Quote (banyek @ 6 Jun 2010 08:39)
ne a magánéletemben kutakodj, hogy megpróbálj (számodra, vagy más számára) viccesnek tartott témával támadni. Szeret(t)em, volt ami volt, jó vagy rossz, az én dolgom, az én gondom, az én problémám, vagy az én örömöm, én emlékem, nem a tied.
Megérthetnéd végre, hogy ezzel csak magadat járatod le, engem nem idegelsz vele, mert én csak mosolygom rajta, hogy egyesek ennyi idő elteltével is csak a sztorin vergődnek, ami nekem jó vagy rossz emlék.
Az, hogy felkerült netre, nem az én hibám. Én anno csak próbáltam magam tisztázni, részemről sikerrel, részetekről sikertelenül. Le lehetne innentől kezdve akkor szállni erről a dologról.
Nem kell, hogy kedvelj, nem várom el, sőt.. Én sem kedvelem a szociálisan problémás képedet, de hidd el, én nem is fogom a magánéleti problémáidat, dolgaidat, emlékeidet a képedbe vágni miatta. Amúgy sem tudsz semmit, csak azt hiszed :)))
szóval tldr faszkivan hogy itt nyomorékoskodsz még mindig olyan témán, amiről se nem tudsz semmit, se nem érdekel senkit, se nem tartozik rád..
XDDDD
miért lennék szociálisan problémás?
és itt te vagy az egyetlen aki vergődik, de nem is akárhogy
mi az h nem a te hibád? ugy emlékszem te irtál baszott hosszu szöveget a szánalmas kis életedröl és h h baszta el még jobban gicácska
engem csak a tenyérbe mászó nyomorék stilusod idegesit