d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Path Of Exile Topic
Prev1278127822783278427853310Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 3,000.00
Apr 9 2019 11:48am

-1 ribanc
Member
Gold: 10.00
Apr 10 2019 05:08am
oooof

Rarity: Rare
Ghoul Clutches
Conjurer Gloves
--------
Quality: +30% (augmented)
Energy Shield: 46 (augmented)
--------
Requirements:
Level: 70
Str: 68
Dex: 109
Int: 155
--------
Sockets: R-G-B-B
--------
Item Level: 86
--------
+2 to Level of Socketed Curse Gems
+2 to Level of Socketed Warcry Gems
--------
Socketed Gems are Supported by Level 18 Slower Projectiles
Socketed Gems are Supported by Level 20 Faster Casting
13% increased Cast Speed
+48% to Lightning Resistance
21% increased Projectile Damage
+69 to maximum Life (crafted)
--------
Corrupted
--------
Shaper Item
Member
Gold: 31,062.36
Apr 10 2019 07:13am
Quote (bajcli @ 7 Apr 2019 15:15)
RF eleg shit tier uber lab farmer, lassan is oli a bosst (relative) meg sokszor kenyelmetlen, hogy ne old le vele veletlenul az xy addot, amit eletben kene hagyni (ami egy gyors karival le se spawnol, mielott phaseled izarot, de RFfel igen)

ha mindenkepp maraudert akarsz, valami ancestral warchief chieftaint neznek (holy flame totem is biztos jo, de nem tudok rola sokat), vagy valami attack based juggernaut buildet (double strike, blade flurry, cleave, sunder)

ha nem mindenkepp marauder, akkor itt a kedvenc filleres lab farmerem: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bajc/characters?characterName=lets_go_champ

Quote (MarcusD @ 7 Apr 2019 16:52)
jugg bármi kb. ingyen farmolja a labot. trapek nem sebeznek beléd, egy kis investmenttel pedig facetankolod izarot bármilyen dmg buffal

na faszan rakerdeztem csak nem olvastam a reakciokat :)
elkezdtem mar a holy flameset, legfeljebb ha nem jon be majd a vegjatekban akkor kifarmolom vele a levelezo cuccokat. Eddig eleg fasza igaz csak act7-ben jarok de mindent visz gond nelkul (ido nincs inkabb jatszani)
Ami tetszik hogy eleg igenytelen, mert nagyon semmi uniq nem kell ra, azt nem tudom, hogy staffos legyen a vege vagy scepter+shield, poeninjan latok ilyet is olyat is. Az utobbi szimpatikusabb, igaz ahhoz kene a tukohama pajzs csak konzolon a gecik 1 exaltedert aruljak :\ eddig meg amim van az 4 chaos.
Amit nem ertek ennel a pajzsnal, hogy a blood magic mod rajta azt takarja hogy azt a totemet amit ad +1-et azt castolja hpbol? gondolom nem adja meg onnantol mindenre mintha meglenne a keystone, vagy igen?
Member
Gold: 6,352.66
Apr 10 2019 07:18am
Quote (vtibor @ 10 Apr 2019 15:13)
elkezdtem mar a holy flameset, legfeljebb ha nem jon be majd a vegjatekban akkor kifarmolom vele a levelezo cuccokat. Eddig eleg fasza igaz csak act7-ben jarok de mindent visz gond nelkul (ido nincs inkabb jatszani)
Ami tetszik hogy eleg igenytelen, mert nagyon semmi uniq nem kell ra, azt nem tudom, hogy staffos legyen a vege vagy scepter+shield, poeninjan latok ilyet is olyat is. Az utobbi szimpatikusabb, igaz ahhoz kene a tukohama pajzs csak konzolon a gecik 1 exaltedert aruljak :\ eddig meg amim van az 4 chaos.
Amit nem ertek ennel a pajzsnal, hogy a blood magic mod rajta azt takarja hogy azt a totemet amit ad +1-et azt castolja hpbol? gondolom nem adja meg onnantol mindenre mintha meglenne a keystone, vagy igen?

