d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official /care Topic
Prev1277127722773277427755001Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 343.00
May 15 2014 05:38am
Quote (putincykavodka @ May 15 2014 11:31am)
Eleg szomoru hogy mostanaban, senee postjai a legviccesebbek
Igaz o komolyan gondolja sajnos

Btw, egyaltalan nem motival h gyereked legyen kesobb etc?

erre a világra gyereket szülni? are u srs
ez egy kibaszott kinszenvedés

de ha meg ugy gondolod, hogy nem, és majd te aztán jot alkotsz belöle
egyrészt ha suliba kerül ott együtt lesz a sok fogyatékos szülö gyerekével akik hatással lesznek rá
és ha beszélgetsz is vele mindig; nem biztos, hogy ugy mondja el, hogy értsd mi a teendo vagy ugy mondja el de maskent gondolja, csapodik le benne s benned egyaránt és akkor két felé indultok el etc
a frusztrált tanárokrol nem is beszélve
ha meg magániskolába járatod akkor meg nem lesz közösségben, egy sznob kis fasz lesz belőle akinek természetes, hogy kisherceg és vele foglalkozik mindenki

egyrészt
másrészt a probléma ami velem volt pl, hogy anyámnak nehéz gyerekkora volt, ezért ugy nevelt bennünket, hogy igyekezett megadni mindent
ez ok, csak az a baj vele, hogy akkor is kaptunk, ha nem szolgáltunk rá
és az is természetessé vált, hogy van
meg kell tanitani, hogy minden kis szarért amit el akar érni egy kis nyaloka vagy fagyi vért kell pisálnia
hogy már gyerekként szokjon hozzá, hogy mekkora szar az élet (illetve ha megszokja, hogy ilyen akkor valszeg már nem fogja szarnak tekinteni, mert az lesz neki a normális)
és nem felnöttként kell hozzászoknia hogy minden buziságért küzdeni kell és nincs ingyen a wow meg a pizza

meg most srsly
gondolj bele nekem gyerekem lenne
szerencsétlen már most sajnálom pedig még csak rágondoltam
szép jövő elé nézne egy ilyen fogyatékos szardarab apával mint én

This post was edited by Senee on May 15 2014 05:38am
Member
Gold: 0.00
May 15 2014 05:43am
seene vallomasa
Member
Gold: 95.00
May 15 2014 05:43am
Quote (Senee @ May 15 2014 01:38pm)

egyrészt ha suliba kerül ott együtt lesz a sok fogyatékos szülö gyerekével akik hatással lesznek rá
és ha beszélgetsz is vele mindig; nem biztos, hogy ugy mondja el, hogy értsd mi a teendo vagy ugy mondja el de maskent gondolja, csapodik le benne s benned egyaránt és akkor két felé indultok el etc
ha meg magániskolába járatod akkor meg nem lesz közösségben, egy sznob kis fasz lesz belőle akinek természetes, hogy kisherceg és vele foglalkozik mindenki

egyrészt
másrészt a probléma ami velem volt pl, hogy anyámnak nehéz gyerekkora volt, ezért ugy nevelt bennünket, hogy igyekezett megadni mindent
meg kell tanitani, hogy minden kis szarért amit el akar érni egy kis nyaloka vagy fagyi vért kell pisálnia
hogy már gyerekként szokjon hozzá, hogy mekkora szar az élet (illetve ha megszokja, hogy ilyen akkor valszeg már nem fogja szarnak tekinteni, mert az lesz neki a normális)
és nem felnöttként kell hozzászoknia hogy minden buziságért küzdeni kell és nincs ingyen a wow meg a pizza

meg most srsly

Uhh
Ok

En most lettem nagybacsi pat hete))

E amugy mer nem koltozol mashova, ha ennyire zavar az elet magyarorszagon?

