Quote (vtibor @ 29 Mar 2019 15:46)
Bali írj már rám valahol kéne halp tuzrendeszetben
Irtam.
Quote (MarcusD @ 29 Mar 2019 16:08)
erősen kétlem hogy nagyon lecsökkentené a hatalmas pénzcsináló molten jugg clearspeedjét az hogy 3 raret felveszek és idzek+vendorozok két map között
Az a chest nem megy el mar annyi exben, keves az ES, a resi meg annyit nem javit imo rajta, meg meg csak nem is 6s. De y, elejen jol mentek, de meg most is be lehet szorni par10c-be, legalabb lesz mibol craft materialt venni.
Quote (Coolface @ 29 Mar 2019 15:56)
es ha rare cuccokal valo baszakodas helyett is farmolsz -> tobb currency -> tobb dense -> tobb profit -> nem kell idzni ligankent 3 millio raret :'D
en nem vettem fel 1 rare cuccot sem liga kezdete ota de osszejott 3.5 mirror eddig
Mindenki mashogy elvezi a gamet.
(Engem kurvara nem erdekel pl. a profit, ha van egy minden contentet kenyelmesen jatszo buildem. Ami esik elcraftolom, neha meg veszek hozza/ha valami jol sikerul es eppen nem kell, eladom. Nincsenek csillio fg/currency stackjeim, de nem is kell. A craftolast akkor is jobban elvezem, ha lofasz se sikerul.)
Mar vagy 1,5k altnal jarok de meg nem volt t1 non-ail chaos dmg modom wandon, volt vagy ~ 30 chaosom, gondoltam radobom whatever:
Rarity: Rare
Soul Needle
Opal Wand
--------
Wand
Quality: +20% (augmented)
Physical Damage: 35-65 (augmented)
Critical Strike Chance: 7.00%
Attacks per Second: 1.30
--------
Requirements:
Level: 62
Int: 212
--------
Sockets: B-R-B
--------
Item Level: 84
--------
42% increased Spell Damage
--------
71% increased Spell Damage
17% increased Projectile Speed
Gain 12% of Elemental Damage as Extra Chaos Damage
+38% to Cold Damage over Time Multiplier
Trigger a Socketed Spell when you Use a Skill (crafted)
--------
Shaper Item
A 600 ES vaal regaliat, amit elobb copyztam azt probalom 6linkelni a droppokbol (jew+fus), ha sikerul, csinalok egy vortex/cold snap occultistet.
This post was edited by Baleee on Mar 29 2019 08:55am