Quote (Karan2_Returned @ Feb 17 2014 07:59pm)
Van eleg sok dolog ami nem tudom hogy kap vevöket. Peldaul Upper Crustban 10 CHF egy szendvics ami a fel fogamra se eleg. Vagy a gidor fodraszat ahol 40 CHF-et elkernek egy olyan hajvagasra aminel en is jobbat tudnek egy olloval meg egy tükörrel.
Én finnországban a tömegközlekedéssel vagoyk így, mármint a távolságival. Elmész 20 kilométert diákjegy csak finneknek etc, és kurva drága. Felnőtt jegy helsinkibe(230 km) lett volna 90 euró odavissza, de ő diák ugye szal 135 euró. Ennyiből az autó röhögve megjárja... fogalmam sincs ki a tököm megy vonattal helsinkibe meg ilyen helyekre. Obv "akinek nincs autója" de kb ilyen ember/család nem nagyon van arrafele, senkit nem ismerek akiknek ne lenne legalább 2 autója, jogsija meg aztán pláne mindenkinek van.
Mikor voltunk bulizni akkor is "taxi" lett szervezve, ott pont a drága busz/vonat miatt van úgy, hogy elmennek bulizni 4en és szereznek egy sofőrt aki elviszi őket és hazahozza őket hajnalban, és neki fizetik a benzin kötlséget+jófejdíjat, ami kb így 15-02 euró egy 20 kilométeres oda-visszára. De ezek a taxizások megvannak hétvégente/napközbe is. Szóval kitalálták a rendszert hogy hogy kerüljék ki a buszt/vonatot, egyszerűenf ogalmam sincs mi a tökömből tartják fent a buszokat sofőröket

De megkérdeztem a finneket is erről és ők se tudták