Quote (vtibor @ 11 Apr 2019 12:53)
hm, dual wield eddig nem merult fel bennem, ahogy a leap slam se. Most a flame dash amit hasznalok kozlekedesre. Koszi a tippet, lassan eljutok act10 kitavaig addigra talan lesznek cuccaim megfelelo linkkel.
most neztem elvileg mar lehet konzol profilt is linkelni (d3ban meg minidg nem tudtak megoldani :D)
https://www.pathofexile.com/account/xbox/view-profile/VTibor%20HUN/charactersAmi fura egy ilyen fire sebzesre epulo buildnel, hogy bal felul a holy fire es a hozza tartozo kisebb nodeok rendesen megdobjak a %-ot megsem latom a poeninjas buildekben hogy ezekre pakolnanak ahogy az explosive impactot se lattam mashol. Faszsag azokat kimaxolni?
Ill erdemes a hasznalt felszereleshez megfelelo nodeokra pakolni pl egy ilyen totem casternel mint en vagyok? Ha neagyisten dw lenne a vegleges felszereles akkor ott inkabb cd meg cast speed van (ez utobbi nem tudom hat e totemre, hogy minel tobb eseten nyakra faszra hanyja e majd a tuzet) ? Korabban amit irtam hogy staffon agyalok az a sok crit miatt volt amit serpent stancenal lattam.
Ha sikerult a linkeles akkor talan igy egyszerubb lesz segitenetek mit baszok el :)
totemre kb minden hat, ami rad is, igy cast speed is
crit nem er valami sokat igy, hogy csak ranyomod a staff nodeokat, crit buildet ilyen "mindent vagy semmit" alapon erdemes csak csinalni (szoval vagy kiszedsz egy csomo crit chance/crit multit a treen + gearelsz ra, crit supportokat/curseoket/aurakat hasznalsz, vagy hagyod a francba, es kiveszed az elemental overload keystonet inkabb)
fire dmg nodeokkal az a baj a te buildedben, hogy vannak jobb notableok vagy clusterek, es veges mennyisegu pontod van altalaban dmg nodeokra, mert azert egy min. ~180% inc lifeot ossze kell szedni treerol, de ha tankos fiu akarsz lenni, meg tobbet is lehet
shamanistic fury/ironwood jobb totemes nodeok, adnak totem placement speedet is, ami nagyon jo quality of life, akar meg a totemic zeal is beleferhet, sima elemental nodeokbol meg a divine fury/divine judgement, vagy a heart of flame is tobbet fog adni a penetration/extra phys as fire miatt