Quote (vtibor @ 10 Apr 2019 14:13)
na faszan rakerdeztem csak nem olvastam a reakciokat :)
elkezdtem mar a holy flameset, legfeljebb ha nem jon be majd a vegjatekban akkor kifarmolom vele a levelezo cuccokat. Eddig eleg fasza igaz csak act7-ben jarok de mindent visz gond nelkul (ido nincs inkabb jatszani)
Ami tetszik hogy eleg igenytelen, mert nagyon semmi uniq nem kell ra, azt nem tudom, hogy staffos legyen a vege vagy scepter+shield, poeninjan latok ilyet is olyat is. Az utobbi szimpatikusabb, igaz ahhoz kene a tukohama pajzs csak konzolon a gecik 1 exaltedert aruljak :\ eddig meg amim van az 4 chaos.
Amit nem ertek ennel a pajzsnal, hogy a blood magic mod rajta azt takarja hogy azt a totemet amit ad +1-et azt castolja hpbol? gondolom nem adja meg onnantol mindenre mintha meglenne a keystone, vagy igen?
leginkabb dualwield vagy semmi, ha uber labot akarsz farmolni, ugyis leap slammel fogsz kozlekedni 99%-ban, azon meg marha sokat dob a global attack speed, amit dualwieldbol kapsz
2 random rare karui/vaal sceptre (azoknak jo a base attack speedje), vagy doryani's catalyst boven eleg labra, +1 totemes shieldek eleg foloslegesek
skirmish quiver meg teljesen retardalt, semmit nem csinal, mert a holy flame totem nem attack skill (ranged attack totem buildekre lett kitalalva)
/e tukohama shieldes blood magic meg eleg szar, BM keystone legnagyobb elonye, hogy felszedheted mogotte azt a sok HP nodeot, szoval ha blood magicet akarsz, amugyis erdemes passzivan felszedni
(kenyelmes is jatszani, de tul sokat buksz vele herald of ash + akarmilyen aurahoz kepest)
This post was edited by bajcli on Apr 10 2019 10:44am