d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Path Of Exile Topic
Prev1278227832784278527863310Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 21,598.00
Apr 10 2019 01:15pm
Quote (bazdmegmarnemtudom @ 10 Apr 2019 18:44)
sose jatszottam spell totemmel, sry

olvasni sem árt

Member
Gold: 6,352.66
Apr 10 2019 02:10pm
Quote (MarcusD @ 10 Apr 2019 21:15)

csak beugrott, hogy van 1 quiver, nem olvastam vegig
Member
Gold: 64,467.50
Apr 10 2019 07:04pm
ez a legidegesitobb league amivel valaha is jatszottam
div card memory spawnolt mar jo par napja nexusban, vegre raszanom magam h elmenjek odaig, viszonylag sok ido volt eljutni odaig mert szarok a memory darabok es ossze vissza kell trukkozni h eljussak oda meg messze volt
eljutok oda, szar a layout decay bekerit a faszba, mapon latom a chesteket, de nem tudok eljutni odaig mar a falak es decay miatt
alt f4
Member
Gold: 69.85
Apr 10 2019 11:20pm
Quote (bazdmegmarnemtudom @ 10 Apr 2019 22:10)
csak beugrott, hogy van 1 quiver, nem olvastam vegig

Mondjuk csak spell totemnel lottel melle, ancestral totemeknel nyilvan mukodik es facebreaker-totem buildhez elso korben tok jo, bar ott is nyilvan jelentosen jobb eredmenyeket ersz el egy +1 totem rare shieldel, de elso korben tok ok a Skirmish, ha anelkul is van eleg life/resist/etc. (Bar inkabb Great Old Ones oda is.)

This post was edited by Baleee on Apr 10 2019 11:21pm
Member
Gold: 6,352.66
Apr 10 2019 11:57pm
Quote (Baleee @ 11 Apr 2019 07:20)
Mondjuk csak spell totemnel lottel melle, ancestral totemeknel nyilvan mukodik es facebreaker-totem buildhez elso korben tok jo, bar ott is nyilvan jelentosen jobb eredmenyeket ersz el egy +1 totem rare shieldel, de elso korben tok ok a Skirmish, ha anelkul is van eleg life/resist/etc. (Bar inkabb Great Old Ones oda is.)

ja, fbn en is a flat phys shieldet zuztam
Member
Gold: 31,062.36
Apr 11 2019 05:53am
Quote (bajcli @ 10 Apr 2019 18:41)
leginkabb dualwield vagy semmi, ha uber labot akarsz farmolni, ugyis leap slammel fogsz kozlekedni 99%-ban, azon meg marha sokat dob a global attack speed, amit dualwieldbol kapsz

2 random rare karui/vaal sceptre (azoknak jo a base attack speedje), vagy doryani's catalyst boven eleg labra, +1 totemes shieldek eleg foloslegesek

skirmish quiver meg teljesen retardalt, semmit nem csinal, mert a holy flame totem nem attack skill (ranged attack totem buildekre lett kitalalva)

/e tukohama shieldes blood magic meg eleg szar, BM keystone legnagyobb elonye, hogy felszedheted mogotte azt a sok HP nodeot, szoval ha blood magicet akarsz, amugyis erdemes passzivan felszedni

(kenyelmes is jatszani, de tul sokat buksz vele herald of ash + akarmilyen aurahoz kepest)

hm, dual wield eddig nem merult fel bennem, ahogy a leap slam se. Most a flame dash amit hasznalok kozlekedesre. Koszi a tippet, lassan eljutok act10 kitavaig addigra talan lesznek cuccaim megfelelo linkkel.
most neztem elvileg mar lehet konzol profilt is linkelni (d3ban meg minidg nem tudtak megoldani :D)
https://www.pathofexile.com/account/xbox/view-profile/VTibor+HUN/characters

Ami fura egy ilyen fire sebzesre epulo buildnel, hogy bal felul a holy fire es a hozza tartozo kisebb nodeok rendesen megdobjak a %-ot megsem latom a poeninjas buildekben hogy ezekre pakolnanak ahogy az explosive impactot se lattam mashol. Faszsag azokat kimaxolni?
Ill erdemes a hasznalt felszereleshez megfelelo nodeokra pakolni pl egy ilyen totem casternel mint en vagyok? Ha neagyisten dw lenne a vegleges felszereles akkor ott inkabb cd meg cast speed van (ez utobbi nem tudom hat e totemre, hogy minel tobb eseten nyakra faszra hanyja e majd a tuzet) ? Korabban amit irtam hogy staffon agyalok az a sok crit miatt volt amit serpent stancenal lattam.

