d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Politika Topic
Prev12762772782792801468Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 69.85
Jul 6 2013 09:28am
Quote (Cpt_Ghost @ 6 Jul 2013 16:14)
valoszinuleg ha ledoktoral valaki valamibol akkor fog hozza erteni, + az ido amit a szakteruleten eltoltott, nyilvan koze sincs hozza.

Igen mert a T-52-es harckocsi gyartasi minosegbiztositasabol doktoralni kurva hasznos dolog. (valos pelda, de nem emlitem ki volt)

En is irtam 20+ oldalas beadandot, olyanbol, amibol elolvastam 5 publikaciot es meg sem copy-pasteltem, csak siman kigyujtotem mindbol a lenyeget, a tannenbaum vezetesi modellrol, megsem ertek a vezeteselmelethez. Errol ennyit. Also ha kerdeznenek valamit a temarol ennyi ido utan valoszinuleg wtf fejjel neznek.

Kurvara mindegy a tudomanyos fokozatod, erthetsz is hozza, attol meg egy szar marad, amihez ertesz magaban.

This post was edited by Baleee on Jul 6 2013 09:29am
Member
Gold: 1.00
Jul 6 2013 09:39am
Quote (Baleee @ 6 Jul 2013 17:28)
Igen mert a T-52-es harckocsi gyartasi minosegbiztositasabol doktoralni kurva hasznos dolog. (valos pelda, de nem emlitem ki volt)

En is irtam 20+ oldalas beadandot, olyanbol, amibol elolvastam 5 publikaciot es meg sem copy-pasteltem, csak siman kigyujtotem mindbol a lenyeget, a tannenbaum vezetesi modellrol, megsem ertek a vezeteselmelethez. Errol ennyit. Also ha kerdeznenek valamit a temarol ennyi ido utan valoszinuleg wtf fejjel neznek.

Kurvara mindegy a tudomanyos fokozatod, erthetsz is hozza, attol meg egy szar marad, amihez ertesz magaban.

Kandós mesélte, hogy kint volt németországban erasmussal, és víváshoz akart érzékelőt csinálni az egyik csapat. Több heti munka után nem működött a dolog, nem tudtak rájönni, hogy miért. Még a prof sem.

-Kapacitív módon akarták megvalósítani (a profnak nem jutott eszébe, hogy talán nem a leglassabb mérési módszert kellene használni.)
-le volt szigetelve a vége (még a profnak sem jutott eszébe, hogy talán le kéne mérni).

Ilyenek egyetemen tanítanak. ^^ és professzornak hívják magukat.
Member
Gold: 80.00
Jul 6 2013 09:47am
Quote (Baleee @ 6 Jul 2013 16:28)

ez aztán kurvára releváns amikor szociológus/politológus professzorokról beszélünk, meg ha szerinted annyi az egész, hogy te megírod a diplomamunkádat egy x témáról, akkor ok.
Member
Gold: 0.00
Jul 6 2013 09:50am
Quote (Baleee @ 6 Jul 2013 17:28)

Quote (CyberPunk666 @ 6 Jul 2013 17:39)
Kandós mesélte, hogy kint volt németországban erasmussal, és víváshoz akart érzékelőt csinálni az egyik csapat. Több heti munka után nem működött a dolog, nem tudtak rájönni, hogy miért. Még a prof sem.

-Kapacitív módon akarták megvalósítani (a profnak nem jutott eszébe, hogy talán nem a leglassabb mérési módszert kellene használni.)
-le volt szigetelve a vége (még a profnak sem jutott eszébe, hogy talán le kéne mérni).

Ilyenek egyetemen tanítanak. ^^ és professzornak hívják magukat.

Pont az ilyen emberek munkái tudományosan megalapozottak és nemzetközileg elismertek, igen.
Member
Jul 6 2013 09:53am
Quote (Cpt_Ghost @ 6 Jul 2013 17:47)
ez aztán kurvára releváns amikor szociológus/politológus professzorokról beszélünk, meg ha szerinted annyi az egész, hogy te megírod a diplomamunkádat egy x témáról, akkor ok.

a régi doktori címek semmit nem számítanak. Azokat a többség összesmittpalizta.

Ami ér valamit az a phd fokozat, de itt is megy azért az ügyeskedés. Mivel az egyetemi ranglétrán a phd sokat számít, ezért sok tanártól megkövetelik a megszerzését, és a többség megy külföldre megcsinálni, mert ott könnyebb. itt Magyarországon híresen nehéz megszerezni (legalábbis a villamosmérnöki tudományokban biztos).
Amúgy meg is látszik a tanárokon. egy-két tanóra után meg tudom mondani, hogy melyik szerezte itthon és melyik külföldön.

