Quote (iFeelAlone @ 3 Jul 2013 16:18)
bringer of rainen gondolkozom erősen, az a lvl 18 blind ér valamit? Gondolom bossok ellen semmit.
Meg +15% block chance

Igazabol eleg eros az a helm. Phys karikra nagyon brutal. Inb4 jon a wep ele dam hurrdurrkodas, de phys dammerekre semmi szukseg wep ele dam linkre.
Mondjuk nem tudom cleaverre raknam-e, szerintem nem, arra speciel eleg low, de olyan karikra, amik phys damot konvertalnak es melee, mint pl LS, glacial, vagy infernal vagy mi a fire.. Azokra siman. Az armorrol kieso 5+ linket siman behozza, life kurvajo rajta, armor/eva szinten. Bar iron reflexest minimum hasznalnek vele. Ha a resit be tudod mashonnan hozni (imo siman be lehet), akkor totally worth it.
Mondjuk LS - Multistrike - LMP - Life leech.. Vagy ha nincs szukseg ll-re, akkor akar berakhatod oda a wep ele damot is, de sztem nincs szukseg arra.
Quote (Alternalo @ 3 Jul 2013 16:20)
valami ilyesmi a terv

és igen, linkelés nélkül lvl1-en...
a bringer of rain meg szerintem nagyon jó sisak, duelistemre akarok is egyet
Igen, en is akarok meg egy phys wander witchet. brutalisan jo lett a sok wand dammal.
Code
http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgMAVysHY-aBc1MRULvWO-Hi96cri3ptGcHzSoxXh4Cu-u-iBKKjf8bBxSy_hq4V1-wYw22P-tvnRwZfasLs8uFjQ-OEiGsZ1zY9pcu29xEvmZrrY4fbFr-0xSsKwQDbGhB79Uu-Oi0fTLNQMNte6-RfKnzOdFUA_RSw0PuHnkqaKVT8ZBG_rJj315uhZ73ub3jOP3MEB8Uo9ltZvDGJYbEc3JMntAxGcZUgW_Q3Ziympus3g-q6
70-ig en kb igy fogom statolni, utana meg crit.