Ha sikerult a linkeles akkor talan igy egyszerubb lesz segitenetek mit baszok el :)
Member
Gold: 31,062.36
Apr 11 2019 06:18am
Közben néztem a leap slam be is van rakva meg a játék elejéről mikor rewardkent kaphattam

This post was edited by vtibor on Apr 11 2019 06:19am
Member
Gold: 17,761.00
Apr 11 2019 06:28am
Quote (vtibor @ 11 Apr 2019 12:53)
hm, dual wield eddig nem merult fel bennem, ahogy a leap slam se. Most a flame dash amit hasznalok kozlekedesre. Koszi a tippet, lassan eljutok act10 kitavaig addigra talan lesznek cuccaim megfelelo linkkel.
most neztem elvileg mar lehet konzol profilt is linkelni (d3ban meg minidg nem tudtak megoldani :D)
https://www.pathofexile.com/account/xbox/view-profile/VTibor%20HUN/characters

Ami fura egy ilyen fire sebzesre epulo buildnel, hogy bal felul a holy fire es a hozza tartozo kisebb nodeok rendesen megdobjak a %-ot megsem latom a poeninjas buildekben hogy ezekre pakolnanak ahogy az explosive impactot se lattam mashol. Faszsag azokat kimaxolni?
Ill erdemes a hasznalt felszereleshez megfelelo nodeokra pakolni pl egy ilyen totem casternel mint en vagyok? Ha neagyisten dw lenne a vegleges felszereles akkor ott inkabb cd meg cast speed van (ez utobbi nem tudom hat e totemre, hogy minel tobb eseten nyakra faszra hanyja e majd a tuzet) ? Korabban amit irtam hogy staffon agyalok az a sok crit miatt volt amit serpent stancenal lattam.

Ha sikerult a linkeles akkor talan igy egyszerubb lesz segitenetek mit baszok el :)

totemre kb minden hat, ami rad is, igy cast speed is

crit nem er valami sokat igy, hogy csak ranyomod a staff nodeokat, crit buildet ilyen "mindent vagy semmit" alapon erdemes csak csinalni (szoval vagy kiszedsz egy csomo crit chance/crit multit a treen + gearelsz ra, crit supportokat/curseoket/aurakat hasznalsz, vagy hagyod a francba, es kiveszed az elemental overload keystonet inkabb)

fire dmg nodeokkal az a baj a te buildedben, hogy vannak jobb notableok vagy clusterek, es veges mennyisegu pontod van altalaban dmg nodeokra, mert azert egy min. ~180% inc lifeot ossze kell szedni treerol, de ha tankos fiu akarsz lenni, meg tobbet is lehet

shamanistic fury/ironwood jobb totemes nodeok, adnak totem placement speedet is, ami nagyon jo quality of life, akar meg a totemic zeal is beleferhet, sima elemental nodeokbol meg a divine fury/divine judgement, vagy a heart of flame is tobbet fog adni a penetration/extra phys as fire miatt
Member
Gold: 10.00
Apr 11 2019 06:42am
craftolj 2 fegyot. magas implicit elemental dmgvel. ha van woe essenced abbol tier 3 vagy tudja tokom melyik eleg jo. esetleg rare crytal belt + whetstone + magic 3link fegyo ez %spell dmg recipe.
ket fegyorol igy mar van 140% inc dmg, ha tokos vagy 2x 3link. azokba egybol mehet flame dash + faster casting + arcane surge. orb of storm + inc crit
flaskekre nem artana figyelni hcban btw. lvl54en mar kell egy granite flask, legalabb egy fel instant hallowed life flask
Go Back To Magyar Topic List
Prev1278227832784278527863310Next
Add Reply New Topic New Poll