Quote (jarabekg @ May 11 2014 12:09am)
En inkabb ugy gondolom, hogy van egy szabadpiacos gazdpol felfogasom, es tarsadalmi kerdesekben altalaban a liberalis ertekrendet kepviselem.
Az a gond, hogy te a liberalizmust kevered, -a szerintem is kepmutato- teljes esznelkuli toleranciaval.
Nem tartom magamat kepmutatonak, siman vagyok balliberalis attol, hogy nem vagyok egy zoldparti hippikkel kitomott rozsaszinu plussmaci, a ketto sehol nem egyezik.
akkor meg miért kell ész nélkül nácizni meg hurrogni mindig mint a szélsőbaloldali 0 iqs emberek, ha nem is azonosulsz ezzel a tardsággal tulajdonképpen? a nácik is nagyon idegesítőek és buták, de a másik oldal az még sokkal rosszabb szerintem. a nácik legalább nem próbálnak a tolerancia álcája mögé bújva terjeszteni a hate speechet hanem őszintén kretének. csak megkell nézni az ilyen jezebel meg hasonló oldalakat, rosszabb mint 1 bombagyár
e: lehet nemis te csinálod ezeket a dolgokat amiket leírtam, de vannak itt páran azért, nem tartom számon pontosan, csak emlékszek hogy néha megzörögtek a rikárdóim amíg guestként olvasgattam
This post was edited by BmA_BeMyAngel on May 10 2014 05:18pm