Quote (vtibor @ 15 Jul 2011 17:18)
egy kerdes. sosem toltam shacoval de azt olvastam asszem a lolhungaryn vagy hol hogy hextech noveli a sebzeset.
az ilyen lerakott dolgok amik lonek nem kulon allo dolgok a karitol? szoval nem csak a skill-szint hatarozza meg a sebzeset? hatnak ra az egyeb targyak is?
azt hiszem van valami ilyen kari meg, ami kis agyukat rak le, arra is ervenyes ugyanez?
megsem egy kerdes lett belole.
shacoval még nem játszottam, heimer a másik akire gondolsz (sztem), nála spell szint + AP-ból kap még sebzést meg életet a kis torony, amit lerak (ez pont olyan, mint mondjuk egy másik kari spellje, h lő valamit, etc. ). amúgy ráhúzod a spellre az egeret és kiírja, h mi ad hozzá (a kék +0 AP a narancssárgás meg AD). remélem mindent jól írtam. ha nincs meg a hős, nézz róla champion spotlight vidit, ott általában elmondják, ill keress róla mobafire-n buildet, ott a spelljei is le vannak írva általában.
hextech növeli a sebzést, mert ability power-t ad.
Quote (vtibor @ 15 Jul 2011 18:16)
fiddlevel allandoan elkurom az ultit mert kiszaladnak belole.
viszont mikor 5-bol 1-szer bejon akkor hal 2-3 vagy altalam vagy tarsaktol garantaltan.
nyomni kell rá fear-t és nem tudja irányítani a karakterét, ha még egy draint is rányomsz utána, akkor szinte biztos, h meghal legalább 1
Quote (RRC @ 15 Jul 2011 17:46)
lássuk be, h sok mindenben igaza van azért.
(amúgy aki keresné, a 8. oldalon van a riotos faszi postja, eléggé kibaszott hosszú)
nem lapozom tovább, mert nincs kedvem végignézni 45 oldalt, ráadásul csomó postot külön kell megnyitni, ahh... lustafasz vagyok
This post was edited by zsansaccount on Jul 15 2011 12:19pm