak a lifenodeok gondolom eleg szar haladni, viszont ha meg berakjatok akkor soksok regret kell. Vagy egybol ES-t ado agak fele mentek? Olyanom sose volt, erdekelne milyen egy 1 hps kari. Vagy nem kezdo barat ?

e: nem a totemessel akarok az lenni :)

This post was edited by vtibor on Apr 16 2019 04:48am
Member
Gold: 17,767.00
Apr 16 2019 04:58am
Quote (vtibor @ 16 Apr 2019 12:48)
Mapokon t4-ig bezarolag jo vagyok, csak nem akarnak esni es eddig zsido voltam a currencyket elkolteni ra.

CI kariknal hogy szoktatok fejlodni? Elso celok egyike hogy meglegyen? Csak mert ha kimaradnak a lifenodeok gondolom eleg szar haladni, viszont ha meg berakjatok akkor soksok regret kell. Vagy egybol ES-t ado agak fele mentek? Olyanom sose volt, erdekelne milyen egy 1 hps kari. Vagy nem kezdo barat ?

van egy leveling treed amin van eleg hape ahhoz hogy tudjal szintezni es nem igenyel tul sok resetet a vegsohoz kepest. vannak nodeak amik adnak hapet es shieldet is, de ezeket nem minden build hasznalja

lvl65-70-nel elobb nem erdemes valtani

elso CI karit erdemes occultistnak, ha esetleg valamilyen vadabb elkepzelesed lett volna
Member
Gold: 122.92
Apr 16 2019 06:10am
Quote (vtibor @ Apr 16 2019 12:48pm)

Meg ssfben is izi 30+ pontleszedest osszehozni, csomo quest ad meg regret/scour is osszegyulik
Annyival meg mar siman jo leveling treet tudsz rakni
Member
Gold: 69.85
Apr 16 2019 08:21am
Quote (SteelMeetsSteel @ 16 Apr 2019 12:58)
van egy leveling treed amin van eleg hape ahhoz hogy tudjal szintezni es nem igenyel tul sok resetet a vegsohoz kepest. vannak nodeak amik adnak hapet es shieldet is, de ezeket nem minden build hasznalja

lvl65-70-nel elobb nem erdemes valtani

elso CI karit erdemes occultistnak, ha esetleg valamilyen vadabb elkepzelesed lett volna

Nezopont kerdese, de szerintem egy trickster sokkal jobb kezdonek CI-kent, lenyegesen defenzivebb es tobb defensive layere van, mint egy occunak, + tricksternek recovery alapu az ES nem pedig regen

Izlesek es pofonok, masreszrol viszont ha CI trickster, akkor a 3. ascendancynak kb alap a patient reaper, ahhoz meg mar a DoT alapu spellt/dmget fogsz valasztani inkabb. Ha nem DoT based CI, akkor Occu is okes (de nekem az uj trickster ota sokkal jobb feel a CI, mint occuval volt).
Member
Gold: 17,767.00
Apr 16 2019 08:47am
Quote (Baleee @ 16 Apr 2019 16:21)
Nezopont kerdese, de szerintem egy trickster sokkal jobb kezdonek CI-kent, lenyegesen defenzivebb es tobb defensive layere van, mint egy occunak, + tricksternek recovery alapu az ES nem pedig regen

Izlesek es pofonok, masreszrol viszont ha CI trickster, akkor a 3. ascendancynak kb alap a patient reaper, ahhoz meg mar a DoT alapu spellt/dmget fogsz valasztani inkabb. Ha nem DoT based CI, akkor Occu is okes (de nekem az uj trickster ota sokkal jobb feel a CI, mint occuval volt).

A trickster szerintem is siman egy kozeli masodik, de az antistun, duplacurse, ingyenpajzs extra clearspeed combo nehezen verheto. Recoveryt occultisten is fel lehet tornaszni, a regen csak bonusz.

Csak azert emlitettem meg, hogy ne valami specializaltabb buildet kezdjen.
Member
Apr 20 2019 11:45am
Néztem videókat végül valamiért egy cyclone duelist mellett döntöttem, most tartok act10ben vele.
Jelenleg egy sinvicta axe a fegyverem ennél tulkepp nincs is jobb axeom, viszont találtam egy marohi erqit. Még nem mentem a skillfan specifikusan axeok felé pont azért mert nem tudtam mi lesz a vége, melyik a jobb? Ez ami ad rampaget és számlálja a killeket vagy a másik ami a hatotavot tolja ki? Gondolom az igazán endgame fegyver az az atziri axe lenne vagy a lila kard de azok drágák és nagyon a vége fele lehet farmolni.
Base sebzesre a mace ugye nagyobb, de nem tudom melyik képesség amit cyclonnal jobban kamatoztatok. Kurva jó egyelőre ahhoz képest hogy lofasz talált uniqokban tolom, egyedül kesztyűt vettem haemophiliat

This post was edited by vtibor on Apr 20 2019 11:46am
Member
Gold: 21,598.00
Apr 20 2019 11:58am
Quote (vtibor @ 20 Apr 2019 17:45)
Néztem videókat végül valamiért egy cyclone duelist mellett döntöttem, most tartok act10ben vele.
Jelenleg egy sinvicta axe a fegyverem ennél tulkepp nincs is jobb axeom, viszont találtam egy marohi erqit. Még nem mentem a skillfan specifikusan axeok felé pont azért mert nem tudtam mi lesz a vége, melyik a jobb? Ez ami ad rampaget és számlálja a killeket vagy a másik ami a hatotavot tolja ki? Gondolom az igazán endgame fegyver az az atziri axe lenne vagy a lila kard de azok drágák és nagyon a vége fele lehet farmolni.
Base sebzesre a mace ugye nagyobb, de nem tudom melyik képesség amit cyclonnal jobban kamatoztatok. Kurva jó egyelőre ahhoz képest hogy lofasz talált uniqokban tolom, egyedül kesztyűt vettem haemophiliat

marohinak fos attackspeedje van és még a movementspeedet is csökkenti ami elég fontos stat cyclonenak. ráadásul az axe nodeok sokkal több dmgt adnak mint a mace nodeok a treen. ha két fegyvernek ugyanannyi dpse van akkor az axe 100% hogy jobb

amugy egy disfavour kb 30c, ami iszonyatosan kibaszott olcsó. én vennék egyet minél előbb, végigröhögöd magad vele red mapokig

This post was edited by MarcusD on Apr 20 2019 12:00pm
Member
Apr 20 2019 12:21pm
Quote (MarcusD @ 20 Apr 2019 19:58)
marohinak fos attackspeedje van és még a movementspeedet is csökkenti ami elég fontos stat cyclonenak. ráadásul az axe nodeok sokkal több dmgt adnak mint a mace nodeok a treen. ha két fegyvernek ugyanannyi dpse van akkor az axe 100% hogy jobb

amugy egy disfavour kb 30c, ami iszonyatosan kibaszott olcsó. én vennék egyet minél előbb, végigröhögöd magad vele red mapokig

Köszi szépen akkor nem váltok.
Itt sajnos 4 ex az ára :)
Go Back To Magyar Topic List
Prev1278627872788278927903310Next
Add Reply New Topic New Poll