Szerencsére mindnek fenn van nyilvánosan a neve a doktoris honlapon. Meg a dolgozat is!

btw a legokosabb és legjobb tanárnak akit ismerek, aki a kisujjából hazaveri mindet, olyan memóriája van, hogy többszáz diákos évfolyamból mindenkit név szerint üdvözöl a folyosón és meg tudja mondani fejből az eredményét a zhn! Meg megmondja, hogymelyik órán voltál benn. Nagyon durva.
Na neki pont nincs semmilyen fokozata, "csak" egy bme osztatlan képzéses diplomája.

Quote (Rawen @ 6 Jul 2013 17:50)
Pont az ilyen emberek munkái tudományosan megalapozottak és nemzetközileg elismertek, igen.

??
Nyilván nem. De hogy jön ez ide. Attól még professzor. Aminek nem kéne így lennie.

This post was edited by CyberPunk666 on Jul 6 2013 09:56am
Member
Jul 7 2013 02:18pm
http://hvg.hu/itthon/20130705_Video_EP_Tavares_jelentes

Remélem ez valami kitaláció. Ha elkezdik visszautalgatni az eu pénzeket, akkor az újabb százezreket dönthet nyomorba.

Létezik, hogy Orbánék kilépjenek az euból? Szerintem a következő választásokat megnyerik, szóval idejük van rá. Vagy mást nem tudok elképzelni, ami miatt ennyire ellenségesek lennének, és direkt magukra haragítanának mindenkit Európában.

kommentek se semmik:

This post was edited by CyberPunk666 on Jul 7 2013 02:20pm
Member
Gold: 343.00
Jul 7 2013 02:20pm
Quote (CyberPunk666 @ Jul 7 2013 08:18pm)
http://hvg.hu/itthon/20130705_Video_EP_Tavares_jelentes

Remélem ez valami kitaláció. Ha elkezdik visszautalgatni az eu pénzeket, akkor az újabb százezreket dönthet nyomorba.

Létezik, hogy Orbánék kilépjenek az euból? Szerintem a következő választásokat megnyerik, szóval idejük van rá. Vagy mást nem tudok elképzelni, ami miatt ennyire ellenségesek lennének, és direkt magukra haragítanának mindenkit Európában.

lehet titokban már készek a megállapodások az oroszokkal, észak-koreával meg kínával
inkább ahhoz az oldalhoz csatlakozunk még mielőtt kitör a harmadik vh
Member
Gold: 0.00
Jul 7 2013 02:24pm
Quote (CyberPunk666 @ 7 Jul 2013 22:18)
http://hvg.hu/itthon/20130705%5FVideo%5FEP%5FTavares%5Fjelentes

kommentek se semmik:
http://1.ii.gl/k0iIJS.png

Ők sem ennyire hülyék, 3x annyi pénzt kapunk vissza mint amennyit befizettünk, ez csak azért megy, hogy jól megmutassa itthon a sok buta embernek, hogy ő mennyire megvédi őket.
Member
Jul 7 2013 02:28pm
Quote (Rawen @ 7 Jul 2013 22:24)
Ők sem ennyire hülyék, 3x annyi pénzt kapunk vissza mint amennyit befizettünk, ez csak azért megy, hogy jól megmutassa itthon a sok buta embernek, hogy ő mennyire megvédi őket.

No igen, de várhatóan ő tovább akarja erősíteni a hatalmát, és ezt láthatóan az eu meg nem akarja hagyni. Kérdés, hogy neki a konkrét pénz a fontos, vagy itt már inkább a hatalomról van szó. Elvégre pénze az már így is kurvasok van.

Illetve máshová is ki lehet árusítani az országot, ha valakit nem kötnek olyan korlátok, mint az eu alapelvek.

A kérdés nem az, hogy mélynyomorba döntene-e minket egy ilyen lépés, hanem az, hogy meg merné-e lépni.

This post was edited by CyberPunk666 on Jul 7 2013 02:32pm
Member
Gold: 343.00
Jul 7 2013 02:29pm
Quote (CyberPunk666 @ Jul 7 2013 08:28pm)
No igen, de várhatóan ő tovább akarja erősíteni a hatalmát, és ezt láthatóan az eu meg nem akarja hagyni. Kérdés, hogy neki a konkrét pénz a fontos, vagy itt már inkább a hatalomról van szó. Elvégre pénze az már így is kurvasok van.

Illetve máshová is ki lehet árusítani az országot, ha valakit nem kötnek olyan korlátok, mint az eu alapelvek.

hatalom=pénz
pénz+pénz=pina
pina=hatalom2
Go Back To Magyar Topic List
Prev12762772782792801468Next
Add Reply New Topic New Poll