This post was edited by putincykavodka on May 15 2014 05:44am
Member
Gold: 43.51
May 15 2014 05:44am
Quote (Senee @ 15 May 2014 12:38)

egyrészt

meg most srsly

ne pofázz dolgozz köcsög
ezért tart ott a kurva anyád ahol tart
Member
May 15 2014 05:44am
plusz akkor ennek fejében, ha sikerül is normális kiegyensulyozott embert faragnod belőle; erre megy el az egész életed, hogy neki jó legyen
ami nagyon örvendetes de ha meg sem születik akkor azzal nem ártasz neki ergo azt az idöt magadra is fordithatnád, hogy neked legyen jó
ill. mi a fasz értelme van? fent marad a ricsárd név?!?! hu de jo lesz miután már meghaltál kurvasokat számit mi marad fent meg mi nem:XD

This post was edited by Senee on May 15 2014 05:47am
Member
May 15 2014 05:47am
Quote (putincykavodka @ May 15 2014 11:43am)
E amugy mer nem koltozol mashova, ha ennyire zavar az elet magyarorszagon?

engem az zavar, hogy küzdenem kell az életbenmaradásért
amit mindenhol csinálnom kéne

lehetnék kint csicska, jo fizetésért
de faszom se szakad meg

dögöljek inkább meg rákba
Member
Gold: 95.00
May 15 2014 05:49am
Quote (Senee @ May 15 2014 01:44pm)
plusz akkor ennek fejében, ha sikerül is normális kiegyensulyozott embert faragnod belőle; erre megy el az egész életed, hogy neki jó legyen
ami nagyon örvendetes de ha meg sem születik akkor azzal nem ártasz neki ergo azt az idöt magadra is fordithatnád, hogy neked legyen jó
ill. mi a fasz értelme van? fent marad a r név?!?! hu de jo lesz miután már meghaltál kurvasokat számit mi marad fent meg mi nem:XD

Dunno, az ember agyaba be van programozva hogy ez legyen az egyik celja, persze ilyen senee tier embereknel nem biztos :s
H halalom utan mi lesz leszarom, ha addig boldogga tesz amig elek akkor mer ne
Full tardba tolod az eletet mint raczmate az a gond)
Member
May 15 2014 05:49am
Voltam manualterapias kezelesen, kurva jo volt, ajanlom mindenkinek.
Member
May 15 2014 05:51am
Quote (fahrii @ 15 May 2014 13:49)
Voltam manualterapias kezelesen, kurva jo volt, ajanlom mindenkinek.

ez micsoda?
Member
May 15 2014 05:54am
Quote (putincykavodka @ May 15 2014 11:49am)
Dunno, az ember agyaba be van programozva hogy ez legyen az egyik celja, persze ilyen senee tier embereknel nem biztos :s
H halalom utan mi lesz leszarom, ha addig boldogga tesz amig elek akkor mer ne
Full tardba tolod az eletet mint raczmate az a gond)

majd ezt mondd akkor mikor elkezd kamaszulni lázadozni
vagy gyerekként oránként beszarik üvölt sipákol
és nem elég hogy dolgoznod kell még a maradék szabadidöd is leköti az, hogy normális emberré faragd ami ellen olykor kézzel lábbal kapálózik majd mert bizony azért küzdeni kell (bár tény, gyerekként könnyebb megszokni, hogy szar az élet)
nem lesz egy deka idöd se munka meg család mellett

olyan leszel mint munkatársaim hogy tiszta idegbetegek mert gyerek erettsegizik meg haza kell erni meg megcsinalni ezt azt amazt hogy neki ez igy ugy amugy meglegyen plusz akkor erjen be dolgozni, legyen kesz a hataridokkel etc
és akkor magára jut 0 ideje
aztán elidegenedsz a felesegedtöl is mert az is pörög mint az álat
aztán éled a kispolgárok mindennapi életét
gyomorforgató
Go Back To Magyar Topic List
Prev1277127722773277427755001Next
Closed New Topic New Poll