Tegnap buktam párat. Kb felesben lag miatt (mindig ez a kifogásom, de amikor a banák a raxon robbannak, akkro azért gyanus a dolog). Haver ellen is benéztem egy ziccert, erre már nagyon paranoiás lettem és visszavettem a minőséget húvazzecustomultra szintről high-re. Azóta nem akad a kép, a banák nem a queeneket támadják, tehát jó vagyok. Azt hittem nem sokat számít az a kis lag és némi egyéb grafikai gikszer, de aztán nyomtam 10 meccset és lett 10 win. Hm. Most vagy ez számított, vagy veszett jó voltam, vagy az ellen volt gyengécske az agresszív-destruktív Conan-style buildjeimmel szemben, vagy csak a sör tette meg a hatását amit benyomtam este

Aggódok, mert azért nem vagyok ilyen jó játékos. Majd jól bekerülök egy olyan közegbe akik védekezni is méltóztatnak meg deríteni az elején, aztán lebőgök macro gameben. Bár a tízből 5 platinás volt, én meg gold vagyok, tehát lehet megúszom és maradok ahol vagyok. Csak akkor lesz ciki, amikor "komolyan" akarok játszani és nem azt tesztelem mennyit bír az ellen az első öt-tíz percben