global blood magic, nem socketed items.
tehat mintha bloodmagic nodeod meglenne, minden hpbol megy

https://pathofexile.gamepedia.com/Skirmish

esetleg hordhatod ezt :D

This post was edited by bazdmegmarnemtudom on Apr 10 2019 07:22am
Member
Gold: 31,062.36
Apr 10 2019 07:30am
Quote (bazdmegmarnemtudom @ 10 Apr 2019 15:18)
global blood magic, nem socketed items.
tehat mintha bloodmagic nodeod meglenne, minden hpbol megy

https://pathofexile.gamepedia.com/Skirmish

esetleg hordhatod ezt :D

Uhh, akkor az tok jo. Amugy is azon gondolkodtam hogy gemezem magam mert 6 link armort eselytelen hogy vegyek, igy meg elvinne egy slotot a blood magic support, a node meg messze van sok skillpont menne el ra. Nagyon fasza az az en pajzsom akkor. Csak aurakat kell meggondolnom innentol vagy kurva sok lifet-armort osszeszednem :)
Member
Apr 10 2019 07:56am
Quote (vtibor @ 10 Apr 2019 15:30)
Uhh, akkor az tok jo. Amugy is azon gondolkodtam hogy gemezem magam mert 6 link armort eselytelen hogy vegyek, igy meg elvinne egy slotot a blood magic support, a node meg messze van sok skillpont menne el ra. Nagyon fasza az az en pajzsom akkor. Csak aurakat kell meggondolnom innentol vagy kurva sok lifet-armort osszeszednem :)

https://pathofexile.gamepedia.com/Essence_Worm

egyetlen eselyed ezt a ringet hasznalni.
hpbol reservelni aurat ongyilkossag, ha nem vagy lowlife + es kari
Member
Gold: 17,761.00
Apr 10 2019 10:41am
Quote (vtibor @ 10 Apr 2019 14:13)

leginkabb dualwield vagy semmi, ha uber labot akarsz farmolni, ugyis leap slammel fogsz kozlekedni 99%-ban, azon meg marha sokat dob a global attack speed, amit dualwieldbol kapsz

2 random rare karui/vaal sceptre (azoknak jo a base attack speedje), vagy doryani's catalyst boven eleg labra, +1 totemes shieldek eleg foloslegesek

skirmish quiver meg teljesen retardalt, semmit nem csinal, mert a holy flame totem nem attack skill (ranged attack totem buildekre lett kitalalva)

/e tukohama shieldes blood magic meg eleg szar, BM keystone legnagyobb elonye, hogy felszedheted mogotte azt a sok HP nodeot, szoval ha blood magicet akarsz, amugyis erdemes passzivan felszedni

(kenyelmes is jatszani, de tul sokat buksz vele herald of ash + akarmilyen aurahoz kepest)

This post was edited by bajcli on Apr 10 2019 10:44am
Member
Apr 10 2019 11:03am
Quote (bajcli @ 10 Apr 2019 18:41)
leginkabb dualwield vagy semmi, ha uber labot akarsz farmolni, ugyis leap slammel fogsz kozlekedni 99%-ban, azon meg marha sokat dob a global attack speed, amit dualwieldbol kapsz

2 random rare karui/vaal sceptre (azoknak jo a base attack speedje), vagy doryani's catalyst boven eleg labra, +1 totemes shieldek eleg foloslegesek

skirmish quiver meg teljesen retardalt, semmit nem csinal, mert a holy flame totem nem attack skill (ranged attack totem buildekre lett kitalalva)

/e tukohama shieldes blood magic meg eleg szar, BM keystone legnagyobb elonye, hogy felszedheted mogotte azt a sok HP nodeot, szoval ha blood magicet akarsz, amugyis erdemes passzivan felszedni

(kenyelmes is jatszani, de tul sokat buksz vele herald of ash + akarmilyen aurahoz kepest)

bowbol is lehet spelldmgst csinalni, de teny, hogy a +1 totem nem igazan eri mar meg
Member
Gold: 17,761.00
Apr 10 2019 12:38pm
Quote (bajcli @ 10 Apr 2019 17:41)

de mi a faszomert jatszanal bow-val, amikor a skirmish nem ad +1 totemet holy flamere?

ennyire ne legyel mar retard
Member
Apr 10 2019 12:44pm
Quote (bajcli @ 10 Apr 2019 20:38)
de mi a faszomert jatszanal bow-val, amikor a skirmish nem ad +1 totemet holy flamere?

ennyire ne legyel mar retard

sose jatszottam spell totemmel, sry
Go Back To Magyar Topic List
Prev1278127822783278427853310Next
Add Reply New Topic New Poll