Quote (Rawen @ 6 Jul 2013 14:46)
Sírjatok csak, nem én tehetek róla, ha nem látjátok, hogy az EU a jövő, szinte minden ország viccből csatlakozik ofc, + még a hülye is látja, hogy ez a Rétvári végig dodgeolta a kérdéseket, tele voltak logikai hibákkal az érvei, folyamatosan ugyanazt próbálta beadni etc.
Amíg a tények engem igazolnak addig nem fog érdekelni a Balee féle minden tudományhoz jobban értek mint azok akik nemzetközileg elismert tudományosan megalapozott könyveket írtak megszakértés.
Igen, mert csak azert, mert doktoralt valaki valamibol, akkor mar ert hozza. Tudod ezzel az ERVELESSEL is az a gond, ha valaki igy jon vele a pofamba bele, hogy lattam egy csomo doktoralt tanarnal, hogy mennyire lofaszbol szerezte ezt a tudomanyos fokozatot, meg hasonloan szarokbol osszehordott masik 'haverjai' osszelinkelgettek egymasnak es voila, megvolt mindenkinek a publikacio, meg irodalom, meg tokomtudja minden hatter es az lett. Szoval errol ennyit. Raadasul pont a szociologia/politologia/tortenelem/irodalom/hasonlo szakokon mukodik ez a lutri a legjobban.
A Retvaris mondatoddat reszben egyet ertek, vegig dodgeolta (vegig rohogtem en is) EZ KINEK A BIZONYITVANYA?!!?!?!!?!!?!!?!, tele volt logikai hibaval y, kb egy betanult monologot elmondott. Ez a no eleg n1 riporter es jol csinalja amit csinal, szeretem neha megnezni a musorat, mert felkeszult, etc.
Igy van, nem latom, hogy az EU a jovo, mert nem is tartom ilyen formaban annak. Ha azt jelentene, amit kene, hogy jelentsen, jo lenne. Marmint gazdasagi tomorules, toke szabad aramlasa, stb. De meg is jelenlegi allapotaban, hogy nemetek, belgak, stb akarnak dirigalni mindenkinek az unioban, ez ugyan ugy nem megfelelo. Nem lehet kilepni pikk-pakk belole, mert csodhoz vezetne, de ki kene hasznalni az elonyeit, amiben igazat adog a kommunista blogos faszsagoknak, hogy a szomszedos orszagoknak legalabb ossze kene tartaniuk.
Orban szanalmas modon politizal 90%-ban egyet ertek, de az, hogy Ficoval szot tudott erteni, az elegge pozitiv szamomra es mind a ket kormanyfonek 'piros pontot' erdemlo huzasa volt.
This post was edited by Baleee on Jul 6 2013 07:17am