Úgy értem másképp fogalmazva CP, hogy Sonynál ma magasabb felárat kell fizetni a márkanévért, mint más gyártónál.
Pl két ugyanolyan adottságokkal rendelkező de különböző gyártótól származó terméknél a Sony jóval magasabb felárat kér be.. Igaz ténylegesen prémium kategória, de szerintem csak a múltja, neve miatt. (most ebben nem térek ki a Vaio névre..

)
Sony jó most is, minden kategóriában, de már betörtek a többi gyártók is a piacra, és sony igaz tartja a tempót, és digtálja is bizonyos esetben, de ár/érték arányban sajna már nem verhetetlen. (úgy értem régen is iszonyat drága volt, de akkor letette az asztalra, hogy prémium minőség, prémium tulajdonság, és akkor az volt az elektronika Lamborginije, most meg csak olyan Mercédesz ..)
(anno egy Sony erősítő, egy házimozirendszer, egy autohifi, egy walkman, egy füles, bármi ami Sony volt mutatott egyediséget technológiában, kivitelezésben, konstrukcióban, designben, most azért már annyira nem tűnik ki a sorból.. igaz már megalkotta az alapot (lásd fülesek, discman, mp3 lejátszók, házimozirendszer, autohifi stbstb.. )
ömm, jól megcsavartam, tudom..
This post was edited by banyek on Jun 7 2010 01:24am