Quote (vtibor @ 15 Jul 2011 15:04)
ugyerzem egy heves vita utozongeje ez
nope, csak kérdezték, h WTF, de nekem le kellett lépnem és nem értem rá pvp chaten írogatni etc etc
Quote (Moonflow @ 15 Jul 2011 15:56)
Trynddel nem kezdesz teamfightokat. Ha neked kell bemenni, akkor regen rossz a szituacio. Neked akkor kell bemenni, miuatn elhasznaltak a legtobb stunt meg ilyeneket a tankon, vagy aki eloszor bement, azon.
de attól még be kell menni és ott vagy kb 5 enemy között. meg mondjuk eddig vagy nem volt vagy szar volt a tank amúgy is, de ha mondjuk úgy döntenek, h engem fókuszálnak, mint dps-t, akkor igen nagy meglepetés, h nem halok ki egyből és a többiek addig tudnak rajtuk dolgozni, én meg benyomom az ultit, lebaszok 1-2őt.. úgy látom, h bejön. és az ellenfél teamet ezen a szinten (később meg pl rankedben nemtom, h működik, de gondolom ott jobban figyelik, h ki mit vesz, mint itt) eléggé meg tudja lepni, h sok életem van. pantheonnal nyomtam párat, rá pl szintén ezt vettem, meg asszem még vmi armort, majd megnézem histroyban, ha beenge. öltem vele rendesen és keveset haltam. nem volt OP 1v5 alázok mindenkit, de teamben nagyon hasznos volt és odabaszott. mondom, azt vettem észre, h egyszerűen nem tud mit kezdeni ellenél low lvl-en armorrar meg m.ressel, és ezzel hamar előnyhöz juthatok.