Quote (Baleee @ 8 Mar 2011 19:26)
Hátsó kerék cserés, vagy is újra kell fűzni másik aggyal mindenképpen. Ez 100%. Fékeket nem szerelném le, jó az ha van, akár fixi, akár ss. Fixinél később lekerülhet a hátsó, de ameddig szokod maradjon szerintem.
Váltót, stb el tudod adni aprópénzért, de az még jól jöhet. Kormányt elvágnám. A hajtókart is eladnám és tennék fel vmi használt michét, mondjuk 32-est, az szerintem tökéletes, hátra meg 18-ast mondjuk.
32/18as áttétel omg. 42/16, vagy 52/18 vagy 20 az átlagos elterjedt. 32/18 kb polóra jó, ahol kis területen kell gyorsan gyorsulni, és nagyon kontrollálni a mozgást. Városban járósnak túlontúl pörgetős, főleg fixiben (dombon le ugye).
Xrd: amit most linkeltél, nem rossz! Hogy mi mennyi rá a tl;dr postom végén van. Pár dolog
-Ha olcsó ss kell, akár hátsó agyat sem kell cserélni, ennek előnye lehet hogy tudsz változtatni az áttételen ha túl puha vagy kemény Neked.
-Kormányt vágnám, ha kos, ha egyenes - én nem szeretem a hatalmas lóbaszó egyenes kormányt, a régi outi 1k huf kormányokra 1k huf fékkar meg nem kényelmes nekem, ezért vágom. Jó fékkar+kormányban fasza a kos, de azt meg 14-15 alatt nehéz megúszni, ami nekem sok volt (egész bringám felújítása volt annyiba).
-Erre kell lánc, hajtás+középrész ha rossz (mivel a hajtás régimódi, így nem négyzetes a tengely, emiatt ha egyiket cseréled, másikat is kell, vagy ha hajtást, akkor elég lehet a középrész tengelyét), pedál (ajánlom a klipszes pedált), ha gondolod és cserélnéd akkor hátsó agy, ha ss akkor első+hátsó fék, ha fixi akkor első fék (amennyiben ezek nem jók). Ahogy elnézem a külsők egész jó állapotban vannak.... Ha ülés nem kényelmes akkor azt is cserélni kell ofc.
Ha festeni akarod: kromofág 1k (de ebből adhatok is egy befőttes üvegnyit :D), + festék, ez minőségtől függően ~5-7k lakkal kb. így 2 szinűre festheted.