Quote (vtibor @ 7 Apr 2019 13:52)
nem igazán haladok a patchekkel, Uber labra csinálnék karit mert az előző seasonban az rfes karival mire be mertem volna menni és nem féltem a haláltól jött az új liga. :)
Elsőként scben csinálnám és valamiért marauderben gondolkodom.
Maradjak rfnel vagy pl a holy totem jobb erre a célra? (Utóbbit csak ilyen 5 perc guglizassal talaltam) vagy esetleg más ötlet? Gear nyilván mondanom se kell hogy lofasz lesz, igaz scben már azért aktív a konzol részleg is de lowbudget lenne. Kevés esély van rá hogy több tíz k fgt kifarmoljak.
RF eleg shit tier uber lab farmer, lassan is oli a bosst (relative) meg sokszor kenyelmetlen, hogy ne old le vele veletlenul az xy addot, amit eletben kene hagyni (ami egy gyors karival le se spawnol, mielott phaseled izarot, de RFfel igen)
ha mindenkepp maraudert akarsz, valami ancestral warchief chieftaint neznek (holy flame totem is biztos jo, de nem tudok rola sokat), vagy valami attack based juggernaut buildet (double strike, blade flurry, cleave, sunder)
ha nem mindenkepp marauder, akkor itt a kedvenc filleres lab farmerem:
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bajc/characters?characterName=lets_go_champ