Quote (jarabekg @ Feb 19 2014 08:03pm)
Volt párom sem munkahelyi, sem egyetemi tanulmányait sehogy sem vette komolyan, gondok voltak a közös programokkal, illetve hiányukkal, én dolgozok idén 4. éve, így anyagi hátterünk is külön vált. Sok kifogás volt: javasolt programok, pénzhiány, valaki nem szimpatikus a társaságból és ezzel az indokkal ki is húzta magát a közös programból. Ha mégis eljött, megesett, hogy megjegyezte a házigazdának, hogy semmi kedve itt lenni, pedig őt szeretettel várták. Lassan, de biztosan elkezdtem baráti társaságomban úgy viselkedni, mint aki egyedülálló. Hogy tisztázzam a dolgokat, ez nem flörtöt vagy férfiakra való vadászatot jelentett, hanem párom nélkül szerveztem programokat és egyedül jelentem meg, de jelezve, hogy barátom otthon van. Lassan, de kialakult, hogy én munkából haza érve, új élményekkel gazdagodva meséltem, ő pedig otthon, gép előtt ülve más élményeket, vagy tőlem távol álló élményeket élt át (netezés, netes játék...).
priceless
ez az egy ami feltételezi azt az 1%ot, hogy nem a "mi" sztorink, de igazából csaj részről ez simán belemagyarázható